Přejít na výpis diskuzí
EA nabízí zdarma na Originu klasickou akční pecku Crusader: No Remorse
29.10.2014 | Petr Poláček
54 příspěvků
-
Bejeweled je strašná pecka, kvůli němu používám starý mobil s javou více než smartphone a tablet.
-
omg tak nepremyslej a hrej
-
No jo tenkrát se skutečná komprese moc nenosila max interpolované videa a šílené kodeky ;)
-
nechápu k čemu jsou tyhle stary hry dobry. dneska se na to uz neda koukat.
-
Kolik že mělo Syndicate ? ;)
-
Mě tam štve, že když chvíli přemýšlím, hází mi to hinty. Nepřišel jsem na to jak je zrušit, tak jsem zas odinstaloval.
-
Mno, spíš proč jo. *15*
-
proč ne, ja mam uplay, origin i steam a všecko v pohode. vzdyt se to vzajemne nijak nebije
-
Hra má asi 100, zbytek jsou filmy a hudba.
-
Jo jo, v tý době to mělo nehorázný nároky, nejen na disk, ale i na paměť a procesor. 600MB na disku si mohl málokdo dovolit. *1*
-
Tohle je haluz. Včera v noci sem si řikal, že bych si ho zase zahrál (díky nedávnýmu gamesplayi tady), tak začnu googlit a čumim, že asi před 4 hodinama to EA dalo free. *1* Každopádně sem stáhl iso z nějaký old games stránky (mám origo, ale nechce se mi to grabovat a vůbec, to CD už je archivní kousek nepatřící do mechaniky *5*), protože Origin si do kompu fakt cpát nebudu.
-
SVGA grafika holt není zadarmo :)
-
Ta hra ma vic jak 600 mb cože?
-
ja si stahl predevirem z originu zdarma Bejeweled 3, taková jednoduchá herní hříčka...ale totálně se na ní zasekávám, aneb v jednoduchosti je krása a díky za ni *4*