Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak to je sila... zaslechl sem ze origin je mozny spyware, ale nikdy sem o tom nevidel poradny dukaz (nebo jsem ho spis nehledal, protoze se mi tomu nejak nechtelo verit).. ale asi to bude koneckoncu pravda, kdyz se to dostalo az tak do masovych medii! Fuj!
  • mij nick : REITAK , ale jsem gay, dufam ze to nevadi *14*
  • sak na nom hrame , ste jediny server co NELAGUJE pri 64 hracoch *3* *3* *3*
  • Na Bobici nikdy vice radsi s RPG do palice *4*
  • Vrele doporucuju procist
    http://www.overclock.net/video-game-news/1155275-various-battlefield-3-outrage-germany.html
  • Tož nešahej po arkádě války a zkus arkánu na paintball :-)
  • Ja jenom na reaguji na to ze lidé co úravidelně dochazí na server jsou označovaní za jinak orientovaný, přitom vim ze ti lidé co tu vypisují tu jak jsou Bobici nic, měli problemy právě za to ze jse neslušně vyjadřovali v chatu a porušovali pravidla.
  • vtip dne, diky za nej, hned ma clovek lepsi naladu kdyz vi, ze kolem je spousta hovad jako ty :)
  • zbytocne diskutovat s tebou. co je na tom spatne? nie je na tom nic nerealne. su situacie ked nemas inu moznost ako sa dobre oblozit a vyrazit na tank. ty si asi daky flustrovany nesikovny tankista... jihad nie je vzdy lahke zvladnut, ale aspon trochu to vyrovnava sily. tak isto neviem co je zle na tom, ked ides obsadit vlajku, narobit tam co najvacsi chaos aby si rozhadzal obranu??? naletom, ostrelovanim, akokolvek. jihad car je inspirovany krutou realitou. o co ti ide?
  • ubohe...
  • Tak tam nelez, stejne nikdo není zvedavej na Horní Uhry, na socky co maj stat plnej opic a umej akorat blbe tlamovat, ale v životě zadnej server neměl... A admini nikdy pravidla neporušujou!
  • jj ze prej sou i nejak jinak orientovani *2*
  • lol, Bobici, pamatame si na BadComapany 2 , hm...
    Debilnejsi server som nevidel,
    ICH PRAVIDLA :

1.Nepouzivaj RPG/CG/, ale Admin moze *11*
    2.Nemozes byt prvy lebo dostanes KICK *11*
    3. Nezabijaj na Spawne ale Admin moze *11*

Bobici - FUJ SERVER
  • blahorodie
    *4* jasnacka MORDOR sak je to nas server
  • Hral som dneska a ide lepsie ako server tych zajacov , nejaky: Bobici *15* ,
    Co za blazni hraju na tom Bobici ? Sak ty Admini su tam nenormalny *11* *11* *11*
    Budem skusat zajtra ten MORDOR , dufam ze bude plny *4*
    maju aj nejaku web stranku ?
  • jo jo, jede super , ani jedinej LAG *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Skuste server : BF3 MORDOR CZ-SK *16* *16* *16*
  • můj nick : -CreepyFreak-_CZ
  • Joha
    Vsetkych som si vas pridal :DD J0h4
  • mam pocit, ze to je platebni jednotka na XBOX live

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit