Přejít na výpis diskuzí
EA představuje SHIFT 2 Unleashed na prvním videu
16.11.2010 | Petr Poláček
36 příspěvků
-
To měla bejt reakce na toho pode mnou. Asi jsem se uklikl.
-
Tak oni všichni skučeli, že Shift není "NFS" a mají si vymyslet nový jméno. Teď si ho vymysleli, a zase se reptá? Teda ne, že by v EA neměli co napravovat, to ne. Ale vy už opravdu nevíte, za co byste koho sepsuli. Takovej internetovej koníček se z toho stává. Remcat nad vším a pořád *7*
"Boze to je krasne laciny trik jak nalakat fanousky, aby si to hromadne koupili."
Pokud jste pochopil až teď, že (nejen) v EA chtějí, aby se jejich hry hromadně prodávaly, tak přeji dobrý ráno. -
Taky se tak nejmenuje. Četls ten článek?
-
Ono to je pokracovani NFS, ikdyz to vlastne neni NFS. Boze to je krasne laciny trik jak nalakat fanousky, aby si to hromadne koupili.
Meli to rovnou prejmenovat kompletne a zpretrhat vsechny mozne nitky spojujici tuto hru s NFS, kdyz uz teda chteji delat tu uplne jinou serii... -
TO: Leeman@tiscali.cz
vcem byl prvni shift blbej ? :) ja ho treba porad hraju osobne se mi to libi vic nez zkazena serie tuning her...tim myslim od carbonu nahoru
*12* -
No ja neviem ale ten trailer vyzerá skôr na nové Destruction Derby ako na novú závodnú hru *11* !!!
-
naprosto vynikajici trailer. snad nejlepsi co jsem kdy na hru videl (nejsem zadny fanda "novych" nfs)
-
Tahle hra by se neměla jmenovat Need For Speed.. *9*
-
realizmus, semi-realizmus ano, ale okruhy? preco proste nemozeme mat normalne seriovo vyrabane auta v normalnej realistickej krajine s realnou fyzikou? proste preco?
-
To sem zvedavej, jak to dopadne. Snad se konecne dockame realistickeho (v ramci soudobych moznosti) zpracovani jak po graficke strance, tak po strance jizdnich vlastnosti a modelu poskozeni. Samozrejmne mluvim o PC platforme, GT5 ani F3 jsem nikdy nemel prilezitost je vyzkouset.
-
Doufám že to nepojebají jak první shift
-
Hezky. Skoda ze tohle kricej skoro u kazdeho dilu *2*
-
marketing teda kulervoucí ale ne dik *6*
http://www.youtube.com/watch?v=qel7EksETQ4
lol -
nemusí to být špatně ale myslím že forzu(xbox) a gT(ps3) to netroufne
-
No ja bych to realistickou vetvi teda nenazyval. Kdyz uz tak semi-realistickou. Jako intro pekne, nicmene uzavuju co tim autor chtel rict? Snad ze je bezne, ze se zavody jezdi, tak ze do sebe kazdy stoucha a dava nekoho na strechu? Udelali by lepe, kdyby tam dali par efektnich manevru, jak nekdo nekoho predjizdi na brzdy atd... Pokud, ale budou pracovat na jizdnim modelu, tak verim, ze Shift3 by mohl byt uz zajimavy. Ale jak to dopadne vsichni vime - penize se drzi v segmentu 6-12 roku hrace, takze to simulace nikdy nebude *1*
-
Pecka, osobně mi nová realistická větev, kterou EA vyvíjí, sedne nejvíc.