Přejít na výpis diskuzí
EA: Nezdar Medal of Honor není problém žánru, ale provedení
13.2.2013 | Petr Poláček
45 příspěvků
-
Danger Close Games - človek by už ani neveril, že to je to isté štúdio, čo má na svedomí pecky ako The Neverhood alebo Clive Barker's Undying (aj keď pod názvom DreamWorks Interactive). Otázne je, či tam niekto z tých starých matadorov ešte zostal...
P.S. Je dobré, že EA značku MoH ešte neodpisuje. Kvalitne spravený reboot, začínajúci na Omahe Beach v nextgen grafike, by bol za pár rokov určite pecka *4* -
mel sis zjistit minimalni pozadavky, kdyz hra vyzaduje 512mb a tvoje karta to nema tak co cekas :S
jinak nechápu proč se vubec snazis to spustit kdyz te to nebavi -
Chybí mi druhá světová :-(
-
po bitvě je každej generál
-
dodnes mi tato hra nejde na mojom PC kvoli DirectX bugu ktori nedokazu odstranit...jedna sa o kombinacie grafickej karty a dosky kedy vdaka nikto nevie comu hra detekuje graficku kartu cez podporu verzie DirectX a pritom zisti ze grafika ma menej ako 512 mb pameti...nikto nedokaze na podpore povedat navod co s tym...a cim dalej je tych ludi viac... prejavuje sa to nacitavanim hry prebehnutim uvodnych animaciek loga a podobne a pri nacitavani menu spadne hra no kytek...
viete niekto co s tym ? ? ? ? to ze je hra fail som si myslel a kupil som si ju viacmenej len pre PROMO zlavu 50% cez kontakt v EA ale ze takto dopadnem ked mam Sapphire 7950 Boost Edition som netusil ani v sne...podpora ma vzdy odpali stiahnutim nejakych suborov a naslednym restartom PC aby sa mi stratili z diskusie o probleme....
TAKZE V ORIGINE MAM ZA 20 EUR HRU KTORA MI NEJDE HRAT A SOM VYSOKO SPOKOJNY....
*16* *16* *16* *16* *16*