Přejít na výpis diskuzí
EA nabízí zdarma na Originu klasickou akční pecku Crusader: No Remorse
29.10.2014 | Petr Poláček
54 příspěvků
-
hry na GOG jsou velmi dobře odladěné i pro nové OS. Z cca deseti, které vlastním, jsem měl problém s jedinou. Nemám čas se hrabat po fórech, stahovat různé emulátory - chci zahrát staré pecky mého mládí. Za to rád zaplatím.
-
Minulý víkend jsem ji dohrál. Utracených deset dolarů nebo kolik to bylo jsem vůbec nelitoval (GOG). Krásné vzpomínky, kdy hra zdatně proháněla mé někdejší AMD K-5 s 512 MB RAM :-) Hra i po těch letech vypadá hodně dobře. A jako odreagování funguje pořád velmi dobře.
-
Steam mi samozřejmě vadí občas, ale načítává se podstatně rychlejc než Origin, aspoň mě.
Start mi nechybí, mám 8.1. Ale jak říkám, bugy jsou a budou. -
Tak děkuji za lekci z historie kmete. Nejde o to, že by to bylo nějak strašné, ale když už máš odpovídající PC, tak by to chtělo o odpovídající loading time. Za svého mládí jsem si taky počkal hodně u nahrávání, ale jde prostě o to, že je to znepříjemnění, a vůbec není nutné.
Přijde mi to jako kdyby tě zastavil policajt u přechodu do práce, žádné vehikly na kilometr, ale prostě si musíš počkat 30 vteřin. Ano, dá se to přežít, ale proč? -
Sak mi je vysostne ignorujem na tpb, kde mame kralovsky support zcela gratis. Jo a zac ze bych mel vlastne posilat $$$ vydavateli? Zato, ze musim instalovat crack, abych hru moh vubec spustit? Zato, ze zcela single hru nemuzu hrat offline?
-
Já bych chtěl chodit do kina zadarmo a kulturně se obohacovat... a zlé korporace, chtějíce si namastit svou kapsu, mi v tom brání.
Fňuk. -
Mi to říkej . i486 DX4 na 100Mhz a jedna MP3 totálně zabila jakýkoli výkon . Ani myší se už raděj nehýbalo aby to hrálo :D
-
Problém je , že Internet se mezi široké masy začal šířit teprve po převzetí odpovědnosti za doménu .com ministerstvem obchodu USA :(
-
jinými slovy, lidstvo má nyní v rukou technologii, která umožnuje, aby se každý člověk na téhle planetě ve vteřině dostal k jakékoliv informaci, písničce, knížce, obrazu, filmu nebo hře co kdy vyšla a kulturně se tak obohatil, zlé korporace si chtějí namastit kapsu a tak tomu obohacení ze všech sil brání a piráti ukazují korporacím vztyčený prostředníček se slovy "no a co?".. žijeme v zajímavé době
-
Ja si stahnul dneska na zachode trenky, ale nikdo o tom nenapsal *13* Az ja, ted *1*
-
Ach ty dnesni deti, nic jim neni dost dobre. Cekat 30 vterin nez se spusti hra, strasne ... Ja v detstvi hraval na ZX Spectrum, kde trvalo nahrani hry treba i 5 minut *7*
-
Na nekterych webech se daji stahnout zadarmo i novy hry, ktery se jeste neprodavaji *1*
-
je super ze velke korporacie lakaju ludi na hry, ktore su stare, na beznych masinach bez doprovodneho programu nehratelne. A najlepsie je ze sa vzdy najde dost ..... ludi co na to skocia. Nehvoriac o tom ze tie hry sa daju stiahnut na roznych weboch uplne zadarmo.
-
Vcera jsem po Crusaderovi sahnul. Jako ze se zase na chvili vratim v case, nez se mi ohreje jidlo ...a hle 2 hodky v coudu.:) Bavilo mě to snad stejne jako tenkrát.
-
ale ano, přesně to to znamená Slayere, tím že byl Steam první, má nejvíc uživatelů (což je dost důležité vzhledem k tomu že zprostředkovává multiplayer) a nejlepší a nejvíc vyladěné služby, největší nabídku her atd, což je přesně ten důvod, proč si z něj lidé sednou na zadek.. a za charakteru té služby zkrátka vyplívá, že podobný systém chce mít člověk nahraný jeden max dva, ne deset nebo dvacet, takže první kdo s tím přijde je winner *1*
-
Asi dost záleží na konfiguraci... po zakoupení jsem to dohrál bez problémů, ale podruhé už se mi to správně nainstalovat nepodařilo. Stejných problémů jsou plná Rockstáří fóra - nesnáší se to s některýma antivirama, některýma firewallama, některýma systémovýma updatama... prostě šlendrián. Pirátský exe šlape na první dobrou... *7*
-
Ohladom toho L.A. noire, na Steame teraz vidim pravidelne kamarata co to hrava. Pred par mesiacmi to hral niekto iny, tak to mas nejaky tvoj lokalny problem? Vecer to skusim nahodit.
-
Tak tvoje problémy bych chtěl mít. A není ti otravné že si musíš zapínat Steam aby sis zahrál hry z něj? To že byl Steam první neznamená, že si všichni sednou na zadek a že budou všichni do konce věků využívat jenom jeho služeb. Takhle to vážně nefunguje.
Windows 8 není problém užívat. Stačí se jaksi naučit nové zkratky a pokud tě opravdu sejří chybějící start, tak je tu dlouhou dobu Classic Shell. -
Uplay som nevidel vyse roka a vypada stale rovnako. Teda vlastne nie, ked dohram Far Cry 3 tak na mna teraz hadze nejake otravne okno ohladom uploadu videi na Youtube.
-
Mne Uplay rozmrd*l savy na SC Conviction, proste im padly servery a neulozil mi to ani offline. Uz sa "tesim" ked bude VSETKO iba online. Ak to funguje, tak je to super, ale bohuzial tvorcovia tychto sluzieb nemozu 100% zarucit ze trebars nevypadnu internety a potom je prieser na svete.