Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mourasekCZ
  • Já si nemyslim, že je potřeba dělat hry realistický... koneckonců jsou to hry, od slova hrát si... až budu chtít realitu, tak si koupim airsoftovou pušku a půjdu si zaběhat do lesa...
  • kdyžtak si mě taky někdo přidejte... moc lidí s bf3 neznám.. nick: hawlas
  • hitmanczeu
  • ....za Back to Karkand vysolíte 405 korun / 1200 MS bodů...... co jsou ms body prosim?:)
  • Gulf sa hrava aj dnes dokonca ako starucke demmo gulf sa hrava dodnes
  • blbost
  • k vozidlam no tie vozidla su osekane presne z toho dovodu preco ste sam spomenul lebo s nimi zacinate to zi si postupne na ne ziskavate vylepsenia povazujem za plus a nie minus ale zahorklemu veteranovi ktory sa nerad preorientovava na nove veci to tazko predat.
  • ja mam odohrane v bf2 1100 hodin a bf3 sa mi zatial paci velmi.Poprvde commander mi chyba trochu tiez ale napriklad ja osobne ho rad menim za chovanie zbrani ktore je v bf3 spracovane daleo lepsie.Ked uz vravite tych muchach bf3 ktore tam isto su je zaujimave ako vam nevadi po case prehliadat chyby bf2? Co trapne skakanie pris strielani a popri tom vo vzduchu menit smer??? Bola to skakackohopsacka.
  • Prej tyhle retro mapy delal jinej tym nez mapy do BF3 a ma tam byt opravdu kvalitni destrukce ne jako v BF3 kde proste clovek opravdu nepozna co jde rozbit a co uz ne. No jsem moc zvedav.
  • omg...zbytečný diskutovat s někým, kdo brání něco takového, co dělají fakt jen brutální lamy... to je jak claymory na spawnu či nadesmap... stejná prasárna
  • battlefield série určitě neupadá - právě naopak! bude mít mnohem více hráčů a stane se skutečně masovou hrou. jenže ztratí a už ztratila mnoho ze své originality.

mně se tahle hra prostě nelíbí, ale už tu s tím nehodlám spamovat. jen taky musí zaznít proti názory k těm přehnaně nadšeným názorům a recenzím.
  • BC2 mě nebavil vůbec... bavilo mě BF2 a battlefieldy mu předcházející...

mimochodem, ptal jsem se více lidí, proč se mi tak moc nelíbí BC2 a beta BF3, jestli jsem nějak duševně nemocný či tak a kupodivu se moje dojmy s dojmy těchto několika lidí dost shodovaly. všichni mimochodem skuteční hráči BF2 s nahranými stovkami a tisíci hodinami. nejspíše jsme prostě už hráči na vyhození a pro nás se prostě už hry nedělají a dělat nebudou.
  • Kdyby se vsichni herni vyvojari drzeli hesla "proc menit neco,co funguje" tak tady mame porad hry na vizualni urovni prvniho dooma,wolfa atd.
  • ty voe podle toho co pisech ve svych komentarich ses uplne mimo chlapce....tomu se nerika reklama, ale masivni propagacni kampan, ktere pouziva kazda z takto znamich her aby o sobe dali vedet...ja sem treba fanousek MW serie a nerikam ze MW3 je nejlepsi. Obe hry maji svoje plusy a odlisnou hratelnost takze nevim proc bych tady mel hejtovat BF3 jak nekteri fanousci BF3 delaji v opacnem pripade...Obe hry maji svoje obrovske zakladny fanousku...btw zatim to vypada, ze MW3 bude mit stejne min. 2 nasobne vetsi prodejnost takze bych nerekl ze serie upada spise ji MW3 vyzvednou po mensich upsechu MW2 a ''strasnem BO''....
  • asi tak...z tech videi je videt hodne novych veci, ktere v predchozich dilech nebyly staci si najit nektere informace...jenze vetsina jich je v anglictine takze tomu lidi jako ten nahore moc nerozumi tak radsi budou slepe tvrdit, ze tam zadny nejsou xD
  • lol i nadale jdou svoji cestou, nevim jak muzes srovnavat tyhle 2 hry :D to je fakt k pousmani...CoD ma uplne jiny herni styl a mapy v mensich koridorech je to proste aimovka...a nerekl bych ze BF3 ma lepsi technicke zpracovani :D nejspis tim myslis engine a grafiku, ale o to fanouskum CoD nejde, protoze proc by meli menit neco co funguje? jinak s fanouskama je to porad podobne i kdyz bych rekl ze MW zakladna je mnohem vetsi i pocet fanousku..podle ohlasu na svetove scene MW a poctu fanousku je to porad kvalitni serie se stovkami vylepseni, ktere v predchozich dilech nebyly..i mensi uspech MW2 a BO na tom nic nezmeni...kazdyho bavi neco jinyho
  • originální bylo cod1.. cod2 už trpělo konzolovitostí (autohealem) a tak to šlo od dílu k dílu z kopce..
  • added ;)
  • Alfred1950cz

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit