EA Sports FC 25 – recenze každoročního fotbalu
-
Jen bych rád přidal varování pro všechny PCčkáře: aktuální technický stav je naprosto tristní, obrovský input lag a neustálé bezdůvodné propady FPS bez ohledu na HW nebo nastavení dělají ze hry nehratelný odpad.🤮
Podle ohlasů na fórech EA je tentýž problém i v konzolových verzích, ale to by nepochybně Vašek zmínil.😉
-
No tak. Komentáře k tématu prosím.
-
-
Co chceš napsat ke každoročnímu vydání prakticky totožné hry??
Dole pár lidi jenom řeklo "já preferuji kariéru" a někdo jiný "já hraju sezóny". Víc se k té hře nedá říct, aby člověk neopak informace, co se psaly tisíckrát v posledních několika letech.
-
-
Ale mě třeba nějaký pán prstenů vůbec nezajímá, tak proč bych to měl tady číst?
-
-
Aha, a teď mi řekni, kdo tě to nutí číst?
Kdo tě drží násilím u obrazovky, nakliknul tam komentáře a nutí tě zrovna číst ty komentáře o Pánovi Prstenů??? 😂
Oh, wait. Nikdo tě to nenutí číst.
Jsi svéprávný jedinec. Četl jsi to absolutně ze své vlatní dobrovolné vůle. Klidně jsi to mohl přeskočit a číst něco jiného. Ale ne, ty to dobrovolně čteš, aby sis pak mohl poplakat.
-
-
Aha, off topic je ve tvém případě v pořádku. Ty jsi opravdu neskutečně arogantní jedinec.
-
-
Vždyť má pravdu. Seber se, jdi jinam. Takhle krásně jednoduchý to je.
-
-
Reakce na příspěvek:
Nemá pravdu, jak by to tady vypadalo, kdyby si tady každý psal co chce. Jeden o autech a druhý o vlacích. Takže všude jinde, kde se řeší off topic jsou vlastně kret..ni
-
-
Reakce na příspěvek:
Děláš z komára velblouda, aby jsi nebyl za úplného pit**ce.
Byly tady 3 komentáře o Pánovi Prstenů. Teď tu máme úplně zbytečnou diskuzi o off topicu. Zamysli se nad tím, co je horší.
-
-
-
A navíc, pane bože, vždyť je tu jeden komentář.
-
-
Reakce na příspěvek:
Ony tam ty komentáře byly původně 3. Představ si to duševní trauma pro Inquisitora, jak jsme ho donutili přečíst si ty komentáře.😱
Inquisitor to nahlásil, protože mu ten off topic očividně skazil celý den!! Takže teď jsou ty komentáře "skryté" a vidí je jenom lidi, co je napsali.
-
-
-
-
-
-
-
-
Bude recenze na Prsteny Moci od Václava? Docela jsem souhlasil s ním s recenzí na první sérii, tak druhá je za mě obří zklamaní, docela by mě zajímál názor, co četl Silmarillion dokonce vícekrát než já.
-
-
On někdo někdy hrál ve Fifě nějakou kariéru? Já myslel, že je to jen otravná kostička na první stránce, bránící rychlejšímu naskočení do sezón. Fifou trávím každý rok tisíce hodin, ale nějakou kariérou jsme nikdy nestrávil ani minutu. A jak tou Fifou trávím ty tisíce hodin, tak holt mám i spoustu známých, kteří hrají Fifu a o nějaké kariéře taky nikdy nepřemýšleli. Slyšel sjem, že existují lidé, kteří ve Fifě hrají nějaké kartičky, ale z desítek lidí které znám včetně mě existuje jediný mód - vyjde FIFA, vyzkouší se jestli je v daném ročníku lepší hrát z aPSG, ARgentinu, Barcelonu, Bayern nebo MC a pak se za to prostě rok hraje sezona a pak další rok zase dokola.
-
-
Rok má 8760 hodin. Fakt někdo hraje hru tisíce hodin ročně? Kdyby to byly dva, tak je to velmi zjednodušeně 1/4 roku…
Toto není kritika, jen by mě zajímalo, co se tam dá tolik hodin ročně dělat…
-
-
Tak těch 1000 hodin byla asi trochu nadsázka.
Ale jinak těch 1000 hod znamená, že by v průměru denně hrál cca 2hod 40min. Což se dá, protože ten fotbal je nekonečná hra. Vyhraješ jednu sezónu a jdeš hrát další. Ale to jen dává smysl lidem, co fakt mají rádi hraní fotbalu.
-
-
Mě to právě zajímalo, protože “tisíce hodin” :-)
Jinak proti gustu, žádný dišputát.
-
sezonou myslis "sezonu s kamosema" ? neber to jako hate , jenom otazka... jinak ja mam treba manager carreru rad... takze letos hraju to, protoze je to v klidu... samozrejmne fifa s kamosem = nekonecno
-
-
-
no vidis, ja to mam presne naopak :)
-
-
Jedině kariéru. Offline.
-
-
-
A jak to vypadá s licencemi týmu? V serii A chybělo loni nekolik top klubů. A liga mistrů? Už je zde nový formát?
Zajímá mě i obsah národních týmů, rok od roku je chudší. Hlavně Afrických a Jihoamerických... Je zde nějaká změna k lepšímu?
Diky za recenzi
-
Změna je opravdu znát. A to i u NHL. Letos po 5 letech kupuju :)
-
-
asi taky do toho jdu... hlavne skrz ten karierni mod
-