Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prosím vás, nevíte jakto, že mi nejde multiplayer?? Vždycky když se chci připojit na nějáký server tak to jenom udělí zvuk ,,PINK'' a hodí mi to na plochu a ani žádná hláška, nic.. :( Nevíte co s tím prosím? *7*
  • Nazdar.Jen se optám,proč lidi nesnáší tu aplikaci ORIGIN ? sám ji nemám,tak bych rád věděl,co od toho má člověk čekat.Třeba ji někdy v budoucnu budu muset využívat.Děkuji za odpověď.
    • Ja napríklad Origin odmietam už len z princípu, z EA sa postupne stal neskutočne nenažraný moloch serúci na hlavu inteligentným hráčom a toto proste podporovať nemienim *7*
    • Žere hodně paměti, při zapnutí mi občas na chvíli zamrzne celý PC, problémy, kvůli kterým se nemůžete připojit a tudíž hrát jakoukoli Origin hru... Ale i přes tyto problémy mi vyhovuje, je to pořád ještě základní verze, která běží na ostrý provoz teprve rok, takže se snad zlepší
      • JohnyTheZik
        Pameti zere dokonce o trochu min nez Steam, a ackoliv dost casto vidavam, ze to srotuje porad, tak jen minimalizovanej v liste dokonce zere uplny minimum (min nez steam). Jestli mam nekdy nepouzitelny PC, tak je to jen tehdy, kdyz mi zacne Steam stahovat 3 updaty zaroven - dota 2 test, dota 2 a tf2.. to se chvili muzu s nejakou praci na PC rozloucit, takze v tomhle ohledu je to asi dost PC od PC :D..
        A serverovy problemy mas na obou klientech, steamu funguje asi offline verze lip, s tim nicmene ja zkusenosti nemam, protoze mam na steamu jen online hry..
        Rychlost stahovani mam na Originu max a na Steamu vetsinou taky (obcas ke konci hapruje)
      • To mu zas trochu křivdíš *3* U mě žere 70 MB Ram (Steam 128 MB), PC mi s ním nikdy nezamrzlo a s připojením jsem problémy opravdu neměl. Rád ho nemám, jako všechny zbytečný programy, co musíš mít ke spuštění hry, ale aspoň že nemusím nic řešit. Jo a servery EA docela frčej. U mě to lítá vždycky naplno, což se na Steamu ne vždy povede, i když poslední dobou musím zaklepat že dobrý.
    • Protože při instalaci musíš odsouhlasit, že EA tě smí monitorovat a snad i prozkoumávat data na HDD atd, tak kolem toho všici jančej. Hele, žádný podezřelý procesy na pozadí neběžej, disk nešrotí ani se nic podezřelýho neděje. Těžko říct, jestli EA tu možnost vůbec využívá. Každopádně je přinejmenším dost neslušný si něco takovýho vůbec nárokovat...
      • Taky nevím, co se všichni tak rozčilujou. Například při zakládání účtu na Battle.Netu musíte zaškrtnout, že souhlasíte s tím, že veškerá textová komunikace v rámci Battlenetu a her skrze něj přístupných je monitorována a ukládána pro možnost dalších analýz. A tohle nikoho nebagruje?
      • No třeba já jí nevyužívám protože ty hry nejsou na Steamu, kvůli přetrvávajícím technickým problémům, bojkotu EA (což není tak složité vzhledem k tomu, že jediná Origin hra, která mě nějak víc zajímá je ME3 ^^).
      • Aha.A to jančí jen češi,nebo celá zemegula..
        • Češi standardně víc v poměru s ostatními, jak bývá zvykem. *15*
          • To je blbost... Projdi si fora k originu a uvidíš, že počty negativních příspěvků k originu je tam tak zhruba stejně.
          • nejvic janci ti co na druhou stranu poskytnou veskere sve udaje jen co z toho neco kouka.
            Treba ruzne souteze nebo uzasna clubcard z tesca :-)
        • To je tak nějak všude, ale nijak ve velkém. Je vidět jen ta hlasitá část, jako vždy,
  • Vůbec se mi nechce věřit ty dvě slova EA a Zdarma to nedává smysl,ale jinak určitě zapařím *1* *3*
  • Když už jsme u tý druhý světový, tak jsem se včera dostal do bety Heroes and Generals a musim říct že jsem z toho nadšenej, projížďka ve dvou na kole :D, střílení z kubelwagenu, moc fajn
    • walltar
      Zkoušel si letadla? Já na tu hru čekám, že si konečně zase zalítám.

Edit ... jsem de*il podíval sem se na mail a mám tam beta klíč z 31 května *1*
      • letadla ještě bohužel ne, sice je to zatim ještě trochu kostrbatý, já jsem sice původní battlefield hrál jenom chvíli a myslim si že se to tomu dost blíží
        • walltar
          Hmm tak to zkusím pozděj asi ... u Bf3 sem byl hodně zklamaný z letadel už jenom tím jak těžko se k tomu připojival můj joystick.
  • montatatana
    Za ten odkaz na theme teda nedik, uz to zas jedu po treti.
  • origin? kthxbye
  • Cypri
    Supeeeer, jedinej co mi chybí.
    Tak za TOHLE EA díky, snad to začnou lidi hrát, ja to svýho času miloval, co já se kdysi napařil blbýho dema proti botům :D
    • ZvacA
      Jen je škoda, že ta nemožnost hrát na již založených serverech původní hry docela smrdí, páč některé z nich se stále těší plného stavu a oblibě. Proč zrovna nabízet 1942 bez datadisků taky zrovna nechápu. Je pravda, že přídavky vyžadují samostatné servery, ale občas skočit do rotace map obou datadisků není na škodu. A taky je otázkou, jaká bude vůbec u nabízené aplikace podpora modifikací, protože při vlastnictví původního Bfka nevyzkoušet Forgoten hope, to se lidi připraví o jednu z nejlepších věcí, která pro sérii vznikla.

Jinak, pro zajímavost - http://www.youtube.com/watch?v=eQiMn4EbRNU
      • Cypri
        Luxus a lidi to hrajou!!!
      • Nejdál to dotáhl Project reality pro BF2, ale poslední roky dochází k rozpadu klanů a odlivu hráčů
        • USER47
          Ono u PR se není čemu divit, imho si to zabili sami. Tak dlouho házeli do map hromady vozidel, gadgetů a různejch speciálních pozic (minomety), že je skoro zázrak narazit na kvalitní pěchotní boj. Se vším, co tam nacpali, nezbylo dostatek místa pro zalidnění pěchotou. Obvykle to dopadá tak, že běžíš sám po obrovský mapě, snažíš se dostat někam, kde se něco děje, po půl hodině tě někdo zabije a můžeš si to zopáknout.

Vím, že testovali nějaký servery pro 128 či dokonce 256 lidí, což by problém řešilo, ale nevím, zda to nakonec dostali do nějakýho ostrýho a funkčního provozu.
          • To co popisuješ se děje jenom na servrech, kde vládne chaos...tedy hráči nezkušení a nový. Dokud bylo hromada klanů, tak těch 64-hráčů bylo dostatečných. Všechno bylo organizované. Boj se přelíval celou mapou. Admini hlídali dodržování pravidel a "hříšníci" byli banováni. Spíš už to lidi po těch letech omrzelo, nebo našli něco lepšího. Třeba hrajou BF3...kdo ví. Hrál jsem opravdu dlouho a poslední dobou už se to prostě nedá. Zas mě překvapilo, jak kvalitní zábavu nabízí konečně odlazená Red Orchestra 2
            • No to ano nova red orchestra je skvela po rocnom ladeni. Hram ju asi uz pol roka. Teraz pribudol Steam Workshop (mapy, mody ...) tak dufam ze hra vydrzi a tesim sa na rising storm.
              K teme: aspon nieco od EA ale fakt uz tam mohli dat aj tie datadisky hlavne na Secret Weapons of WWII mam krasne spomienky
          • To zní jak Flashpoint v menším měřítku :D
        • ZvacA
          Yep, Project reality taky jeden z těch milníků. Ono, obecně možnost modování původní Battlefieldy vyneslo hodně vysoko a zajistilo jejich trvání, a tom se Bf3 může, alespoň zhlediska zajímavostí díky modifikacím, prozatím jen zdát. Netuším, jak je to přesně u BF2 a jeho komunity, ale můžu potvrdit, že u 1942 se hraje i základní hra, což je po deseti letech a množství Bfs, které za tu dobu vyšly, slušný stav, přestože už ten úbytek lidí a klanů jde cítit a některé kdysi vyhlášené servery zejí prázdnotou. Tak, či tak, Bf2 nebo právě původní díl mají stále co nabízet, o tom žádná...
  • až na ten drobný detail, že to chce nainstalovat spyware Origin....
    • A takovej offtopic...nemá tenhle týden náhodou startovat Planteside 2?
      • 20. Novembra.....hrám BETU takže viem *1* *2*
        • Tako povídej, jaká je?
          • Neviem sa toho nabažiť je to taká hra akú som vždy chcel obrovské mapy,obrovské armády a najkrajšie je keď ide invázia nezpočet vojakov, 20 tankov nad nimi 10 stihačiek 3 výsadkove lode a všetko to ide dobiť nejaké uzemie to je potom zážitok ako z filmu *14* *3*
    • Jinak si myslim, že je lepší si dneska za 200kč koupit BF2 a instalovat mod Forgotten Battles... Otázka je, kde bude kolik hráčů a jaké kvality
    • N7N7
      Aha, tak proto dávají něco zadarmo. Taková štědrost bez postranních úmyslů se hned tak nevidí! *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit