Přejít na výpis diskuzí
EA rozdává na Originu zdarma akční RPG Jade Empire od BioWare
2.12.2015 | Adam Homola
51 příspěvků
-
Zrovna vcera sem dohral KOTOR. Tak hned skocim na tohle.
-
Tato východní tématika....jak neatraktivní.
-
-
si piš... Bioware na Slovensku by nikdo nechtěl.
-
-
Made my day *1* *1*
-
-
-
a nutno dodat ze je v cestine!!!
-
-
To bych chel vedet, jak jsi tam nastavil cestinu *1*
-
ako si tam nahodil cestinu ??
-
-
naučil sa po anglicku a to aj potom všetky slova okamžitě posobí po česky.
-
-
lepsia a hlavne normalnejsia odpoved by sa nenasla?? po anglicky viem, ale to neznamena, ze ked je tam ta moznost dat si tam blizsi jazyk, tak ju hipstersky odmietnem ...
Niekto iny ma lepsiu odpoved ako nainstalovat cestinu v Origin verzii Jade Empire?? na googli som skusal hladat, ale nejak som sa k nicomu valnemu nedopatral...dakujem -
-
To je divné. Mě se ta hra normálně na tvrdo nainstalovala rovnou v češtině. Já mám i Origin v češtině. Nebude problém v tom? Nemáš Origin v angličtině? Pokud ano, změň jazyk v nastavení na češtinu a nainstaluj znovu. Mělo by to fungovat.
-
-
-
-
A skvělá
-
-
nádherná hra, doporučuji, jen se mi zdála docela těžká, a teprve při opakovaném souboji s finálovým bossem jsem přišel na to, že to má i nějaký bullettime, pak už byla jeho likvidace hračka :-) rád si zahraju znovu...
-
-
:-D - no pekne. Ja som sa do podobnej situácie dostal pri prvom dieli Baldurs Gate ešte veelmi dávno asi 15 rokov dozadu.. Celú hru som prešiel bez toho aby som vedel že sa dá zapauzovať :-) a tiež mi to teda prišlo brutal ťažké *1*
-
-
Tohle je naprostý RPG klenot, o kterém skoro nikdo neví...
-
-
No, hra je to dobra, ale ze by RPG klenot? Ma vyborny pribeh, ale pouze 3 staty pokud si dobre pamatuji a je hrozne linearni koridor.
-
-
Yea klenot je asi moc silné slovo, ale nenapadlo mě výstižnější pro popis něčeho, co je skvělé, ale tak nějak skryté.
-
-
-
Dobrá hra,
hrál jsem ji kdysi, když vyšla a úplně mne uchvátila. A protože jsem ji tehdy měl pirátsky, tak jsem si ji loni koupil na GOG a zahrál si ji znova a ta hra neztratila nic ze své krásy a zábavnosti. Doporučuji všemi deseti.