Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Už to vidím. Budu si chtít koupit krabicovku a budu se muset vždy podívat na krabičku jestli hra vyžaduje Steam, Origin, nebo kdo ví co ještě. Máme Steam, nepotřebujeme dalšího klienta, běž dop.dele EA!!!
  • STEAM je prostě drahej a EADM se čím dál tím víc podobá STEAMu. Oba používám, takže dokážu posoudit. A to že si s EADM nezahraju bez netu (asi? nezkoušel jsem) mi žíly nerve. S kompem a bez netu jsem už dlouho nebyl.
    • obracenyKybl
      Přes EADM mám pořízený Dead Space 2 (na Steamu byl za fakt šílenou cenu) a hra zcela normálně funguje i offline. Abych se přiznal, tak ani nevím, jestli se ten prográmek spouští spolu se hrou
  • Já hlavně doufám, že tam nahodí jejich starší hry (třeba Freedom Fighters, starší NFS, nebo MoHAA). To by mě donutilo si to tam koupit, i když uznávám jenom Steam.
  • Podľa mňa je EA tak silná firma (a silné portfólium titulov), že si môže časom dovoliť úplne odísť zo Steamu. Prípadne dávať zo začiatku tituly na Steam napríklad o týždeň, dva neskôr. Ten tým pádom príde o veľkú časť príjmu. Sa im ani nečudujem, že sa im nechce platiť Steamu za niečo, čo si dokážu robiť samostatne.
    Nezabudnite na to, že existuje prepojenie medzi Amazon a EA, čo môžu tiež využiť.
    • zx_spektrum
      Proč dávat peníze za něco co můžou dělat sami? Jasně že můžou, ale těch 30+ miliónů aktivních účtů si sami udělat nemůžou, to musí přijít, a v tuhle chvíli by museli Valve se Steamem udělat nějakou jó velkou blbost aby nastal větší odliv... Můj odhad? The Old Republic na Steam stejně nakonec dají a moc rádi...
  • Ahoj, sorry za blbou otázku, ale musím při zakoupení hry přes EADM pak být vždycky online, když chci hrát? Díky.
  • to bylo reci *1* jeee konecne konkurence to tak
  • Drom
    uz to jede, a ceny jsou hodne dobry
    • ucho
      která cena je konkrétně hodně dobrá? žádnou uvítací akci nevidím a ostatní hry jsou pořád předražené, stejně jako na Steamu, krabicovky vyjdou levněji.

ceny se budou samozřejmě sem tam trochu lišit, ale tohle je zajímavý rozdíl:
      Need For Speed: Hot Pursuit
      EA: 49,99 €
      Steam: 19,99 €
  • jak je to s třeba BAD COMPANY 2 a další podobné hry na steamu a v krabicové verzi? Vidi ti co hraji na STEAMU servery co vidi v krabicove verzi?
    protože pokud ne tak je to akorat tříštění hračů
    • Žádný rozdíl, co se týká gameplay, tam není. Jen Steamoví hráči vidí lidi, co mají ve friendlistu.
  • smejki
    spíš to vypadá, že někdo hacknul EA store...
  • Je to hlavně otázka ceny. Pokud bude EA nabízet na Steamu hry za 50E a u sebe za 40, tak není moc co řešit. Ale na druhou stranu, starý EA Store měl download limit jen asi 2 roky... Jak je to teď nevím.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit