Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vskutku
  • davidBray
    jasný, proč makat, když můžeš ležet doma na báchoře a koláče jsou stejně.
    Nutit někoho pracovat aby měl na jídlo .. no FUJ!
  • No jasne... mozna to tak povrchne zni, ale vetsina radoby "humanistu" jsou prave lidi s cistyma rucickama, co nic poradne nedelali. A prave na ty ja narazim, ne ze bych uplne jimi pohrdal. Sam poznam moc schopnych lidi co jsou na vyssich funkcich, ale taky se tam dosali necim jinym, nez carem papiru. A kdyz uz... ty plazmove televize se nenavrhly jedinci z kanclu. Ale na prototipkach, kde je uplne jina liga lidi, co neco v hlave maji... nez jen cisla a zisky. Ale to uz odbocuji od tema vychovy.
  • Ne, jen upozornuji, ze spoustu veci by meli spravne delat jen cvoci a presto se ve skutecnosti bezne delaji.
  • Lip by nam bylo, kdybychom meli mene blbych cechu.
  • Ve skutecnosti ma rozumne nazory kazdou chvili, jen si je podava po svem a mnozi to nechapou a vykladaji si je jinak.
  • Na to clovek nemusi byt psycholog, aby to poznal, u tebe je to patrne na prvni pohled. O zakaze zbrani jsem nenapsal ani slovo a stravovaci navyky mam take jine.
  • Cypri
    F*ck logic lol *1*
  • Magister_Peditum
    Já bych na to šel od lesa a zakázal bych násilí a terorismus. *1*
  • Nevim. Přijde mi, že to trochu přeceňuješ. Jo, je dobrý mít pracovní návyky (dochvilnost, přesnost, odpovědnost), jo, je dobrý vědět, že postavit třeba autobusovou zastávku dá docela dost práce, a proto není dobrej nápad ji zdemolovat. Třeba. Ale lidi, díky kterejm máš mobilní telefon a plazmovou televizi a síť internet, tak tyhle lidi jsou vesměs ti s těmi "čistými ručičkami za stolem" a dívat se na ně s despektem mi právě silně připomíná dobu nedávno minulou.
  • Magister_Peditum
    Upřímně, stejně ty zbraně v BF mají s jejich reálnými předlohami pramálo společného, takže když se AK-74 bude jmenovat třeba AF-79, tak je to u podobných her jedno.
  • Já jsem se vyhraňoval vůči myšlence, že manuální práce je univerzální všelék. Že není občas od věci se vyřádit třeba na zahrádce, s tím souhlasím, taky mám pak čistou hlavu.
  • Potrefená husa se ozvala. :D Ty si tu hraješ na psychologa/psychiatra když na dálku označuješ lidi za agresivní a já jsem neurvalý. *1* No jasně, hoď se do klidu, otevři si pivo, dej si vepřo knedlo zelo a s plnou pusinkou si mysli tu svojí pravdu o tom jak zákaz zbraní všechno vyřeší a na světě bude hezky.
  • Alternativa je mozna... :-D narazim jen na to, ze ty dnesni rozmazlene decka nemaji co na praci, nez jen vymyslet pi**ny. Castejsi brigady by nekterym deckam rozhodne prospely. Clovek nikdy nepochopi dulezitost nekterych ukonu do te doby, nez je zazije. Dokonce mu to ani nemusi prijit, ale casem si vzpomene co ma prave hodnoty. Veta "prace dela cloveka" se nema brat nadarmo, proto ze je to svata pravda. A at se nam libi nektere ukony, nebo ne, tak hodne veci pak da smysl. Je to proces leta zkusenosti, a chytry jedinec to dokaze zuzitkovat. Nejde to popsat uplne jednoduse, proto verim v pochopeni jedincu, co maji uz neco za sebou. A ne jen ciste rucicky za stolem.
  • Práce blahodárný účinek má a například vězni by rozhodně pracovat měli. Jde jen o to kdo má být vězněm.
  • Stillson
    Tak opravdu jediná firma,která se může obávat a mrzelo by mě to. Tak EA/DICE protože ti alespoň opravdu nahrávají zvuky zbraní atd atd. Ostatní jako Activision například a jejich verze zbraní je směšná atrapa :D.

Jinak jasně hoďte to na hry. Proč by ne :-) je to čím dál úspěšnější odvětví,tak na něm musí vydělat i jiní než jen vývojáři,distributoři. Pořád nechápu proč by za něco mohla hra? Sám hraju hry od mala ať už to byla nějaká čínská kazetovka,PS1 nebo PC s win95. Do téhle chvíle sem nikoho nezabil. A pokud bych už chtěl někoho zabíjet,tak spíš ty kteří nás vykořisťují jak otroky a nebo ty naše skvělé tmavší spoluobčany. Ale nenapadlo by mě umlátit psa klackem,useknout dítěti ruku atd. Ale děje se to a přitom v zemích 3.světa kde podle mě tolik hry nehrajou. Ale u nás v "civilizované" společnosti za to mohou hry :-) to je jasné. Ten člověk vůbec je jen nemocný na hlavu,zdrogovaný nebo bůh ví co ale to je buřt. Hrál My Little Pony 5 kde holčička zašlápla berušku a on to bral jako podprahový signál k vystřílení půlky města.Nebo že by hrál Call of Duty,BF,MOH ? Filmy jsou v téhle době o dost drsnější než pamatuju :D každou chvíli odřízlá hlava,useknutá noha hektolitry krve. To ani ty hry nemají. No co :-) bude ještě sranda.
  • Nebude, protoze tu na nikoho osobne neutoci, jen vyjadruje obecne znechuceni nad dnesni rozmazlenou generaci (i kdyz je to ponekud jednostranny pohled) a soudobymi pomery, kdy se v hlavnim zpravodajstvi resi pejsek na misto dulezitych veci. Nema to nic spolecneho s tvym neurvalym chovaním a je nechutny, ze ho chces stahnout za sebou.
  • Vidlec
    Mě příjde zvláštní, že se tyhle školní masakry dějou jenom v USA. A nemyslím si že to bude volným držením zbraní.
  • Osobne nemam moc rad lidi, co by jine lidi zavirali do dolu nebo je nutili delat manualni praci. Takovi lidi tu byli ctyricet let a nejak jsem si nevsim, ze by se projevil ten blahodarni ucinek PRACE...
  • No ani netaham, je to jen "exemplarni" priklad. :-) A jestli to zni agresivne... mne to prijde v norme. Protoze verim, ze citlivky si uvedomi svych nelogicnosti, a dospely co neco zazil, mi da za pravdu. A sem clovek co uznava alternativy, ale nekdy uz to jinou cestou nejde. Jasne, ze nebudu hned diteti lamat ducha. :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit