Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "další" mi tak trochu zní jako by kvalitních coop her byl v současné době přehršel což rozhodně není.

To pak můžem používat "další" u většiny nově oznámených her :)
  • jsem zvedav kam se to posune od L4D...
    • Máme tu už víc jak 20 let střílečky které jsou stále otom zabít co nejvíc potvor a nakonci si poradit s bossem.

Máme tu už víc jak 20 let strategie kde je ůkolem vybudovat mocnou armádu a vítězným tažením rozdrtit nepřítele

A pak tu máme coop akce, které se každou hrou musi diametrálně lišit od L4D, protože jinak je to jen nuda a šeď.
  • ja to poridil vcera a vcelku to zabavi,ale jako vsechny hry tohoto typu to casem omrzi.zvukova stranka hry je dost fadni.hlavne zvuky zbrani.specialne pistole zni srandovne,ale jinak hratelnost to ma a za ty love.
  • Odulin
    Left 4 Aliens. *14*
  • Jack1947
    15 éčk není špatná cena ale jak již bylo řečeno může to omrzet... a mimozemštani nic moc nooo a to i přes ty kladné poznatky.

radši bych nějakou tu offline kampan ale to je vzhledem k dnešní multiplejr době pomalu až sprosté slovo.

Tohle totiž bylo už v Infinity warfare navíc grafika a emzáci mi příjdou ted až úplně hnusdně vykradený! tfuj *11* *12*
    • utíkej si do té své single player sekce, sortiment je široký, takže nevidím důvod proč chodit brečet pod žánr který jde mimo tebe.

Ale vlastně Jack no.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit