Přejít na výpis diskuzí
EA rozdává na Originu zdarma akční RPG Jade Empire od BioWare
2.12.2015 | Adam Homola
51 příspěvků
-
To je divné. Mě se ta hra normálně na tvrdo nainstalovala rovnou v češtině. Já mám i Origin v češtině. Nebude problém v tom? Nemáš Origin v angličtině? Pokud ano, změň jazyk v nastavení na češtinu a nainstaluj znovu. Mělo by to fungovat.
-
chápeš psaný text? *15* Jasně vedeme diskuzi o době Kotor- Jade Empire. Diskuze navazuje na tvůj zvratek: "Bioware, v té době primárně PC developer" Což samozřejmě není pravda a jasně to dokazuje Kotor a Jade Empire, že Bioware v té době bylo primárně Xbox studio, nikde se nevede diskuze o době před Kotorem. Takže doporučuji číst pořádně, pochopit psaný text až pak reagovat dítě.
-
Zavolejte tomu děcku někdo pohotovost.... má záchvat... *15*
-
Kotor 1 byl první hrou od Bioware? Oh wait.. děcko, co si v době prvního Kotora ještě hrálo s legem, tady poučuje o historii Bioware. *15*
-
výborná hra, daleko lepší než statická a nudná Baldurs Gate....
-
"Bioware,v té době primárně PC developer"
Myslíš ten Bioware, který rval první Kotor na Xbox? Bych spíše řekl, že Bioware bylo primárně Xbox Studio... Máš nějaké popletené *15* -
Skoro těžko uvěřit že za tím stojí Bioware parádní bojovka která nemá na pc obdoby. Zabaví snad i po letech tehdy jsem jí ani nedohrál. *3*
-
Ano, ale jen spíše ty úspěšné (aspoň k vyjádření tvůrců když nic jiného), takže když budeš sdílet, budeš moc hodný *15*
-
"jen jsem se chtěl ujistit, že PC Master Race ví, že tu slintá nad konzolovkou"
Mě si akorát ujistil v tom, že si hlupák. Bioware, v té době primárně PC developer, akorát vydal hru dřív na XBOX, protože Mrkvosoft mu nastavil řiť a ty máš z toho vánoce. Hodně zoufalý trolling... *7* Oh wait... ty seš vlastně ten frustrovaný chudák, co nemá na next-gen topinkovačích co hrát... *15* -
troll?
-
hral jsem to tenkrat asi 20 minut, takovej hype a pritom to byla jen akcni cypovina
asi se z toho rpg stalo az nekde v prubehu -
Každej co má alespoň angličtinu ze základky by to takhle přeložil...
-
Ja bych to prelozil spis jako...
Nefritové císařství
...moc hezký *4* -
neříkám že ne, ale jaku multiplatformovku beru i v té době PS2, což mě navádí na myšlenku, proč ani Kotor ani Jade Empire nevyšel na PS2? Vlastně to pokračovalo ještě s Mass Effectem, který taky nevyšel na PS3.
-
*LTI, tady je vidět, že outsourcing se nevyplatil ani tenkrát, natož u Batmana
-
Viz GTA V *5* ne že by mě to čekání neštvalo, ale je spousta her co hrát mezitím, u Jade Empire se počítalo s remakem na PC, po té co měl na PC úspěch KOTOR, akorát to hochům z Bioware "trochu" trvalo
-
Nerozumět tvojí Tatarštině..
-
hře, která na PC vyšla dva roky po Xboxu, je mulitplaformní počin? *15*
-
Ještě si pamatuju jak o hře mluvil v jednom podcastu Radek Friedrich - "Jade Empire neboli v překladu Jadeitové Impérium" - nejlepší překlad názvu hry :D
-
Skvělá hra, doporučuju stáhnout mod Jade Empire in style. Bral bych více her na toto téma, stará Čína a kung fu to je pro hry skvělé téma.