-
... takže čo by som robil ak by to bola naozaj realita a išlo mi o život ? Sadol by som si na zadok a sedel. Prečo ? Pretože v ďalšom cykle by všetky sedeli. Čo by som robil ja ? Zapálil si cigaru a pozbieral v kľude všetky predmety do ďalšieho blackoutu. Čo by bolo v ďalšom cykle ? Oni by chodili a ja by som sedel na zadku so zapálenou cigarou ... To je jediný logický spôsob ako to urobiť. Akurát, že keby to tak mal niekto hrať zrejme by sa unudil k smrti. A hrať to inak zasa nemá logiku. Za mňa čistá nula.
-
ano je to tak, co provedete v jednom kole, se po restartu projevi v chovani v kole druhem, naopak co umely pred restartem to zapomenou, takze se da tak nejak taktizovat
-
Jedine ceho jsem se u tehle mnou dlouho ocekavane hre bal, ze bude lehka..
Diky za pozitivni zpravy :) Du si po dlouhe dobe zas koupit hru :) -
Jedine ceho jsem se u tehle mnou dlouho ocekavane hre bal, ze bude lehka..
Diky za pozitivni zpravy :) Du si po dlouhe dobe zas koupit hru :) -
Me zaujala ta interakce / uceni se od hrace. To by mohlo byt opravdu super. Chapu sprave (dle videa), ze pokud ve hre napr. Nikdy nepreskocim zabradli, tak ai to taky neudela?
-
Já tomu taky úplně nerozumím co je to za trend. U Soulslike her to každý adoruje, jak je to super, protože hráč hodně umírá a dnešní hry už nejsou výzva atd atd. A když se naskytne něco originálního a celkem i zajímavého, tak je to prostě moc těžké a nedotažené (viz recenze u hry Ruiner u IGN -> stejné hodnocení 6/10, stejný verdikt).
-
Je v tom obava, že třeba něco nepříjemného objevíš sám o sobě?
-
Jen ať vznikají nedokonalé originální hry. To poslední co chci je hrát 168. vyzobávací sandbox s dobýváním základen a lezením na věže. Úvod hry mě vyloženě nadchnul a ano, o nekonečném planetárním paláci se mi opravdu zdálo. Gameplay by určitě snesl něco štelování, ale jestli byl záměr vzbudit v hráči pocit zmaru ze stále lepších nepřátel, pak bravo. Už jsem to někde tady psal, ale schopnost učení poč. protivníků je další z velkých herních revolucí, které nás čekají a jako jedna z prvních vlašťovek to Echo ukazuje docela dobře.
-
mě to baví
-
tohle bych ani nezkoušel, nemohl bych se sžít s takovým androgyním hrdinou/hrdinkou
-
good good
-
Ty tvoje kecy jsou neskutečně stereotypní, uz nic nepiš.
-
Uz i system te nesnasi...
-
Bohuzel jsou tu takovi, co tohle nedokazi, a proto to neni pro kazdeho (napr. typ lidi, co dokaze byt v nejnizsi ranked divizi v kompetitivni hre i nekolit let, protoze nechcou/nejsou schopni zapracovat na zakladnich mechanikach)
-
na gamepadu se to ovládá dobře, hold K+M patří hlavně do kanclu....
wtf... kód který mám zadat abych mohl postnout tento koment (a to si nedělám srandu) je gay... srly? -
By mě zajímalo kde lidi došli na fám o Dark Souls jako Hardcore hře, jen tím že to má zprasené ovladání to není hardcore xD
To bych moh říct potom i o starých Tomb Raiderech nebo o celé RE sérii že sou hardcore a přitom maj jen špatné ovládání/kameru. -
Z temného vesmíru do prostredia presvetleného paláca... mmm ktosi pozeral veľmi 2001: Vesmírna odysea.
-
Škoda zajímavej nápad potopenej nudnou hratelností... nudní nepřátelé a stereotyp už po pár minutách.
-
Dark Souls je pro každého. Obecně jsou Souls hry jednoduché, jakmile člověk akceptuje jiné paradigma, než je u akčních RPG zvykem.
-
V recenzi se hodně stěžuje na velkou obtížnost, ale přitom spousta hráčů naopak velkou obtížnost přímo rádo uvítá. Uvedu příklad: Dark Souls taky není pro každého :D
Autor článků se měl nad tím trochu zamyslet a nebrat to jenom jako velké mínus. Pro hardcore gamery by to mohlo být i velké plus.