Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vrele doporucuju procist
    http://www.overclock.net/video-game-news/1155275-various-battlefield-3-outrage-germany.html
    • Tak to je sila... zaslechl sem ze origin je mozny spyware, ale nikdy sem o tom nevidel poradny dukaz (nebo jsem ho spis nehledal, protoze se mi tomu nejak nechtelo verit).. ale asi to bude koneckoncu pravda, kdyz se to dostalo az tak do masovych medii! Fuj!
  • Ja jenom na reaguji na to ze lidé co úravidelně dochazí na server jsou označovaní za jinak orientovaný, přitom vim ze ti lidé co tu vypisují tu jak jsou Bobici nic, měli problemy právě za to ze jse neslušně vyjadřovali v chatu a porušovali pravidla.
  • blahorodie
    *4* jasnacka MORDOR sak je to nas server
    • sak na nom hrame , ste jediny server co NELAGUJE pri 64 hracoch *3* *3* *3*
  • Skuste server : BF3 MORDOR CZ-SK *16* *16* *16*
    • jo jo, jede super , ani jedinej LAG *14* *14* *14* *14* *14* *14*
      • Hral som dneska a ide lepsie ako server tych zajacov , nejaky: Bobici *15* ,
        Co za blazni hraju na tom Bobici ? Sak ty Admini su tam nenormalny *11* *11* *11*
        Budem skusat zajtra ten MORDOR , dufam ze bude plny *4*
        maju aj nejaku web stranku ?
        • lol, Bobici, pamatame si na BadComapany 2 , hm...
          Debilnejsi server som nevidel,
          ICH PRAVIDLA :

1.Nepouzivaj RPG/CG/, ale Admin moze *11*
          2.Nemozes byt prvy lebo dostanes KICK *11*
          3. Nezabijaj na Spawne ale Admin moze *11*

Bobici - FUJ SERVER
          • Tak tam nelez, stejne nikdo není zvedavej na Horní Uhry, na socky co maj stat plnej opic a umej akorat blbe tlamovat, ale v životě zadnej server neměl... A admini nikdy pravidla neporušujou!
            • Na Bobici nikdy vice radsi s RPG do palice *4*
            • vtip dne, diky za nej, hned ma clovek lepsi naladu kdyz vi, ze kolem je spousta hovad jako ty :)
            • ubohe...
          • jj ze prej sou i nejak jinak orientovani *2*
  • ....za Back to Karkand vysolíte 405 korun / 1200 MS bodů...... co jsou ms body prosim?:)
    • mam pocit, ze to je platebni jednotka na XBOX live
  • Prej tyhle retro mapy delal jinej tym nez mapy do BF3 a ma tam byt opravdu kvalitni destrukce ne jako v BF3 kde proste clovek opravdu nepozna co jde rozbit a co uz ne. No jsem moc zvedav.
    • blbost
  • už se těším.. jako majitel limited edition to budu mít zadáčo.. jinak chlapi, hoďte sem vaše nicky na battlelog.. ať můžem případně hrát spolu nebo aspoň aby bylo nějaký srovnání.. :) já totiž moc kamarádů co maj BF3 nemám, resp. co to hrajou na compu.. :) můj je kdyžtak voogac
    • mourasekCZ
      • Joha
        Vsetkych som si vas pridal :DD J0h4
    • kdyžtak si mě taky někdo přidejte... moc lidí s bf3 neznám.. nick: hawlas
    • hitmanczeu
    • Alfred1950cz
      • added ;)
    • jestli chces tak suchac500, moc mi to nejde.. jako ostatne vsechny hry.. ale aspon budes mit kamarada! *2* *1* *1*
      • můj nick : -CreepyFreak-_CZ
        • mij nick : REITAK , ale jsem gay, dufam ze to nevadi *14*
      • hele nic si z toho nedělej.. mě to taky nejde.. jsem v BF víceméně nováčkem..
  • Vlastne BF 2 som stravil na jednom polskom servery, nepamatam meno ale dokola sa hralo Strike at Kharkand...... pre mna legendarna mapa a pamatam kazdy kusok mapy :)
  • dobry zabery,tesim se na buginu a Strike at Karkand.multiplayer je fakt paradni a sednul me,presne tohle jsem cekal a myslim ze me to nejaky ten mesic vydrzi
  • Z.Z. ty voe. Ty musíš mít mindrák. jinak fakt nevim co s tebou je. Ty tvoje vycucané věty jsou, tak směšný, až to hezký neni. Nebo si tu hraješ, jak znáš BF, ale vůbec ho neznáš. Asi jsi to viděl jen na YT. Prodali nedodělanou hru. Tomu se musí smát i fanoušek CoD. Buggy jsou v každý hře. Od toho jsou patche moulo *4* A nebo osekaná vozidla. Mě baví si otevírat nová vylepšení. Ale ty budeš lama *15*
    • *1*

nestojíš mi za lepší reakci *3* napsal jsem vše podstatné a nebudu se opakovat...
      • Mne sa zdá, že sa opakuješ až moc *7*
    • Pletes se,na vychytání bugu tu je predevsim betatesting.Patche jsou tu proto,ze se nikdy nepodari vychytat vsechno a tak se po vydani dodatecne chyby opravuji prave pomoci patchu.
      Jenze dnesni trend je vydat zabugovanou hru,ktera se pak dodatecne opravuje pomoci tuny patchu a to rozhodne neni spravny pristup.
      • viz. CS:S nebo Diablo 2. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit