Přejít na výpis diskuzí
EA nabízí Battlefield 1942 na Originu zdarma
5.11.2012 | Aleš Smutný
74 příspěvků
-
až na ten drobný detail, že to chce nainstalovat spyware Origin....
-
-
A takovej offtopic...nemá tenhle týden náhodou startovat Planteside 2?
-
-
20. Novembra.....hrám BETU takže viem *1* *2*
-
-
Tako povídej, jaká je?
-
-
Neviem sa toho nabažiť je to taká hra akú som vždy chcel obrovské mapy,obrovské armády a najkrajšie je keď ide invázia nezpočet vojakov, 20 tankov nad nimi 10 stihačiek 3 výsadkove lode a všetko to ide dobiť nejaké uzemie to je potom zážitok ako z filmu *14* *3*
-
-
-
-
Jinak si myslim, že je lepší si dneska za 200kč koupit BF2 a instalovat mod Forgotten Battles... Otázka je, kde bude kolik hráčů a jaké kvality
-
Aha, tak proto dávají něco zadarmo. Taková štědrost bez postranních úmyslů se hned tak nevidí! *2*
-
-
Supeeeer, jedinej co mi chybí.
Tak za TOHLE EA díky, snad to začnou lidi hrát, ja to svýho času miloval, co já se kdysi napařil blbýho dema proti botům :D -
-
Jen je škoda, že ta nemožnost hrát na již založených serverech původní hry docela smrdí, páč některé z nich se stále těší plného stavu a oblibě. Proč zrovna nabízet 1942 bez datadisků taky zrovna nechápu. Je pravda, že přídavky vyžadují samostatné servery, ale občas skočit do rotace map obou datadisků není na škodu. A taky je otázkou, jaká bude vůbec u nabízené aplikace podpora modifikací, protože při vlastnictví původního Bfka nevyzkoušet Forgoten hope, to se lidi připraví o jednu z nejlepších věcí, která pro sérii vznikla.
Jinak, pro zajímavost - http://www.youtube.com/watch?v=eQiMn4EbRNU -
-
Luxus a lidi to hrajou!!!
-
Nejdál to dotáhl Project reality pro BF2, ale poslední roky dochází k rozpadu klanů a odlivu hráčů
-
-
Ono u PR se není čemu divit, imho si to zabili sami. Tak dlouho házeli do map hromady vozidel, gadgetů a různejch speciálních pozic (minomety), že je skoro zázrak narazit na kvalitní pěchotní boj. Se vším, co tam nacpali, nezbylo dostatek místa pro zalidnění pěchotou. Obvykle to dopadá tak, že běžíš sám po obrovský mapě, snažíš se dostat někam, kde se něco děje, po půl hodině tě někdo zabije a můžeš si to zopáknout.
Vím, že testovali nějaký servery pro 128 či dokonce 256 lidí, což by problém řešilo, ale nevím, zda to nakonec dostali do nějakýho ostrýho a funkčního provozu. -
-
To co popisuješ se děje jenom na servrech, kde vládne chaos...tedy hráči nezkušení a nový. Dokud bylo hromada klanů, tak těch 64-hráčů bylo dostatečných. Všechno bylo organizované. Boj se přelíval celou mapou. Admini hlídali dodržování pravidel a "hříšníci" byli banováni. Spíš už to lidi po těch letech omrzelo, nebo našli něco lepšího. Třeba hrajou BF3...kdo ví. Hrál jsem opravdu dlouho a poslední dobou už se to prostě nedá. Zas mě překvapilo, jak kvalitní zábavu nabízí konečně odlazená Red Orchestra 2
-
-
No to ano nova red orchestra je skvela po rocnom ladeni. Hram ju asi uz pol roka. Teraz pribudol Steam Workshop (mapy, mody ...) tak dufam ze hra vydrzi a tesim sa na rising storm.
K teme: aspon nieco od EA ale fakt uz tam mohli dat aj tie datadisky hlavne na Secret Weapons of WWII mam krasne spomienky
-
-
To zní jak Flashpoint v menším měřítku :D
-
-
Yep, Project reality taky jeden z těch milníků. Ono, obecně možnost modování původní Battlefieldy vyneslo hodně vysoko a zajistilo jejich trvání, a tom se Bf3 může, alespoň zhlediska zajímavostí díky modifikacím, prozatím jen zdát. Netuším, jak je to přesně u BF2 a jeho komunity, ale můžu potvrdit, že u 1942 se hraje i základní hra, což je po deseti letech a množství Bfs, které za tu dobu vyšly, slušný stav, přestože už ten úbytek lidí a klanů jde cítit a některé kdysi vyhlášené servery zejí prázdnotou. Tak, či tak, Bf2 nebo právě původní díl mají stále co nabízet, o tom žádná...
-
-
-
-
origin? kthxbye
-
Vůbec se mi nechce věřit ty dvě slova EA a Zdarma to nedává smysl,ale jinak určitě zapařím *1* *3*
-
BF1942 je sice výborná hra, ale za instalaci Originu to fakt nestojí ...
-
BF1942 bola vyborna hra. Tanky a rpg s prudko klesajucou balistickou drahou striel vyzadovali skill, zabavne (ne)triafanie cohokolvek s nepresnymi padajucimi leteckymi bombami, atd.. bavilo ma to omnoho viac, ako moderne battlefieldy, kde staci zamierit a kliknut.
Datadisky (napr. road to rome) uz neboli tak kvalitne, takze mi nevadi, ze je to len vanilla bf1942.
Desert Combat bola tiez paradna zalezitost. -
Hell yeah! Tak se nejspíš opět vrátím k sestřelování letadel nad Wake Islandem. *1*
-
Ty datadisky mě hluboce zamrzely *9*
-
Za ten odkaz na theme teda nedik, uz to zas jedu po treti.
-
Tak to je nadherny.. Diky, EA, tenhle kousek mi uz dlouhou dobu chybi..
BF1942 theme.. skvelej napad, redakce, to sem dat... ted si ji zase budu poustet jeste tejden *6* .. Neskutecne dobra pisnicka :D..
Ale ikdyz je to klasika, tak vic vzpominek mam na tuhle
http://www.youtube.com/watch?v=S0aXAm0jqd0
*OPTIMIZING SHADERS* -
-
MEC song...pecka ))))))))
-