Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • EA - hrobař studií
    Disney + JJAbrams - hřobaři SW
    obávám se, že dalšího Jedi Knighta nebo KOTOR se nedočkáme, pokud tito pitomci drží licenci. Člověk by vzal zavděk i průměrnou Force Unleashed
    každopádně Visceralu je škoda. Dead Space 1 je pro mne kultovní záležitost
  • za me jedine dobre, hra kterou dohrajete za par hodin mate temer 100% obsahu je spatna hra, at uz jste si to uzili sebevic.
    Na druhou stranu slyset od EA, ze poslouchaji hrace, kteri se chteji vracet k jiz zakoupene hre je spis usmevne *1*
  • Jack1947
    "umělec" ale není marketák z velkou výplatní páskou a protože by se to neprodalo radši to zařízly úplně.

Proto je to jedna z věci co se mi na herním vývoji nelíbí. Protože umění a sny ti nájem nezaplatí když nebudeš mít peníze jak je zrealizovat, takže musí ustoupit stranou. Budme realisté nebudou dělat na projektu kterej by byl hluboce ztrátovej už dávno před vydáním.
  • To co popisujes ale neni problem openworldu, jako spis problem neschopnosti tvurcu v takovym svete neco stvorit. To samy plati prakticky o vsech MMO ... bez pozabijej 10, 100, 10000 (jako fakt ...) kralicku ... a pak muzes jit znova zabijet trebas netopiry ... a tak porad dokola, pricemz ti kazdych 10s vypadne dalsi nesmyslnej item uplne knicemu.

Stejne jako nejde zfilmovat hru, nebo nejde udelat hra z filmu. Tak se proste nemuzes v otevrenym svete snazit pouzivat postupy, ktery v nem nefungujou, coz je presne to, co vsichni delaj. Ono je ale strasne easy a qick namlatit na mapu par tisic otazniku s nesmyslnejma qstama ktery stejne nikdo necte, stejne se to proda, tak co ...

Tragedie toho je v tom, ze uz pred vic nez 20ti lety existovaly hry, kde ten otevrenej svet .. proste fungoval. Jo, nemelo to uzasny graficky ztvarneni, nemelo to casto vubec zadnou grafiku, ale ten text kterej popisoval co postava vidi nebo co se deje kolem realne reagoval na to co hrac udelal, coz je presne to, co bych od hry dneska cekal. Tzn trebas kdyz nekde vyvrazdim vesnici, a nekdo me pri tom uvidi, tak se mnou 1/2 NPC odmitne mluvi a druha po me pude jak slepice po flusu. Kdyz nekde najdu nejakou knizku, tak si ji postava precte ... a neco se z ni dozvi (a nebo taky ne, kdyz je to tupej bijec) a kdyz neco nevi (jak to, ze znam jmena kazdyho NPC ktery mi rika ze sme se jeste nesetkali ...), tak to ma proste dusledky - neco nemuze/neumi/...

A predevsim bych cekal, ze z vlka si stahnu kuzi, a z ni si mozna vyrobim (nebo necham vyrobit) neco na sebe, ale rozhodne na to nepotebuju tech vlku 100, protoze to bych musel vyhladit celou populaci siroko daleko. Mno a kdyz pudu lovit nejakyho draka, tak to je vzacny zvire, narocny na zpracovani == potrebuju mit sebou nekoho kdo to zpracovani ovlada (nebo to musim umet ja) jinak proste matros znicim ... ale rozhodne mi z nej nevypadne platova zbroj ...
  • Jinde jsem četl, že se vývoj přesouvá do jiné studia.. EA Montreal.. tak si to přeberte
  • jamar28
    Aha, takže volně přeloženo nebyl tam povrchní otevřený svět, záplava generických questů, zbytečný crafting, mělký RPG systém a místo pro placené skiny na zbraně a oblečky? *1*

Jestli to fakt stopli kvůli tomu, že jim nějací random testeři řekli, že je to neba, tak jsou to imho blbci. Umělec by neměl vůbec dbát na názor veřejnosti, tomu by se mělo dát maximum svobodného prostoru, aby mohl zapojit vlastní kreativitu a invenci. Dát mu nějaký rámec (star wars, adventura) a nechat to na něm. Navíc když jde o osvědčené profíky, což tihle bezesporu jsou. Ono je koneckonců samo o sobě ubíjející, když kreativní duše musí poslouchat kecy nějaké korporátní zombie o tom, jak si nechali udělat průzkum trhu a kdesi cosi. *7*
  • Preed
    To čo píšeš je samozrejme pravda, skôr som tým narážal na to, že tie žánre na trhu fungujú a robia ich veľké korporáty, nič nie je charita, ani Uncharted ani Wolfenstein ani Dragon Age ale EA zo značky ktorá je oveľa silnejšia ako všetky tri čo som spomenul bola schopná urobiť akurát multiplayer shooter a aj to taký aký bol. Teraz vyjde dvojka BF, to čo robil Visceral nikto netuší či v nejakej forme vôbec vyjde a to, že niečo robí Respawn je tiež niekde vo veľmi ďalekej budúcnosti a inak akurát Bioware vydáva obsah do SWTOR ktorý seriózne nikoho nezaujíma okrem toho, že tá značka vznikla pred Disney, takže sa to ani nedá rátať ako nový projekt. Ak takéto vedenie exkluzívnej licencie na hry nie je zlyhanie tak neviem.
  • RIP Dead Space 4
  • Jack1947
    This Is Why We Can't Have Nice Things *7*

Prostě EA, je etalon zla pohřbila toho už fakt hodně.
  • No samozřejmě, je to kšeft, nějaký důvod si musí vycucat z prstu. Kdysi (hodně kdysi) jsem míval EA docela rád.
  • CRYPT
    Dobry komentar, jenomze k te posledni casti je jednoduche vysvetleni. EA nedela, respektive nevydava hry proto, aby se zavdecilo hracum, ale proto, aby vytriskalo co nejvice penez. Pokud si oni vypocitali ze to, co vytvarelo Visceral a jeste s problemy, se jim nejenze prodrazi, ale vysledek bude vkonci nejisty a buhvi jestli by to vydelalo dost na to, aby se EA mohl tento vyvoj vyplatit (na rovinu aby si mohli nacpat kapsy penezi). Takzeoni nejsou normalni z pohledu fanouska, hrace ci koncoveho zakaznika, ktery by si rad vysledny produkt koupil, ale to je jen 1 z 10 (toto je samozrejme jen muj nazor - nebrat doslovne) kdyz radeji se necha hra upravit, prekopat podle nejvetsiho odberu na dnesnim herni trhu a mistoho jednoho spokojenejho zakaznika radeji ziskaji penize od 8mi zakazniku, kteri budou brblat, ale dulezite ze ty penize vysoli...

Toto je muj nazor, mozna to tak nefunguje, ale ruku na srdce, kdo dneska dela neco proto, aby potesil ty druhe. A obvzlast nejaka VELKA SPOLECNOST
  • Femto
    Takže na nějaké RPG ze Star Wars už můžeme zapomenout, co? Když už ani TPS neprojde, tak o RPG nemá cenu ani snít. Něco podobného je i s Pánem Prstenů, tam je to taky zabitý.
  • Zrejme se zapomneli zeptat lidi, kteri uz maji openworldu plne zuby a chteli by prave linearni pribehovy SP - pro jistotu, aby to nekolidovalo s pranim akcion...vlastne...hracu.
  • Kdo by nemel?
  • Tururum tum tum Another one bites the dust!

https://imgur.com/gallery/NZalt
  • TheGGG
    no jo, tak to poj*bejte a udělejte z toho další non-story grindovací TPS/RPG open world, online, coop, cool edgy odpad, kde se budou prodávat za real prachy kostýmky a trapný oblečky... LoL... fck you
  • Mistrovským dílem EA je SWTOR, před dvěma lety to byla ještě MMORPG, ale to znamenalo vydávat pravidelně nový herní obsah jak pro sólo hraní tak i pro hraní ve skupinách, dnes už je to jen RPG, ale nechali si ty měsíční poplatky a samozřejmě in-game shop, kde nemohou chybět magické bedýnky s náhodnými předměty.
  • Nádhera, další openworld, těch máme v dnešní době strašně málo, že? Do všech dáme nějaké věcičky na sbírání, které vlastně nic nedělají a necháme hráče běhat po mapě a dělat pořád to samé. Běž tam, prozkoumej to tam pobij to tam, přesuň se a udělej to znova a znova.
    Před několika lety bylo jen pár ow a většinou se snažili nějak odlišit. Teď mi přijde, že pokud to není ow tak to ani nevydají (v rámci AAA vydavatelů). Já osobně ow zbožňuji a mrzí mě, že stávají takto repetitivní. Poslední pořádnou koridorovku co jsem hrál tak byl Wolfenstein a Metro, ostatní většinou nemají ani příběh, natož tak záživná gameplay (pokud někdo o nějaké víte, tak napište *3* ) . A nakonec tady přijde EA a řekne, že jim ve statistikách vyšlo něco a nebudou prostě riskovat.
  • Vzhledem k jejich ziskům bych si troufl tvrdit, že budou velice schopní.

Vzhledem k výši Vašeho kapesného bych zas řekl, že jste minulý měsíc zlobil.
  • Ne, ale kdyz vidim treba v RB6 jak je pubertak schopny utratit 500kc za jeden prihlouply skin, ktery vubec nema vliv na hratelnost a vzapeti pak breci, ze nema na na poradnou mys... tak se moc nedivim, ze EA radsi udela neco s mikrotransakcema, nez poradnou single hru. Bohuzel, na tyhle paka co utraceji realne penize za nesmysly doplacime ve finale my vsichni.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit