Přejít na výpis diskuzí
EA dělá až pět nových značek pro next gen
7.6.2012 | Adam Homola
45 příspěvků
-
Mirror's Edge nevyšlo? Jedna z najlepších hier aké som kedy hral. Bohužiaľ ľudia radšej hrajú recyklované blbosti.
-
-
Jasný - jedinej tvůj vkus je dobrej a ostatní hrajou sra*ky. Jsi dobrej narcis.
-
-
Niekto by tu mal navštíviť kurz asertívneho správania.
-
-
Není náhodou asertivita pojem, pro hlupáky aby vypadali důležitě?
-
-
Myslím, že toto paradigma už je překonané *1*
-
-
Bohužel jsem jeden takovýto kurz, jak píše kolega absolvoval. Přišlo mi to, jako čiré vymývání mozku pro slabomyslné.
-
-
-
-
Má pravdu. Podívej se, jak se tisíckrát recyklované značky prodávají. A podle prodejů se pak kravaťáci rozmýšlí, kam nasypou víc peněz.
-
-
Musím souhlasit.
-
-
-
-
achjo...Mirrors Edge by si tak zasloužilo pokračování...bohužel to je na lidi až moc krásný a jiný
-
-
Podle mě by to Mirrors Edge mohlo vyjít, přeci u Dead Space se taky hovořilo o uzavření značky, ale protože druhý díl byl v hodně rozpracované fázi, tak se ho rozhodli vydat. A nakonec se druhého dílo prodalo mnohem více než dílu prvního.
-
nápad dobrý ale zmrvený technickým spracovaním, nepresným ovládaním, smiešnymi pohybmi, nulovým príbehom, slabučkou grafikou.....
-
-
Osobně mě hra nijak zvlášť neoslovila. Ovšem ani jednu ze zmíněných výtek jsem nepotkal.
-
To jsi se moc netrefil a tu hru neviděl ani z rychlíku. Mirror's Edge má naopak naprosto brilantní technické zpracování, skvělou grafiku i na dnešní dobu (po třech letech), ovládání jedna píseň a příběh byl také super. Snad až na ty mezilevelové kreslené animace. Jinak 10/10.
-
-
A i ty příběhový animačky se mi velice líbily, pomohly mi dotvořit celou atmosféru hry.
-
-
buď konkrétny, čo na nej bolo tak strašne zmrvené v technickej oblasti ? a ovládanie bolo presné až moc len ono to chce pekných pár hodín tréningu, lenže na to si už asi nemal trpezlivosť a možno ani vlohy. Smiešne pohyby ? nebuď smiešny...
-
-
Souhlas. Ta hra me naprosto dostala a pritom byla takova minimalisticka
-