Přejít na výpis diskuzí
EA nabízí na Originu zdarma kouzelnou strategii Theme Hospital
21.1.2015 | Petr Poláček
52 příspěvků
-
Tak to si EA pekne strelila do kolena. Tato hra je stale kvalitnejsia ako 50% toho preplacaneho popkornu, co nazyvaju hrami. Celkom by ma zaujimalo kolko ludi si to stiahlo. Lebo ja urcite, hral som to v den vydania a dodnes to v ramci Hospital temy nikto neprekonal. Rovnako ako X dalsich hier a serii, ktore EA znicili.
-
Legendarni hra, davam 10/10 *14*
-
Koupeno na GoGu pred pul rokem za 2$ s implemetovanym DOSboxem a funguje nadherne. Od originu ani zadarmo!
-
Este mam nekde doma puvodni originalku koupenou za tezkejch 1999,-Kc :) Ta blici epidemie byla neco tak strasnyho :D
-
-
Já to kupoval na Invexu za 1599, heč ;-)
V krabici byly 3 manuály. -
2000??? :D to snad je preklep :D
-
-
Neni to preklep, bohuzel....Elite Frontier stal 1999 taky, tehdy me 4 mesicni kapesne ;)
-
-
Frontier jsem měl za snad za 290 Kč (velká krabice, jedna disketa, hvězdná mapa, manuál, knížka povídek a ještě nejaká knížka), asi rok po vydání, ale je fakt, že novinky byly tenkrát mnohem dražší než dnes. A s ohledem na tehdejší ceny, platy, kapesné a míru pirátství byly originálky luxusním zbožím.
-
JJ ceny her byvali strasnej masakr :D Pamatuju kdyz jsem se chodil kochat do JRC na Narodni tride a nemohl jsem si tam vubec nic dovolit.
-
-
No ja tam taky zavistive jen hledel za vylohou, prvni hru co jsem si koupil (tusim ve Score shopu) byla az "zlevnena" Fifa 1998 na CD za 500 :) Zde mimochodem OST ze hry, bajecna music i dneska: https://www.youtube.co/playlist?list=PL15641CD2CC0F8AB1
-
Jojo a zavistive cucet na ty ostatni co jim tam fotrici koupili vsechno na co jen ukazali :D
Pak byl jeste styl kdyz zacli prodavat hry i v holesovicky trznici v silenejch jazykovejch mutacich kery rozhodne nebyly urceny pro ceskej trh:) takhle sem ulovil Die by the sword v nemcine a Redneck Rampage v italstine :D -
-
Redneck Rampage :-)))) základka
-
-
-
zazobanej spratek, dostávat pětikilo na měsíc *8*
-
-
No i tak se to muselo uwarezit, ta suma byla proste strasliva. Dnesnim smradum pripominam, ze je to totez, jako kdyby treba Forza nebo co to smazite na tech divnejch bednach pod televizi stala 7 litru :) (vychazim z prumerne mzdy tehdy 7k, dnes 25k)
-
-
-
Ne, i aoe stalo tolik. A hry na PS i 2499. *15*
-
-
Covece AoE snat prodavali dokonce za 2199, jestli si dobre pamatuju ty stary reklamy ve Score:)
-
-
Také mám ten pocit :-)
-
-
-
jj, to bylo peklo střádat na to z kapesnýho *1*
-
-
-
zmagorite s toho ako ja kedysi *16*
-
Tohle mi prijde hodne zavadejici formulace a zavani to (byt nesmyslnou) podminkou
koupit neco predtim, nez dostanu Tehem Hospital zdarma...
"Pokud jste koupili některé z nově vydaných starých Star Wars her na GOG, můžete si tentokrát zcela zdarma přijít na legendární titul, který s Hvězdnými válkami nemá nic společného" -
Já jen doufám, že v pokročilé fázi se hra nebude zasekávat a padat. Vyzkoušel jsem snad už 4 verze + samozřejmě stáhnul zdarma i tuto z Originu, a budu doufat. Stává se mi totiž zcela pravidelně, že na Win7/64bit mi v hodně pokročilé fázi hry (obří nemocnice, stovky pacientů) hra prostě zpomaluje na neúnosnou míru a padá... A to na 3 počítačích zcela odlišné konfigurace. Tak nevím... Snad to bude OK. Jinak samozřejmě klenot a minimálně za vyzkoušení/doplnění "vzdělání" Theme Hospital stojí.
-
Zlaté časy *13*
-
Rozhodně milé, ve své době to byla trochu podceněná hra. Navíc zdarma...
-
Těžko říct, jestli Theme park a Theme hospital byly tak dobré hry, nebo to bylo tím, že jsem je hrál jako "malej" a snad jako první takovýho stylu. Ale, řadím je mezi nejlepší hry co jsem hrál. Nedávno jsem zavzpomínal a chtěl jsem si zapařit Theme hospital. Pustil jsem to přes Dosbox a nedokázal jsem hru zpomalit natolik, aby se to dalo pohodlně pařit:(
-
-
V dosboxu se dá nastavit "rychlost procesoru".
-
-
To jsem udělal, ale stejně to hrozně frčelo.:)
-
-
dobrý hry, Theme Hospital jsem hrál poprvé když mi bylo 17 a seknul jsem se na tom hrozně *1*
-