Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A co treba farmville ze sveta DS,nebo morhoon ,nebo treba sims,kde se budete starat o rodinku mutantu na vesmirne lodi.
    Ach jo,a to jsem si rikal,ze zdimani znacky uz dosahlo sveho vrcholu v podobe CoD.Jak moc jsem se pletl.
  • Amylee.Anderson
    Tuhle hru mam moc ráda, ale nepřijde mi, že "svět Dead Space" je bůhví jak rozsáhlý. Ok, je to celý vesmír, ale... Co o tom víme? ? Moc nic, tuším.
  • skaven123: takze to jen stahnes a nebudes je hrat? Protoze rozumim tvemu argumentu, ze chces podporovat jen neco nove,zabavne a jine ale nerozumim proc to ostani budes stahovat. Pokud to nebudes hrat nema cenu to stahovat a pokud hrat budes, tak si prece ty penize zaslouzi.

Nelze mi na mobilu reagovat primo.
    • skaven123
      asi som sa nespravne vyjadril, ak to spiratim tak preto aby som to vyskusal, ale vsadim svoj obsah vreciek, ze to nebude stat za tie peniaze, za ktore to budu predavat :)
  • skaven123: no nejspis to budes zkouset tak dlouho dokud neuvidis zaverecne titulky...
  • no... nějáký dobrý a kvalitní letecký(vesmírný) simulátor tady od dob freelancera nebyl tak na to se docela těším *1*
  • Nehledě na to že asi nebudou ty další hry stát za nic, tak stejně budou určitě jen pro
    PS3/X360 takže mě tato práva moc nenadchla, sic vlastním obě hry Dead Space.
  • Po tom co mi zkazili DS2 tim svym DLC se zbranema zadarmo.... nevim nevim...
  • čim víc tim líp :) (pro mě)
  • smrt EA!!
  • Tak EA se definitivne vydalo cestou Activisionu,tedy zdimat zdimat zdimat dokud to jen jde.A to jsem si jete tak rok zpatky rikal,ze se EA lepsi.
    • Core
      No a to si představ, že "íej" teď nebudou tisknout návody, prý aby šetřily lesy matičky Země! Takoví to jsou kádři!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit