Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ve vedení EA: Hele Karle, oni nám ty nový hry nechtějí kupovat a místo toho hrají staré, ze kterých už nic nevytřískáme, co budeme dělat. To je jedonduchý, my jim je zakážeme.
    • Duvod proc do vseho dat multiplayer, da se snadno zkoncit a znefunkcnit. U singlu to jde o dost hur.. a lidi si to muzou hrat porad.. A nepotrebuji k tomu servery.
      • Multiplayer není jediná podmínka, jsou hry které si bohužel bez připojení na server nezahraješ nebo minimálně nenaistaluješ. Zejména Ubisoft tím je proslavený a vynucenými savy v cloudu, přitom cracknutá verze funguje a obejde se bez všech těch online nesmyslů.
      • ještě to chce mezikrok napojit to všechno na online službu aby lidi nemohli hrát dedikovaný servery p2p a LAN, což už taky zařídili
  • jamar28
    Ještě chvilku a EA se začne objevovat ve filmech a hrách jako klasická zlá korporace. No nic, tak asi bojkot. Takové chování nehodlám podporovat.
    • ZvacA
      Je ale zajímavé, že jim to trvalo asi tři a půl roku.... sami kolegové od RN přiznávali, že s něčím podobným dříve nebo později počítali a byli připraveni skončit hned, jak nějakou nótu dostanou. To se stalo a podle mého k tomu nakonec přistoupili s pokorou a bez zbytečných p**ovin u huby. Soudě podle komentářů některých střízlivějších nemusel být problém ani tak v tom, že by se nabízely servery pro tyto Bf díly, ale spíše fakt, že si z jejich stránek prý mohl zatahat hry volně a v plné míře, což už problém přece jen trochu je a asi přesahuje hranice pouhého multiplayerového obrození nějakého projektu. Ale pochopitelně těžko říct a o skutečným korporátních záměrech EA jen špekulovat. Teorií v komentářích se na toto vyrojí asi víc než dost.

      Ale ve výsledku ano, fušování do komunit hráčů i třeba oficiálně odepsaných her je i tak na ho*no a není moc divu, že obecně něco takového zanechává vůči společnosti nárokující si z nějakých pohnutek svá práva i tak hořkou pachuť.
      • Spades
        Ale proč to rovnou rušit? Nestačí v tomto případě dát link, kde si to koupit a pak jen poskytnout instalátor, který přepíše originální soubory alá spousta jiných podobných projektu, jako Halo Custom Edition a Knight and Merchants Reborn?
        • ZvacA
          To by mě taky zajímalo. Asi teoreticky ano jako u jiných. Podobné nápady koneckonců padají, ale to už je o nějakém dalším dialogu mezi zúčastněnými. EA v dopise požádala RN, že je to v případě jejich poskytovaných klientů těchto značek už problém a RN se slovy o respektu k těmto hrám prostě z jejich dalšího udržování bez keců vycouvali.
          • Být v kůži RN, tak dám celý zdrojový kód svého serveru na torrent, ať to rozjedou jiní pokud budou chtít. EA si pak může trhnout.
  • EA je zlá firma už dávno...pro mě od doby co zavřela Westwood
  • at uz jde EA vazne do pr*ele, tohle je humus. vse jen v zajmu vydelavat co nejvic, nebudete hrat stary hry, kupte si novy! ach jo.
    • Vsak samozrejme. Kdyz se clovek zasekne, je potreba ho popostrcit.
      • Facepalm asi mluví ze své zkušenosti ze školy.
      • nevim na cem kdyby vydali neco kloudnyho tak prosim. Sam bf 2 ani 2142 nehraju ale hraval jsem kdyz to vyslo. Lidem slapo do ksichtu at si to hrajou.
  • Jediná možnost je ignorace EA a jejich her
  • kubi-wan
    No jo... další z pádných důvodů, proč hraju jen starší single hry - prostě si za svoje peníze koupim hru a tu pak můžu hrát jak chci. Docela by mě teda s*alo, kdybych v dnešní době naházel mraky prachů za lepší zbraně, kloboučky a růžový uniformy v MP hře a za pár let bych si s nima moh akorát tak vytřít zadnici kvůli vypnutí serverů...
    Ať si kdo chce co chce řiká, ale dnešní trend mikrotransakcema a season passama prolezlých stále stejně hloupých multiplayerových her na vojáčky je hroznej šit.
    • Nicméně se na tom nejlépe a nejjednodušeji vydělává. Už pan Gillet razil heslo, že nejlépe se zbohatne na něčem co má spotřební zboží, které musí lidé neustále dokupovat a má tí kšeft zajištěný. Mikrotransakce ještě ideálně takové, kde vám bonus vyprší za určitý čas nejsou nic jiného. Za určitý čas se to rozplyne a vy musíte tasit peněženku znovu.
  • Když to nejde po dobrém... Je holt na čase spustit nelegální servery, které poběží inkognito a komunita se k nim dostane, ale nebudou lehce dohledatelné.

    Kde jsou ty krásný časy, kdy měla hra LAN a dala se pomocí VPN hrát pořát bez ohledu na nějaký servery, nebo se dal dedikovaný server pustit u kohokoli s veřejnou IP a ten mohl kamarády do hry pozvat.

    Krásně se ukazuje trend online her, kdy hráč po utracení svých financí prakticky nemá možnost kontrolovat svá práva na užívání SW, za který zaplatil.
  • Vo na to rict snad jen zkoupit ty nejlepsi studia a pak je znicit. EA je nejvetsi odpad. Meli by dostat lekci.
  • Já nevím, no. Byť na to mají právo, působí to na mě dost arogantně. Jeden z důvodů, proč kupuji hry, je, že chci podpořit ty, co na hře, která mě zaujala, dělali. To se nás už léta snaží naučit, ne? V hlavě se mi už nějakou dobu rýsuje seznam těch, které už asi nebudu chtít v budoucnu svými penězi podporovat. Vedle her, jejichž vydavatelé si myslí, že mikrotransakce jsou v pořádku, to asi budou i celé firmy. Já jen, aby si pak zase nestěžovali, pokud nás, podobně smýšlejících, bude víc. V poslední době začínám získávat pocit, že nás docela zkouší - arogance, manipulace, miktotransakce... Aspoň ušetřím.
  • Jediny spravny reseni je nekoupit si od nich ani fusekli! Kdyby bylo na me, tak bych uzakonil, ze jakekoli SW, kterej nekdo nekdy nekomu proda, je povinen bud udrzovat nebo v pripade ze uz nechce/nemuze zverejnit zdrojaky.
    • Jack1947
      Jsem rád že některý studia RESPAWN ještě nejsou zkorumpovaný hnusnou Ea kriplolitikou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit