Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Marketing? Do Polska? Kež by cela EA a do P*dele.
  • prijde mi to jak promo clanek snazici se o damage control bez relevantnich oficialnich informaci. a jeste abyste si neprihrali polivcicku s tou svou asociaci. dokud nebude oficialni prohlaseni, tak vlastne nikdo nevi, jak to s nimi bude. presun marketingu je pomerne zasadi vec, protoze co jineho tu EACz dela, nez propaguje hry a zadava hernim mediim reklamu, bez ktere prijdou o velkou cast svych prijmu. prodejni oddeleni se maximalne stara o distribuci krabicek.
    • sleepless
      V článku ale je oficiální prohlášení... Označené a nadepsané. A pokud jde o peníze, ty tu zůstanou, jak z informací plyne. Jde pouze o to, že je bude zřejmě přerozdělovat někdo jiný.
      • ok, i kdyz ve chvili, kdy jsem to psal, to tam jeste nebylo. ale zmena to bude rozhodne, pokud se to bude schvalovat na dalku. docela totiz pochybuju, ze by se tu v soucasnem stavu v budoucnu poradal treba dalsi BioCon a podobne herni promo-akce. a stejne tak po tehle reorganizaci nejspis ubude i herni reklamy. a v dalsich mesicich mozna dojde i k dalsimu propousteni, muze se totiz stat, ze EA zjisti, ze uz tu ceskou pobocku ted vlastne nepotrebuje. docela by me zajimalo, jestli se do toho polska presune i nekdo z ceskych EA zamestancu anebo zdali tam budou pravidelne jezdit.
        • sleepless
          Zmena to bude, souhlas, ale muze mit hodne podob - od kosmeticke, az po vetsi. Predstavit si dokazu radu ruznych variant. V tehle chvili lze jen spekulovat, protoze myslim, ze ani sami lidi v EA jeste nevi, jak to v dlouhodobem hledisku bude.
  • Pá pá české lokalizace... *10* *10* *10*
    • filias
      Vzhledem k tomu že dělají překlady někde ve Španělsku, aby se jim to nemohlo vyplatit, tak to už horší být nemůže.
  • Podpora EA? Je mi opravdu jedno že se EA stěhuje do polska. Podpora jejich her je mizerná a v některých případech i trestuhodná. Zářivým příkladem je třeba série Mass Effect nebo Dragon Age. Nebýt obětavosti překladatelského týmu kolem Marka Tvrdého, bych si DLC u dvojky a celou trojku s DLC u ME nezahrál a to samé bylo i s DA.
    • filias
      Už se to tu řešilo. Překlady si řeší EA na centrální úrovni a jsou zbytečně drahý - tedy pro mnohotextový hry se jim to moc nevyplatí. EA Czech ovlivní maximálně tak překlad manuálu :-/
    • Bohužel nevíte, o čem mluvíte. A já vám to nemohu takto veřejně vysvětlovat. Tudíž mi alespoň věřte, že česká EA udělala pro lokalizace vše, co bylo v jejich silách.
      • Vidím výsledek jejího snažení. Ale máte pravdu, že do toho nevidím. Každopádně si stojím za tím co jsem napsal. Ještě bych se zeptal ( pokud mi tedy odpovíte ) Jestli je MEcentrála nadobro mrtvá nebo chystáte jinou stránku?
        • Dneska bude oficiálně zveřejněna náhrada, která už pár týdnu funguje a postupně jsme ji ladili. Sledujte RPGcestiny.cz
          • skvělá zpráva *14*
  • takova skoda

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit