Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Není náhodou asertivita pojem, pro hlupáky aby vypadali důležitě?
  • No a prave proto je asi jistejsi dat nove znacky pri uvedeni konzole. Ve smyslu, kdybych premejslel jako EA. Pri uvedeni konzole a neco pote stejne tech zakazniku mit tolik nebudem, tak jim tam hodime naky novy znacky, u kterych necekame, ze budou mit extra velky uspech a ty jisty trhaky az o neco pozdeji, co uz bude vic potencialnich zakazniku?
  • ales.smutny
    Ano, děkujeme za tradičně argumenty a příklady podpořený příspěvek vysoké kvality.
  • Musím souhlasit.
  • Umaroth
    To jo, ale kolik lidi si tu konzoli pujde koupit po launchi za obří cenu ? rozhodně méně, než by si ji koupilo na současnou generaci
  • Niekto by tu mal navštíviť kurz asertívneho správania.
  • Nenarážel jsem na tykání, zarazilo mě jen, že si byl tak jistej, že zrovna já - jeden z milionů uživatelů internetu - to "nikdy nepochopím", tak se hoď do klidu mlaďas.
  • GlaDOS
    Má pravdu. Podívej se, jak se tisíckrát recyklované značky prodávají. A podle prodejů se pak kravaťáci rozmýšlí, kam nasypou víc peněz.
  • To jsi se moc netrefil a tu hru neviděl ani z rychlíku. Mirror's Edge má naopak naprosto brilantní technické zpracování, skvělou grafiku i na dnešní dobu (po třech letech), ovládání jedna píseň a příběh byl také super. Snad až na ty mezilevelové kreslené animace. Jinak 10/10.
  • Kdyz si lidi kupuji nove konzole, tak logicky vic se zajimaji, co je na to hry a kdyztak si chteji i nejakou primo vybrat. Tehdy nesazi tolik na jistotu, ale k nove masince si klidne koupi tu novou hru (novou znacku). Nevim, asi neco takoveho to bude :)
  • Umaroth
    Počkat to je blbost, proč by se neměli bát nových značek na nové konzole ,které budou drahé a bude je mít malo lidí a chvilku potrva než se masové rozšíří (zlevní), čímž naroste masa potenciálních zákazníků. Právě naopak by teď nemuseli mit strach, protože ta masa potencionálních kupců her je uplně největší (na sklonku současné generace).
    Myslim, myslim, ale pořád mi to nedává smysl
  • V textu toho vyznívá zmateně docela dost. Nehledě na ty hrubky a překlepy, i když ty jsou na games.cz snad u čehokoliv, co není video nebo obrázek.
  • Pane Picus! Kdyztak :)
  • Cahir
    Ok, pak se omlouvám. V textu to pro mě vyznělo trochu zmateně, ježto je řeč o EA..
  • cumpi3
    a my se snad známe, že mi tykáš a řikáš pičus?
  • Sony: Prej neobvykle mnostvi novych znacek... Dyt to je u Sony normalni. Vzdycky podporovali nove hry a znacky a ne jen jako EA, kdyz tim zrovna nic neztrati, az vyjdou nove konzole :)
  • Overwatch
    To samozřejmě je. AC je uveden jako příklad veleúspěšné nové značky, která se chytla a rozjela velkou sérii.
  • Proč bych to neměl chápat? Mně se ta hra líbila, barevnou paletou, celkem neotřelým nápadem, svižným tempem hry, často originálníma lokacema, kamerou pohledu hlavní hrdinky, apod. Já jsem spíš nepochopil to "Ale to TY nikdy nepochopíš." - my se nějak známe nebo něco?
  • DangerousDave
    buď konkrétny, čo na nej bolo tak strašne zmrvené v technickej oblasti ? a ovládanie bolo presné až moc len ono to chce pekných pár hodín tréningu, lenže na to si už asi nemal trpezlivosť a možno ani vlohy. Smiešne pohyby ? nebuď smiešny...
  • nápad dobrý ale zmrvený technickým spracovaním, nepresným ovládaním, smiešnymi pohybmi, nulovým príbehom, slabučkou grafikou.....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit