EA Sports FC 25 – recenze každoročního fotbalu
-
Mě to právě zajímalo, protože “tisíce hodin” :-)
Jinak proti gustu, žádný dišputát.
-
sezonou myslis "sezonu s kamosema" ? neber to jako hate , jenom otazka... jinak ja mam treba manager carreru rad... takze letos hraju to, protoze je to v klidu... samozrejmne fifa s kamosem = nekonecno
-
Tak těch 1000 hodin byla asi trochu nadsázka.
Ale jinak těch 1000 hod znamená, že by v průměru denně hrál cca 2hod 40min. Což se dá, protože ten fotbal je nekonečná hra. Vyhraješ jednu sezónu a jdeš hrát další. Ale to jen dává smysl lidem, co fakt mají rádi hraní fotbalu.
-
Rok má 8760 hodin. Fakt někdo hraje hru tisíce hodin ročně? Kdyby to byly dva, tak je to velmi zjednodušeně 1/4 roku…
Toto není kritika, jen by mě zajímalo, co se tam dá tolik hodin ročně dělat…
-
Jen bych rád přidal varování pro všechny PCčkáře: aktuální technický stav je naprosto tristní, obrovský input lag a neustálé bezdůvodné propady FPS bez ohledu na HW nebo nastavení dělají ze hry nehratelný odpad.🤮
Podle ohlasů na fórech EA je tentýž problém i v konzolových verzích, ale to by nepochybně Vašek zmínil.😉
-
Děláš z komára velblouda, aby jsi nebyl za úplného pit**ce.
Byly tady 3 komentáře o Pánovi Prstenů. Teď tu máme úplně zbytečnou diskuzi o off topicu. Zamysli se nad tím, co je horší.
-
Nemá pravdu, jak by to tady vypadalo, kdyby si tady každý psal co chce. Jeden o autech a druhý o vlacích. Takže všude jinde, kde se řeší off topic jsou vlastně kret..ni
-
Nic jsem nehlásil kašpare
-
Ony tam ty komentáře byly původně 3. Představ si to duševní trauma pro Inquisitora, jak jsme ho donutili přečíst si ty komentáře.😱
Inquisitor to nahlásil, protože mu ten off topic očividně skazil celý den!! Takže teď jsou ty komentáře "skryté" a vidí je jenom lidi, co je napsali.
-
Vždyť má pravdu. Seber se, jdi jinam. Takhle krásně jednoduchý to je.
-
A navíc, pane bože, vždyť je tu jeden komentář.
-
Aha, off topic je ve tvém případě v pořádku. Ty jsi opravdu neskutečně arogantní jedinec.
-
Aha, a teď mi řekni, kdo tě to nutí číst?
Kdo tě drží násilím u obrazovky, nakliknul tam komentáře a nutí tě zrovna číst ty komentáře o Pánovi Prstenů??? 😂
Oh, wait. Nikdo tě to nenutí číst.
Jsi svéprávný jedinec. Četl jsi to absolutně ze své vlatní dobrovolné vůle. Klidně jsi to mohl přeskočit a číst něco jiného. Ale ne, ty to dobrovolně čteš, aby sis pak mohl poplakat.
-
Ale mě třeba nějaký pán prstenů vůbec nezajímá, tak proč bych to měl tady číst?
-
Co chceš napsat ke každoročnímu vydání prakticky totožné hry??
Dole pár lidi jenom řeklo "já preferuji kariéru" a někdo jiný "já hraju sezóny". Víc se k té hře nedá říct, aby člověk neopak informace, co se psaly tisíckrát v posledních několika letech.
-
No tak. Komentáře k tématu prosím.
-
Jedině kariéru. Offline.
-
Ona ta absence recenze zde a vlastně i leckde jinde, kde se probírala první řada, říká docela dost. Ostatně i ty Václavovy dojmy z první série byly jen na základě její první půlky, která ještě slibovala, že by to mohlo být zajímavé.
Ono je to vykuchané už z toho důvodu, že neměli právo na adaptaci Silmarilionu a museli si vystačit s dodatky k Pánu Prstenů. Ale i tak by to šlo natočit s větším respektem k originálu. Především mi tam chyběla tíha ubíhajících let a to, že některé věci trvají staletí. Všechno hrr, i ty prsteny vykovali v podstatě za chvíli. Když na to měli takový rozpočet, mohli zajistit rotaci herců smrtelných postav. Když se točí detektivky, kde je zločincem pokaždé někdo jiný a stejný je jen detektiv a pár jeho pomocníků, tak v tom nevidím zásadní problém. Pokud tam mermomocí chtěli mít nekanonickou romanci mezi elfem a lidskou ženou, tak by to taky šlo. Věnovali by tomu jeden celý díl a v dalším by pak byla jen jedna scéna, jak ten elf rozjímá nad zarostlým hrobem své milé nebo o ní někomu vypráví. Atmosféra by byla hned někde jinde. Takhle je to, jak říkáš, povrchní, a nikdo znalý tématu se nechce namáhat s recenzí.
-
No už první série nasadila notu, že kašle na čtenáře knih a bude si to dělat jinak. Takže jsem opravdu nečekal, že by producenti něco hodlali měnit a "zlepšovat".
Ale tak za mě je to lepší než Zaklínač. Toho fakt hodně zprznili.
-
Bude recenze na Prsteny Moci od Václava? Docela jsem souhlasil s ním s recenzí na první sérii, tak druhá je za mě obří zklamaní, docela by mě zajímál názor, co četl Silmarillion dokonce vícekrát než já.