Přejít na výpis diskuzí
EA distribuční platforma Origin spuštěna
3.6.2011 | Aleš Smutný
65 příspěvků
-
Je někde manuál jak se v tom EA Store pohybovat/navigovat? V minulosti jsem tam nikdy nic nenašel, tedy kromě těch věcí, které jsou na titulní stránce. A taky dělalo problém regionální omezení - akce na titulce vedla na stránku, která u nás neexistovala. A co to debilní omezení, že za 2 roky mi download koupené věci vyprší?
EA Store/Origin nikdy v současné podobě neuspěje. -
Asi bych si tam nic nekupoval, staci mala kritika jejich her a ban na ucet, takze od EA radeji dal
-
Takze EA Download Manager sa premenoval na Origin, hmm... (lebo ziadny rozdiel medzi poslednou verziou EADM a Origin Beta teda nevidim :) )
-
Tak proto jeste neni BF3 na Steamu...
-
-
Co jsem tak vypozoroval, tak EA hry se na steamu objevují téměř vždy těsně před vydáním
-
-
hm Command & Conquer 3 Tiberium Wars za 500kč tak na to bych se mohl... ja ho kupoval pred dvema roky za 200kč spolu s Crysis 1.Cekal jsem lepsi ceny
-
prdlajs něco novýho. Prostě jen přejmenovali EADM (EA Download Manager - hráči Sims 3 znají) a přejmenovali EA Store. Zajímavé je, že Origin klient je beta a je prakticky identický s minulou verzí EADM, včak taky Origin má stejné funkce jako EADM. A nejen funkce, i vzhled a samotnou aplikaci... *7*
-
Ze by konecne konkurence s velkym K, pro monopolni Steam? Uvidime casem, kazdej by sme na tom vydelali...
-
-
Osobně si myslím, že dokud Steam bude pokračovat ve svých slevových akcích a hlavně dokud bude fungovat jako online herni platforma, přes kterou se hrají Call of Duty, Counter-Strike, L4D, moje oblíbené Team Fortress 2 atd. - jen tak mu někdo příliš konkurovat nebude.
Ale jak říkáš, uvidíme ...
-
-
Je to hlavně otázka ceny. Pokud bude EA nabízet na Steamu hry za 50E a u sebe za 40, tak není moc co řešit. Ale na druhou stranu, starý EA Store měl download limit jen asi 2 roky... Jak je to teď nevím.
-
uz to jede, a ceny jsou hodne dobry
-
-
která cena je konkrétně hodně dobrá? žádnou uvítací akci nevidím a ostatní hry jsou pořád předražené, stejně jako na Steamu, krabicovky vyjdou levněji.
ceny se budou samozřejmě sem tam trochu lišit, ale tohle je zajímavý rozdíl:
Need For Speed: Hot Pursuit
EA: 49,99 €
Steam: 19,99 €
-
-
Podľa mňa je EA tak silná firma (a silné portfólium titulov), že si môže časom dovoliť úplne odísť zo Steamu. Prípadne dávať zo začiatku tituly na Steam napríklad o týždeň, dva neskôr. Ten tým pádom príde o veľkú časť príjmu. Sa im ani nečudujem, že sa im nechce platiť Steamu za niečo, čo si dokážu robiť samostatne.
Nezabudnite na to, že existuje prepojenie medzi Amazon a EA, čo môžu tiež využiť. -
-
Proč dávat peníze za něco co můžou dělat sami? Jasně že můžou, ale těch 30+ miliónů aktivních účtů si sami udělat nemůžou, to musí přijít, a v tuhle chvíli by museli Valve se Steamem udělat nějakou jó velkou blbost aby nastal větší odliv... Můj odhad? The Old Republic na Steam stejně nakonec dají a moc rádi...
-