Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ale hlupáčku tomu nevěř.my taky bude už jen furt národ zloďejů.a tos třeba nikdy nic neukradl.
  • "Kop do dupy" jsem slyšel poprvé. A je to kvalita. *1*
  • Není prvotním problémem regionální omezení EA? Proč je vůbec Austrálie separátní trh?
  • Co s tím má EA? To je věc české legislativy.
  • inak v tej australii im pekne jebe tie ich zakony celkovo su padle na hlavu
  • Se ani nedivim, že si tam nenechaj pustit tak nemravné przněni herni historie.
  • Hairy_Ass
    To je nějaký exkurz do historie? Mlácení hlava nehlava? *1* *7*
  • calwin
    páni v titulke máte chybu ak sa nemýlim...
  • MidnighT91
    Blb jsi ty, že kupuješ zajíce v pytli... Než začneš někomu nadávat tak se zamysli... Jestly to není problém EA tak koho jiného? Je to snad problém Austrálie že EA vydalo tak brutální hru a není schopno do nstavení přidat možnost zredukovat krev a zakázat ustřelování končetin tak jako třeba v SS3??? Až budou v EA kalkulovat počty nelegálních stažení tak by mě zajímalo jestly to budou brát s ohledem na 20 700 000 Australců, nebo kolik jich vlastně je...
  • Řešením v ČR je .... jak originální - nic neřešit ;) .
    EA má za tohle u mne jedno malé bezvýznamné plus ....
  • Urug
    Však o to jde. Australská vláda si řekne: přeci nebudou naši občané platit zahraničním firmám za kraviny, které si můžou stáhnout z internetu, raději podpoříme místní providery :D
  • eeeee
    Moudra to spolecnost, jeste na filmy by to meli zavest.
  • Proč by se měli jako divit, to má jako EA přizbůsobit hru na úkor ratingu aby se hra mohla v Austrálii prodávat nebo co? Za to EA vůbec nemůže a není to její problém. A stahovat se to stejně bude, to co si napsal, je jen jedna z dalších výmluv blbů jako si ty a tobě podobní.
  • Ses pri tech vanocich nejakej nervozni, ne ?
  • Kop do dupy by si měl dostat ty. Aby si nepsal takové kraviny fakane.
  • Kop do dupy by si mě dostat ty. Aby si nepsal takové kraviny fakane.
  • Tady je hezky vidět, jak jeden národ z neustálého pojídání klokaního masa totálně zdegeneroval *1*
  • Říkej si tomu jak chceš, třeba i kop do dupy nikdo ti v tom nebrání *3*
  • Co to je za blábol? Žádná kopírka to není. A Call of Duty říkám normálně Call of Duty. Codko nebo Codečko tomu říkají malé děcka.
  • A jaký předky asi máme my češi co?? Když se to tay mlátilo hlava nehlava *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit