Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • DeDy
    Co já se nadělal map pro tuhle hru. Z mého pohledu jedna z nejlepších multiplayer gamesek všech dob. Moje mapy zde: http://bf1942.euweb.cz/
  • Prosím vás, nevíte jakto, že mi nejde multiplayer?? Vždycky když se chci připojit na nějáký server tak to jenom udělí zvuk ,,PINK'' a hodí mi to na plochu a ani žádná hláška, nic.. :( Nevíte co s tím prosím? *7*
  • Paráda jdu hrát! Mě seká i Battlefield 2. Tohle mi ale pojede
  • Stará "dobrá" druhá světová *1* . Na rozdíl od jiných mě hry z tohoto období nikdy neomrzely, naopak akce ze současnosti či blízké budoucnosti mě nikdy moc nebavily. A zrovna BF1942 je fakt klasika, co já se u toho naseděl... a ta hudba při načítání misí *14*. Možná se sejdeme na bojišti, jestli mi ovšem ten Origin bude stát za to ho do počítače pustit...
  • Když už jsme u tý druhý světový, tak jsem se včera dostal do bety Heroes and Generals a musim říct že jsem z toho nadšenej, projížďka ve dvou na kole :D, střílení z kubelwagenu, moc fajn
    • walltar
      Zkoušel si letadla? Já na tu hru čekám, že si konečně zase zalítám.

Edit ... jsem de*il podíval sem se na mail a mám tam beta klíč z 31 května *1*
      • letadla ještě bohužel ne, sice je to zatim ještě trochu kostrbatý, já jsem sice původní battlefield hrál jenom chvíli a myslim si že se to tomu dost blíží
        • walltar
          Hmm tak to zkusím pozděj asi ... u Bf3 sem byl hodně zklamaný z letadel už jenom tím jak těžko se k tomu připojival můj joystick.
  • FREE DOWNLOAD EXPIRES MARCH 1, 2013.
    Malým písmem dole na stránce s podrobnostmi. Moc mě to nepřekvapuje.
  • Dalo by se nastavit - částečně tým z živých hráčů + boti?
    • LAN...
  • 1. Fakt výkon uvolnit tuhle už opravdu starou hru "zdarma" za cenu instalce smetí - tj. originu. Tahle hra měla být zdarma už dávno a bez originu. *7*

2. Tenhle battlefield je skutečný battlefield. Je to parádní hra - ne jako ty dnešní přeplácané srágory.
    • PS Mimochodem, nehrajme si na "hodnou EA". Jediným cílem je dostat hráčům do PC origin a podbízet se hráčům a vysát z nich prachy za odfláknuté hry. *7*
  • Co som sa ja Desert Combat modu nahral. Najvacsia prca bola v mape Berlin s RPGckami, niekedy bolo viacej rakiet vo vzduchu ako v Q3 :D Teraz ked niekto pobehuje s raketometom v BF3, tak to uz taka zabava neni.
  • Neskutečně parádní pařba toto. Co jsem se toho nahrál. Spolu s CoD 2 to byly mé první multiplayer pařby. Dodnes se slzou v oku vzpomínám hlavně na mapy Wake a Battle of Britain. A neméně geniální byl i mod Desert Combat, u kterýho jsem trávil celé dny. Bohužel, z nějakého důvodu mi dnes nefunguje multiplayer u BF 1942. A to mám normálně originálky a poslední patche, aktualizoval jsem i PB, ale prostě to nerozjedu.
    • ZvacA
      Zapnutá kompatibilita? :D

Jinak, na PB pozor, ten už BF1942 nepodporuje, ale je možno stále sehnat poslední update.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit