Přejít na výpis diskuzí
EA dočasně zrušila mikrotransakce v Star Wars: Battlefront II, změny se dotknou i Need for Speed
21.11.2017 | Václav Pecháček
54 příspěvků
-
Hmm "dočasně" to nebude moc dlouho trvat - a už jim ten fail nikdo neodpáře no fuj *11*
-
Zrovna SW:battlefront2 bych si i pořídil ta hra je v pohodě, prostě dát si pár zápasů a zase hup na něco jiného ale tímhle mě znechutily, Beztak tam budou a budou tam i lepší zbraně a nezajimá nikoho že ty nejlepší půjdou grindnout nebo díky achivementu po 150 hodinách... *11* *12* sprostota tohleto.
-
Ted pujdou akcie zase nahoru je dobre že jsem koupil celej balík akcií kdyz cena klesala. Tahle spolecnost má budoucnost jen škoda že ty spatne recenze tady biznisu moc nepomahaji. Pritom jsou to v pohode hry ♡
-
už jsem jako nejhorší firmu v ČR pro letošek jmenoval Tiscali, ale tak přìště
-
Doufam ze se zlepsi pocit z NFS payback. EA to prehani. Jestli tomu tak bude dal tak R.I.P. Fifa, Nhl, Battlefield... *6*
-
tak uz se do toho vlozili i politici (belgie/hawai) a treba to zacne bejt zajimavy. akorat se bojim prislovi "kdyz se kaci les, tak litaji trisky" a aby to neodnesly i hry co si to nezaslouzi.
https://www.youtube.com/watch?v=h03EY02y2WE
(ale mejte na pameti ze YongYea je takovej umirnenejsi AngryJoe co se herni novinariny tyce. rad kritizuje za kazdou cenu) -
Na prachách vám but zaleží, nebo ne. Pokud mikrotransakce budou plošně regulovány a začnou USA, UK.. moc času vám nezbývá, COD to ví..je čas těžit. Chyba EA, válka pouze začala.
-
Je to výborná zpráva, jen houšť a větší kapky. Hlas lidu dokáže hodně. Jen je potřeba mít trochu soudnost; nominovat EA jako nejhorší firmu v USA ve světě, kde jiné americké firmy zabíjejí indiány, vypouští sajrajt do oceánů atd. apod., je trochu dost na palici.
-
-
Dobré ráno šípková růženko.
-
-
Jasně cywe, teďka druhej den se s tebou ještě někdo bude bavit. *4*
-
-
A kam jinam by to vypousteli v oceánu se to rozpustí
-
jo, a taky bijou černochy
-
Proto by to mělo dostávat každej rok víc firem - a EA bejt mezi nima.
-
-
Je fajn, ze to nakonec vypli, ale i v prvním Battlefrontu, stejně tak v Battlefieldech se lepší zbraně odemykaly hraním a lepší hráči se k nim dostali prostě dříve.
-
-
Viděl jsem video, kde jeden nehrál vůbec měl jen smrti a druhý se pohyboval mezi 1-3. místem v tabulce, a přesto dostali stejný počet "bodů" za které nakupovali věci pro postup. Bylo to tuším ještě v betě, ale i tak nešlo o to kdo je lepší, ale kdo stráví více času hraním či si zaplatí. Na tom jde vidět, jak je celý ten koncept této hry založen na následných platbách po nákupu hry. *12*
-
já mám rád hry, kde mají hráči stejné šance a vše přístupné od začátku, tyto unlocky jsou ďáblův vynález
-
-
No jo, ale tak máš všechno hned od začátku, není se na co těšit a brzy to omrzí. Tak je tam vidět nějaký posun.
-
-
tyhle ¨posuny¨ se do mp zacali pridavat az z ekonomickych duvodu, aby se na to nabalili i mene soutezivi hraci, pro ne je to takova emulace singlovy kampane, jen tam misto ai celi zivym lidem
jinak mp by mel bejt ferovej, to byla prapuvodni podstata, ono te to omrzi i s temi ¨posuny¨, jen o neco dele, pokud te nebavi soutezit s ostatnima
me z toho teda vyplyva, ze pro takovy lidi (ty mene soutezivy) to nema cenu tak jako tak, ale nejspis si tim musi sami projit, nez na to prijdou, ze je to jen takova past na lidi, pro ktery mp neni to pravy orechovy -
-
Naprostý souhlas, CS je ale zrovna případ, kde to není dovedené do extrému jako v dalších airstrike lootbox hrách. V CS mají ještě všichni podobné šanci a rozhoduje jediná věc, která by v MP rozhodovat měla - skill.
-
-
přesně, proto se taky Counter Strike nikdy nemůže uchyti.. oh wait! :D
-
-
Counter Strike je ale projekt z inej doby. Sucasny Counter Strike (CS-GO) sa skutocne uchytil az potom ako do neho pridali experience za kazdu vyhratu hru a hlavne skiny a loot boxy. Vid grafy, CS-GO v ramci pol roka od uvedenia skinov do hry islo z par desiatok tisic na takmer pol miliona unique players. Takze blby priklad. Ten clovek nad tebou ma pravdu, teraz to uz bez nejakeho progressu nejde.
-
-
já ale nepíšu o skinech, ale o tom, že mám rád kdyť mají všichni v mp stejnou šanci od začátku, kosmetické úpravy s tím nesouvisí, chce to číst. navíc popularita CS je dlouhodobá záležitost už 10 let. spíš jde o to, že lidi maj rádi pocit převahy nad ostatníma tim že si udělaj náskok i když jsou třeba horší hráči, ale připadaj si pak jako borci, protože s lepšim gearem kosej nováčky, o takové hry opravdu nestojim
-
-
CS je zrovna dost unikátní případ. To vidíš dnes a denně že spousta lidí potřebuje vézt k cíli za ručičku jinak je to omrzí a hráčská základna opadne. Spousta lidí už dnes nedokáže hrát hru jen protože má skvělou hratelnost, vidím to a dnes a denně. Aneb jaký si to vychováš takový to máš.
-
-
-
-
A o tom to je. S tym som nikdy nemal problem ked bol niekto lepsi ze mal lepsie veci skor. Podstate bolo aby sa k tomu dostal aj slabsi hrac. Ja som mal z toho potom o to vacsiu radost ked som ziskal.
-