-
skaven123: proc nektery koupis a nektery spiratis?
-
hej, preto som DS 1 a 2 kupil, mozno kupim 3..mozno.. a ostatne spiratim ..welcome to reality *12*
-
Nevim na jaky lizatkovy planete zijete, kde se lidi jen usmivaji, penize jsou neznamy pojem a beranek haja s vlkem. Ale tady na zemi vladne tvrda ruka penez, mozna patrite k lidem, kteri se v praci vzdaji odmen pro dobry pocit. Ale takovejch vas moc neni. Vitejte v realite!
-
Need For Dead Space, Deadspacefield, ...
-
No a to si představ, že "íej" teď nebudou tisknout návody, prý aby šetřily lesy matičky Země! Takoví to jsou kádři!
-
Co takhle vesmírné závody na Tau Volantis (pochopitelně s volantem)? Bože, bože... Kde se bere to sebevědomí distributorů, každou druhou hru považovat za nevyčerpatelné universum hodné Tolkienovy Středozemě...
-
Tuhle hru mam moc ráda, ale nepřijde mi, že "svět Dead Space" je bůhví jak rozsáhlý. Ok, je to celý vesmír, ale... Co o tom víme? ? Moc nic, tuším.
-
Tak EA se definitivne vydalo cestou Activisionu,tedy zdimat zdimat zdimat dokud to jen jde.A to jsem si jete tak rok zpatky rikal,ze se EA lepsi.
-
smrt EA!!
-
Nehledě na to že asi nebudou ty další hry stát za nic, tak stejně budou určitě jen pro
PS3/X360 takže mě tato práva moc nenadchla, sic vlastním obě hry Dead Space. -
Dead Space si jako simulátor vesmírných lodí fakt nedokážu představit. Nikde v tom univerzu nebylo ani naznačeno, že by tam byl větší vesmírný provoz. A když se nad tim zamyslim, tak by se hra ala Freespace udělat z Dead Space nedala...
Ale FPS pro ně je asi jasná volba, nicméně to bude asi pěknej s.h.i.t...(a nechápu proč mě tiscali nepustí, když to napíšu normálně) -
aneb vymačkáme citrón co to půjde :)
-
No já nevim...nic se nemá přehánět. Na Dead Space 3 se nicméně těším. *5*
-
hmm zachvilu bude fb dead spaceville, deadsim space, COD dead a mozno ich este nieco napadne *12*
-
no... nějáký dobrý a kvalitní letecký(vesmírný) simulátor tady od dob freelancera nebyl tak na to se docela těším *1*
-
Jen čtyři? *6*