Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale notak lidi, nová strategie se ohlásí jednou za půl roku a vy to hned musíte zkritizovat protože je to známá značka. Co třeba počkat až to vyjde?
  • Spades
    CnC 5 ? Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
  • Red Alert 1 zustane neprekonan *6*
  • souhlasim, genrals byly vyborne, bohuzel vse co vyslo po generalsech pro me bylo spise zklamanim :-( ale tak snad se dockame neceho!
    • Pokracovani generals by bylo fajn,ty posledni dily CaC za moc nestali
  • mmrrxx
    iba mne pripomina ten obrazok starcraft ?
    • smejki
      ten design je natolik tuctový, že může být z čehokoliv
    • Spades
      neni to jednotka z cnc 4 ?
    • Zayl
      Mě připomíná W40K :).
    • Ataker
      mně taky, tak trochu...
    • AAA RPG zabili konzolovy gamepady stejne jako AAA RTSka, Bckovy RTSko od EA nikoho ohrozit nemuze
      btw. M&M IV je v mym zebricku druhy nejlepsi RPG co jsem kdy hral :) (prvni samozrejme fallout)
  • smejki
    Pokračování C&C? Ano.
    podivný hokuspokus se štemplem C&C™, all rights reserved? Kthxbye!
  • jako jsem rozhodne pro remake generalu.. ale obavam se, ze vyjde dalsi prumerna tezba tiberia....
  • Měli by C&C nechat raději zaslouženě odpočívat. Stejně jsme se přesvědčili, že vývoj této značky za poslední 3 roky pod EA nejen, že neumí moc co říct k universu, ale také likviduje staré principy, které tak vždy fungovaly a hlavně bavily, nějakými svými experimenty a klonováním z jiných RTS. Očividné prasení série a dojení jména, tak to člověk vnímá...
  • Holt žijeme v době, kdy se ekologie vzmáhá. Recykluje se nejen sklo, papír a plasty, ale i počítačové hry.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit