Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Respawn má na svou pecku čas, reinkarnace CoD z dílny Respawn by bylo ideální nasměřovat s vydáním na rok 2013, až začnou jít na trh i nové generace konzolí. *5*
  • Syndicate od Starbreezu.
  • Pokud už do toho počítají i Crysis 2 tak to fakt je výsměh :) To je totální klon CoD MW jen s přídavky funkcí obleku. Vůbec se mi ten MP nelíbí a díky tomu hru nekupuji :( ble *11*
    • Spades
      Crysis 2 bude hlavne o pribehu ty ignorante. Ani crysis 1 nemel byt o multuiplayeru. Tady je to jen dochuceni pro hrace, ktere bavi CoD, a jen kvuli SP by si hru nekoupili
      • Crysis o pribehu? No jeste ze prvni dil mel takovy super pribeh... Ikdyz coze?
        • Spades
          Pokud srovnas pribeh Crysis s CoD (Pokud se da to co CoD ma povazovat za pribeh), tak zjistis, ze crysis opravdu JE pribehova hra.
          • Tak pribeh v crysis je takove slusne hollywoodske Becko,coz me osobne prislo celkem i jako plus,melo to takovou filmovou atmosferu *1*
      • Prvni Crysis me bavil(SP),mel sice sve chybky,ale byla to fajn hra.Co me trochu znepokojuje jsou doposavad vydane gameplay videa,z kterych mam pocit,ze z toho udelali dalsi tupou koridorovku,z hrace udelali jeste vetsiho ramba atd.Treba se pletu a bude to stary crysis ve velkomeste,nicmene zatim mi to tak neprijde.
      • Já ignorant, ty zas trošku naivní, uvidíš sám jak dlouhý bude příběh a za jak dlouho tu přímočarou střílečku dorubeš, pak už ti nezbývá nic jiného než hrát MP a to lidi z EA moc dobře vědí. Kdyby byl příběh prioritou jak tomu bývalo nevydali by MP demo, ale namlsali by hráče demem který by nás vtáhl do příběhu. Čtu o Crysis 2 veškeré novinky co najdu a bojím se že to v této době už bude jen trochu lepší tuctovka podobná těm které už na trhu dávno máme :(
        • Spades
          Jisteze se snazi nalakat na MP, ale nezapomen, ze hra je vyvijena crytekem. Ne EA.
          Crytek si urcite pohlida, aby to nebyl jen tupa multiplayerovka. EA urcite chce vydelat prachy, ale crytek tvori nejlepsi enginy, takze by mohli kldne delat sami od sebe, jen by nemeli takovou reklamu. EA si urcirte klade podminky, ale tady tio vypada jen obsah multiplayeru, kdezto SP bude ze strany EA nedotcene.
  • no ja myslim ze o prime konkurenci COD v tom prohlaseni nemluvil... ano, tuto serii tam zminil, ale prohlaseni o nove FPS uz s COD nejak extra nespojoval, takze primeho konkurenta bych v tom nehledal...

osobne bych tipoval Battlefield 3, kdo to sleduje, tak si urcite vsiml reakci lidi z EA, ktere hazeli na twitter po internim predstaveni hry... (http://twitter.com/gustavhalling/status/30977738319863808 http://twitter.com/Demize99/status/30980797741670400 http://twitter.com/zh1nt0/status/30990082093613057 atd...) jasne, muze to byt jen marketing, ale odpoved dostanem 1.3. kdy dojde k ofic predstaveni hry...
    • Nekde jsem cetl a myslim,ze to bylo i primo tady na tiscali,ze chteji pokorit cod prave novym battlefieldem,coz vzhledem k tomu co udelali s BF v obou BC neni asi az tak nerealne.
      A pokud opravdu z BF3 udelaji dalsi cod-like hru,tak tim pro me serie BF konci,po paradnim BF1942 a BF2.
      Nemuzu si pomoct,ale snad z kazde nove FPS od EA jde citit ta snaha prekonat cod,asi jim to hodne lezi v zaludku.
      • toho bych se nebal.... serie BC je puvodne konzolovym odklonem od orig Battlefieldu, proto trpi urcitou arkadovosti... nelze plest znacku Bad Company a originalni Battlefield... Myslim ze MOH byl pro EA dosti dobrym varovanim, ze cesta kopirovani COD her je spatna... uz to neudelaji, pac nejsou hloupi... Cekam neco hodne "jineho" a Battlefield 3 jako nastupce dvojky by takovou hrou byt mohl...
  • boze tato firma (EA) predava miliony titulov z kazdej blbosti ktoru vytvori, lebo robi masivne marketingove kampane. Tak sa kopia Dead Space - Dead Space 2 predava 2x ryxlejsie ako original, a mozme sa tesit na kopiu kopie buduci rok Dead Space 3. A tak dalej s kazdou novou znackou. Dobre im tak ked su ludia blbi a kupuju to. Ale vysvetlite mi ze ked predaju FIFA11 11 milinovo, MOH 5mega, BC2 6MEGA, ako je mozne ze tato firma je stale v strate? Co potom tato firma chce? ich management je najhorsi na svete, pochovali tolko krasnych originalnych a starych serii ze to uz clovek nechce ani zratat. Ich management ma priliz velke naklady kde sa platia abnormalne platyn ludom ktori o hrach nevedia vobec nic. Vedia len ako maximalizovat zisk a ako pozeram tak aj naklady. EA by malo umriet a vyvojari by si mali vydavat hry sami. HAWK. R.I.P. Westwood,Origin,Bullfrog,NFS seria...
    • Spades
      A v cem je DS2 kopie DS ?
      • Podle mě to kopie není, je to pořád ta samá hra. Samozřejmě jim neberu že je to hra pořád skvělá, ale nevím jestli by bylo dobrý dělat tímhle stylem i třetí díl.
    • Zas tak cerne bych to nevidel,nektere jejich hry jsou dobre a obcas se od nich dockame i nejakeho toho originalniho pocinu jako treba Mirrors Edge,u ktere me bavilo opravdu hodne,ve sve dobe BF1942 bylo taky novatorska hra a par dalsich by se urcite taky jeste naslo.
      Osobne me prijde ze EA uz davno neni takove zlo jako tomu bylo driv,tedkom tu mame jine jako Ubisoft a Activision *1*
  • sidi
    Neviem cim to je ale za posledne dva dni ma games dost udivuje a tento clanok je toho najvacsou ukazkou ked autor clanku si o tom nezisti nic viac a hodi tu nejaku spravu co nema do detailov zistenu. Chapem nie kazdy sa vyzna vo vsetkom ale sak ked som "zurnalista" tak sa aj toho drzim a nevydam polovicny clano predsa ne ? a veta " Tím se logicky nabízí možnost Battlefieldu 3 a nebo dalšího Medal of Honor. Ale dával by Riccitiello tolik důrazu na „pouhé“ pokračování?" je taka strasna ze mi z nej je zle! Sak cele COD je len o pokracovaniach. A seci fanusikovia FPS hier su neuveritelne nedockavy na datum 1.3. kedy maju byt odprezentovane prve velke informacie ohladne Battlefield 3 ktori zozal neuveritelny uspech medz EA (vo vnutri spolocnosti). Ak uz chcete davat na games informacie poprosim uplne a ne polovicate vycuci zbuchane za 10 min. Je tazke mat ludi v teame ktori sa vyznaju do urcitych zanrov a aby robili len tie ?
    • ales.smutny
      Doporučuji nastudovat význam textového kontextu uvedení do závorek - to se týká toho "pouze". V tom je kouzlo psaného slova...
      A ano, o Bf3 vím, ale to budeme jen víc a víc spekulovat. Zrovna tuhle zprávu jsem četl ze čtyř zdrojů. Víc z Riccitiella nedostaneme. Může to být Bf3 a také nemusí. Smyslem tohoto článku je informovat, případně vznést zajímavé otázky v plénum (a tady se dostáváme k tomu otazníku na konci inkriminované věty), nikoliv budovat rozsáhlé články na několik normostran, které budou stále založeny na pouhé spekulaci. Máme jednu jeho větu, nic víc.
      • sidi
        Ok beriem to ale tiez ked je ohlasena prezentacia frostbite 2.0 a novinky ohladne BF3 ktore by sa malo uskutocnit na GDC a o tom neni ani zmienka respektive nevravim ze to musi byt velkymi pismenami napisane ale v dohladnej dobe to bude asi jedine velke prezentovanie EA noveho produktu tak sa o tom patri zmienit nie ?
        • ales.smutny
          Upřímně - tohle je prostě na zvolení formátu článku. Pro mne je tohle už, pro potřeby novinky, zbytečná nadstavba. Že se dělá na dalších dílech úspěšných značek víme. Eventualita, že onou Hrou s velkým H bude jeden z nich už přednesena byla. Navíc pak můžeme rozvíjet další teorie. Myslel Riccitiello onu dohlednou dobu? Myslel rok? A myslel tento rok a nebo fiskální rok? A v tuhle chvíli už rozvíjíme pro novinku založenou na jedné větě (teoreticky dvou, pokud vezmeme jako překvapení, že Ricci zopakoval svoje slova stará pár měsíců) konstrukci, která zahrnuje sérii spekulací.

Já se domnívám, že v případě takovéto novinky je žurnalistova práce položit právě ten základní kámen. I proto spousta vět končí otazníky - diskutujme, od toho zde máme diskuse pod články. Pokud by mělo jít o článek, který se snaží situaci reálně zanalyzovat do hloubky... tak by to nešlo, ne s jednou jedinou větou "budeme mít super hru a ještě jsme ji neoznámili". Protože to se pak dle mě podobá věštění.

Ale naopak budu MOC rád, když právě na ten otazník a "pouhé" pokračování se v diskusi rozvine debata, kde někdo nadhodí, že bude GDC a tudíž by to mohlo být BF3 a někdo jiný mu bude slušně oponovat, že je tím třeba myšlen celý rok a něco velkého se může chystat na E3.
          • A namísto dalšího rozvíjení se v diskusi strhla bouřlivá reakce o to, zda autor článku má vůbec právo používat řečnické otázky a nutit čtenáře k tomu, aby se zamysleli. Je to vůbec morální chtít po čtenářích, aby mysleli? *1* Dnešní generace se více a více podobá opicím, uvidí nástroj, použijí ho a zahodí. Nezajímá je, odkud se vzal nebo jaký má smysl. *1* Omlouvám se, pokud se v tom, co jsem napsal někdo shlíží, berte to s nadsázkou *1*
    • sidi
      ja viem ze tam nepracuje vela ludi a mne sa games paci ale tento clanok uz bol vela a prezriet Twiter EA a trosku sa v tom povrtat neni az taky problem nie? Hlavne ze niektore hry su tu rozpisane do takych detailoch ze je to az vela niekedy a pri niektorych je fakt len taky vycuc
    • +1
    • Nezapomínej na to, že v games nepracuje 50 lidí.
      • co s tim ma spolecneho pocet lidi??? je zalezitosti autora aby mel prehled o situaci o ktere pise... a kdyz si neni jisty tak netreba se poustet do nejakych prapodivnych spekulaci ;)
        • ales.smutny
          Já se pustil do prapodivných spekulací? A já myslel, že problém je v tom, že se do nich naopak nepouštím a konstatuji, že nevíme...:)
          • no pravda nejvic me rozlitilo spojeni "pouhe pokracovani" a "Battlefield 3"... protoze v BF komunite je tahle hra vyhlizena s obrovskym ocekavanim a nedockavosti... navic podle informaci z EA tuhle hru berou jako velkou pecku letosniho roku a mnoho zamestnancu o ni tvrdi, ze nic lepsiho za svuj zivot nevideli... BF3 se posledni mesic v EA sklonuje vsemi smery a opravdu bych to nenazval jen nejakym slabsim dalsim dilem, ktery neni hoden zadneho velkeho odhaleni... ale nic ve zlem samo ;) jen muj nazor :) rspkt
            • ales.smutny
              Ale to pouhé je úmyslně v těch uvozovkách, ty tam nejsou pro legraci ;) Uvozovky zmírňují až karikují onen výraz, tedy pokud to mám přeložit, já si od základu nemyslím, že by pokračování byla nějak méněcenná.
        • No já spíš narážel na to, že doporučoval aby na každé téma byl zvláštní člověk. To, že je nějaký článek moc povrchní nebo z neověřeného zdroje je samozřejmě chyba autora. I když já jsem v tomhle článku neshledal žádný problémy. Bral jsem ho spíše jako rozsáhlejší bleskovku.
  • ta hra co ma pokorit cod je bf3, pokracovanie bf2 a toto cod pokori 100%

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit