Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ufff vozy z FIA GT1? :) ze by sme mali moznost vyprasit Engeho Aston Martina? :) to moze byt zaujimave
  • Pokud by BMW stvořilo auto co umí létat myslíte, že Audi, Porsche, Lambo, Ferrari či Pagani by je v tom nechalo samotné? A co takhle si to interpretovat jako NFS:Shift vs. Forza?
    Nepsal bych kdyby se jim první Shift nepovedl, ale podle mě to byla suprová hra, která mě bavila, takže fňukání je naprosto dětinské a zbytečné, protože s tím stejně nic nenaděláte.

Hry se dělají proto aby se prodávali.
  • Tak si zahraj Mafii 2. Tam muzes jezdit se simulaci v doprave a klickovat mezi auty.
  • Sak je to arkada, cekal nekdo konkurenci pro rFactor?

Kazdopadne vsechno co bys rad splnuje zmineny Test Drive Unlimited, hrals? Mas tam fajn auta, i starsi kousky, fyzika je (pri zapnuti hardcore modu) velmi solidni, jezdis na tratich od A do B i na okruzich, ale vzdycky v pohadkove krajine na Havaji. Dokonce i ty motorky ti tam na prani udelali. Vylozene hra pro tebe. :) Ale vazne, jestli nekdo navazal na myslenku puvodnich dilu NFS, jsou to Eden Games a Test Drive Unlimited. Zkus.

http://games.tiscali.cz/recenze/testdriveunpc-51101
  • Nema, ale ten kolega Adam BA nezadal. ;) A s vedomim, ze serie NFS byla vzdycky arkadova a simulaci/realitu za ty dlouhe roky jenom 2x lizla, by ho jiste nikdo ani necekal. ;D
  • To ale nema realny jizdni model ;)
  • sak hot pursuit nejsu auta ale automatova hra boha sak auto ide 160 do zakruty a pohoda ?? bud je to neralna fyzika auta a nejsu tam okruhy alebo je to realnejsia fyzika auta a su tam iba okruhy. Chcem hru a nielen ja .... auta,realna fyzika,premavka,hlavne seriove auta (aj stare rocniky) a trate z bodu A do bodu B ... nic viac .. a to nehovorim ze by mohli aj motorky spravit :D suuu ale zas len okruhy :D ..stale dokola :D skoda reci .. koncim
  • Uz jsou venku prvni obrazky a na panelech kolem trati je vsude Need for Speed. Tak nevim. Mozna reklama na Hot Pursuit? ;D
  • Ale kvůli jedničce bude stejně vždycky považována za need for speed.. *11* s tím už teď nic neudělají
  • Ale takova hra prece existuje? Co Test Drive Unlimited? Supersporty, ostrov Oahu, stovky kilometru silnic, zadna omezeni. A jezdi to velmi dobre, kdyz si clovek vybere hardcore mod, bez volantu uz je to velmi obtizne. I World Racing 1 a 2 se da. Technicky trochu zastaraly, ale aut hromada, krajinky pekne a jizdni model lepsi nez vetsina NFS her.
  • MadMaxGP
    Konečně někdo, kdo mi čte z duše! Zatím není hra, která by možnost jízdy v různých krásných krajinách z bodu A do bodu B měla a zároveně si udržela rozumnou dávku realičnosti. Proč něco takového nevydají? Myslí si, že se to nebude prodávat? Nové Hot Pursuit díky své brutální nerealičnosti je jen slabou nápastí...
  • jim se nezavdecis... budou nadavat na hot pursuit, kde nejsou okruhy i na shift, kde sou okruhy... na hlavu, fakt *7*
  • presne, za tohle tleskam... jeden muj dementni znamy tohle nedokaze pochopit... a vysvetlovat to muzu jak chci
  • Domnívám se, že stárnutí a dospívání se na tom dramaticky podepisuje. Člověk se jako dítě mnohem snáz ponoří do fiktivního prostředí a akceptuje jeho, často nelogická, pravidla. Když jsem si nainstaloval pár her z nostalgie (např. tehdy geniální Midtown Madness 1 a 2), tak jsem většinou zjistil, že už mi to absolutně nemá co nabídnout. Výjimkou budiž hry, jako Jagged Alliance 2, Transport Tycoon, nebo Rollercoaster Tycoon.

Teď ještě odbočím, když napíšu, že jsem si také uvědomil, jak nestárnoucí je 2D grafika oproti 3D. Skoro žádná 3D hra minulosti si mě dnes už nedokáže získat. Carmageddon 1 u mě díky tomu pořád vede nad dvojkou a trojkou, které jsem svého času miloval. V jedničce jsou totiž z velké části 2D modely a celý dojem je více kreslený, než u posledních dvou.

Toliko zamyšlení se k tématu *1*

Zdravím.
  • Ja sem neskucel ze prvni SHIFT nejsou nfs, naopak me tak bavili az sem si poridil plnou hru (samozrejme originalni).
    Me jenom vadi, jak sem napsal tyto lacine triky, ktere jim bohuzel pomuzou zase prodat miliony kusu - to uz si tu clovek nemuze ani postezovat? *1*
  • A presne tohle nabizi novy Hot Pursuit. Doufam, ze uz mas predobjednano, neni tam ani jeden okruh, natoz znamy a provareny okruh. ;)
  • presne taaaaaak !!! vzdy ako vyjde hoci jaka zavodna hra vzdy su tam tie sprepacenym pridrbane okruhy co poznam uz dokola aj odzadu !!! .. sak stale dokola len okruhy !!! .. nemozu spravit trate cez alpy alebo primorske cesty kde by sa dalo pohrat s grafikou okolia ?? nech je to daco nove ????????? a to vsetko hodit do realnej premaavky ??? kluckovat medzi civilnymi autami,autobusmi,nakladakmi .. vyhybat sa na tesnotky autam v protismere! .. ale neee radsej daju 10000 krat ojazdeny okruh ..bleeeee grc ! amen !
  • hej, mluvíš mi z duše ... od prvního dílu jsem se s NFS nezl, Porsche bylo nepřekonatelný a co bylo dál, je pro mě bahno ... s každým dílem se těším, ale o to víc je to pro mě zklamáním
  • par let zpet tu byly clanky o konci serie nfs pro spatnou kvalitu. uz ani nevim po kterem to bylo dilu, ale mam pocit, ze ty novejsi sou jeste horsi. pamatuju si jak sem jako jeste nactilety hral prvni dil. nadseny, ze sem se zlepsil o pul sekundy, protoze sem nejakou cast dokazal porojet na vyssi stupen. o par dilu pozdeji prislo uzasne porsche a stale paradni hra. nevim jestli to je tim, ze starnu, ale me to proste prijde dil od dilu jako cim dal vetsi blbost
  • Souhlasím, už v Shiftu byli protivníci nesmyslně agresivní a vůbec se nebáli sešrotovat ty nejcenější a nejdražší auta (McLaren F1 např). Pomohly až fanouškovský mody.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit