Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MidnighT91
    Pak se můžou divit že si to ti lidi stáhnou když si to nemůžou koupit...
    • Urug
      Však o to jde. Australská vláda si řekne: přeci nebudou naši občané platit zahraničním firmám za kraviny, které si můžou stáhnout z internetu, raději podpoříme místní providery :D
    • Proč by se měli jako divit, to má jako EA přizbůsobit hru na úkor ratingu aby se hra mohla v Austrálii prodávat nebo co? Za to EA vůbec nemůže a není to její problém. A stahovat se to stejně bude, to co si napsal, je jen jedna z dalších výmluv blbů jako si ty a tobě podobní.
      • MidnighT91
        Blb jsi ty, že kupuješ zajíce v pytli... Než začneš někomu nadávat tak se zamysli... Jestly to není problém EA tak koho jiného? Je to snad problém Austrálie že EA vydalo tak brutální hru a není schopno do nstavení přidat možnost zredukovat krev a zakázat ustřelování končetin tak jako třeba v SS3??? Až budou v EA kalkulovat počty nelegálních stažení tak by mě zajímalo jestly to budou brát s ohledem na 20 700 000 Australců, nebo kolik jich vlastně je...
  • Ať jim tam da EA jako cenzuru takové ty ksichty co byly v Replay na rencenzi Serious Sama 3 a hotovo. *1*
  • Tady je hezky vidět, jak jeden národ z neustálého pojídání klokaního masa totálně zdegeneroval *1*
  • Masa-san
    Jedno jisté, do Austrálie se v blízké době rozhodně nechystám *2*
  • Príde mi to ako prohibícia v US. a totálne zbytočné moralizovanie. Nerozumiem tomu že keď nadobudnem dospelosť niekto mi bude zakazovať mínať peniaze na zábavu ktorá je mojmu okoliu neškodnejšia ako správy v TV. Ako by si krajina nevedela priznať že nevie vychovávať svoje deti tak to zakáže a to sa netýka len Austrálie.
  • Řešením v ČR je .... jak originální - nic neřešit ;) .
    EA má za tohle u mne jedno malé bezvýznamné plus ....
    • Co s tím má EA? To je věc české legislativy.
  • cenzura země která má 70% předků zloděje a vrahy??
    • A jaký předky asi máme my češi co?? Když se to tay mlátilo hlava nehlava *15*
      • Hairy_Ass
        To je nějaký exkurz do historie? Mlácení hlava nehlava? *1* *7*
    • Ty jsi vrah inteligentních příspěvků.
    • Za své předky nikdo nemůže.
      • ale hlupáčku tomu nevěř.my taky bude už jen furt národ zloďejů.a tos třeba nikdy nic neukradl.
  • Není prvotním problémem regionální omezení EA? Proč je vůbec Austrálie separátní trh?
  • Ten Syndicate to je zase nějaká kopírka CODka z prostředí Scifi ne ? A ještě to vydává EA, myslím že budou ještě rádi že si to nekoupí *4*
    • Masa-san
      No ale prý dle článku, tam můžeš navíc ještě porcovat lidi *2*
      • Co to je za blábol? Žádná kopírka to není. A Call of Duty říkám normálně Call of Duty. Codko nebo Codečko tomu říkají malé děcka.
        • Říkej si tomu jak chceš, třeba i kop do dupy nikdo ti v tom nebrání *3*
          • "Kop do dupy" jsem slyšel poprvé. A je to kvalita. *1*
          • Kop do dupy by si mě dostat ty. Aby si nepsal takové kraviny fakane.
            • Ses pri tech vanocich nejakej nervozni, ne ?
            • Kop do dupy by si měl dostat ty. Aby si nepsal takové kraviny fakane.
  • calwin
    páni v titulke máte chybu ak sa nemýlim...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit