Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MickeyMutant
    Základní příběhová kostra je zajímavě paralelní s nedávno vydanou Hellblade Senua‘s Sacrifice. En se, stejně jako Senua, vydává do bájného fantastického světa, aby oživila blízkého člověka. En nosí jeho duši v rudém krystalu na zádech, Senua ji schraňuje v lebce za pasem. Cesty obou hrdinek lemují provázející, našeptávající a obviňující hlasy shůry.
  • KronosDeret
    Jen ať vznikají nedokonalé originální hry. To poslední co chci je hrát 168. vyzobávací sandbox s dobýváním základen a lezením na věže. Úvod hry mě vyloženě nadchnul a ano, o nekonečném planetárním paláci se mi opravdu zdálo. Gameplay by určitě snesl něco štelování, ale jestli byl záměr vzbudit v hráči pocit zmaru ze stále lepších nepřátel, pak bravo. Už jsem to někde tady psal, ale schopnost učení poč. protivníků je další z velkých herních revolucí, které nás čekají a jako jedna z prvních vlašťovek to Echo ukazuje docela dobře.
    • Já tomu taky úplně nerozumím co je to za trend. U Soulslike her to každý adoruje, jak je to super, protože hráč hodně umírá a dnešní hry už nejsou výzva atd atd. A když se naskytne něco originálního a celkem i zajímavého, tak je to prostě moc těžké a nedotažené (viz recenze u hry Ruiner u IGN -> stejné hodnocení 6/10, stejný verdikt).
  • To neni recenze, ale plac a narek, ze je hra tezka. Mam dohrano a nejak obtizny me to neprislo, clovek musi trochu premyslet a vedet kdy a co v chovani zmenit.
    • V recenzi se hodně stěžuje na velkou obtížnost, ale přitom spousta hráčů naopak velkou obtížnost přímo rádo uvítá. Uvedu příklad: Dark Souls taky není pro každého :D

Autor článků se měl nad tím trochu zamyslet a nebrat to jenom jako velké mínus. Pro hardcore gamery by to mohlo být i velké plus.
      • By mě zajímalo kde lidi došli na fám o Dark Souls jako Hardcore hře, jen tím že to má zprasené ovladání to není hardcore xD

To bych moh říct potom i o starých Tomb Raiderech nebo o celé RE sérii že sou hardcore a přitom maj jen špatné ovládání/kameru.
        • na gamepadu se to ovládá dobře, hold K+M patří hlavně do kanclu....

wtf... kód který mám zadat abych mohl postnout tento koment (a to si nedělám srandu) je gay... srly?
          • Uz i system te nesnasi...
            • good good
      • zaty
        Dark Souls je pro každého. Obecně jsou Souls hry jednoduché, jakmile člověk akceptuje jiné paradigma, než je u akčních RPG zvykem.
        • Bohuzel jsou tu takovi, co tohle nedokazi, a proto to neni pro kazdeho (napr. typ lidi, co dokaze byt v nejnizsi ranked divizi v kompetitivni hre i nekolit let, protoze nechcou/nejsou schopni zapracovat na zakladnich mechanikach)
  • On to hlavně shazuje ten leveldesign (a teď tím nemyslím ten fakt, že jednotlivé sekce sou prakticky jednolité) a příliš časté rebooty.

Například máte na výběr buďto proskočit parapetem nebo projít dveřma, což po rebootu můžou Echa použít. Ale co je to za výběr, když je jedno jestli Echa projdou dveřma nebo proskočí, prostě vás to nezachrání.

Celkově mi přijde jako by to bylo ve skutečnosti víc lineární než se zdá, natolik, že musíte používat přesné sekvence a cesty k vašemu cíly a tudíž je ta otevřenost jednotlivých levelů k ničemu.
  • tohle bych ani nezkoušel, nemohl bych se sžít s takovým androgyním hrdinou/hrdinkou
    • KronosDeret
      Je v tom obava, že třeba něco nepříjemného objevíš sám o sobě?
  • Jedine ceho jsem se u tehle mnou dlouho ocekavane hre bal, ze bude lehka..
    Diky za pozitivni zpravy :) Du si po dlouhe dobe zas koupit hru :)
  • Jedine ceho jsem se u tehle mnou dlouho ocekavane hre bal, ze bude lehka..
    Diky za pozitivni zpravy :) Du si po dlouhe dobe zas koupit hru :)
  • mě to baví
  • ... takže čo by som robil ak by to bola naozaj realita a išlo mi o život ? Sadol by som si na zadok a sedel. Prečo ? Pretože v ďalšom cykle by všetky sedeli. Čo by som robil ja ? Zapálil si cigaru a pozbieral v kľude všetky predmety do ďalšieho blackoutu. Čo by bolo v ďalšom cykle ? Oni by chodili a ja by som sedel na zadku so zapálenou cigarou ... To je jediný logický spôsob ako to urobiť. Akurát, že keby to tak mal niekto hrať zrejme by sa unudil k smrti. A hrať to inak zasa nemá logiku. Za mňa čistá nula.
  • Jack1947
    Škoda zajímavej nápad potopenej nudnou hratelností... nudní nepřátelé a stereotyp už po pár minutách.
    • Ty tvoje kecy jsou neskutečně stereotypní, uz nic nepiš.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit