Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ano a přesně o to jde... udělal se průzkum trhu, vzaly se výsledky a udělala se podle toho slátanina ala BF3.
  • *1*

nestojíš mi za lepší reakci *3* napsal jsem vše podstatné a nebudu se opakovat...
  • Pletes se,na vychytání bugu tu je predevsim betatesting.Patche jsou tu proto,ze se nikdy nepodari vychytat vsechno a tak se po vydani dodatecne chyby opravuji prave pomoci patchu.
    Jenze dnesni trend je vydat zabugovanou hru,ktera se pak dodatecne opravuje pomoci tuny patchu a to rozhodne neni spravny pristup.
  • nevidíš nebo nechceš vidět ?
  • Z.Z. ty voe. Ty musíš mít mindrák. jinak fakt nevim co s tebou je. Ty tvoje vycucané věty jsou, tak směšný, až to hezký neni. Nebo si tu hraješ, jak znáš BF, ale vůbec ho neznáš. Asi jsi to viděl jen na YT. Prodali nedodělanou hru. Tomu se musí smát i fanoušek CoD. Buggy jsou v každý hře. Od toho jsou patche moulo *4* A nebo osekaná vozidla. Mě baví si otevírat nová vylepšení. Ale ty budeš lama *15*
  • Jsem taky veteran BF2 a BF 2142 (sice sci-fi, ale 95% hernich mechanismu je stejnych, jako v BF2) a holt se musime smirit s tim, ze casy techto BF jsou pryc a hlavnim cilem BF3 je prodat co nejvic kusu.
  • To je jeden z duvodu,proc i v dnesni dobe mam radsi takovej source engine ,potazmo valve hry,protoze po vizualni strance jsou jejich hry decentni,prirozene,nepreplacane,prehledne.
    A prave ta preplacanost a neprehlednost mi casto vadi u spousty her postavenych na Unreal enginu.
    Na druhou stranu napr. u takoveho Mirrors edge(kterej je taky na UE,pokud se nepletu) tam ty presvicene a prepalene sceny sedely.
  • To mas sumak,EA jim do toho proste keca a rika,jak co maji delat,takze je to jedna a ta sama spolecnost,akorat to konkretni studio ma svuj nazev.
  • nicméně managerská obchodní rozhodnutí dělá EA...
  • Je tu plno skalnich fanousku,kteri ti budou tvrdit opak,a to ze BF3 nema s BC nic spolecneho .
    Ale jinak jo,tem nezfanatizovanym to driv nebo pozdeji doslo.
    Nekomu to nevadi,nekdo se s tim smiril a nekdo tu hru hrat nechce.
  • legendrání jsou jen dvě - zbytek je odpad, kterej se skoro nehraje (Gulf a Sharqi).
  • pokud to budeme takhle poníženě přijímat, tak se to nezmění... dokud si lidi budou předobjednávat nedodělané hry, bude to horší a horší
  • wtf? asi sis to špatně přecetl dice patří EA jako spousta dalších studií neznamená to že jsou ea ale pracují pro ea ...
  • To je docela jednoduchy.EA proste hodne lezi v zaludku komercni uspech Activisionu s CoD a jejich cilem je sesadit CoD z "trunu".
    A nejsnazsi cesta je pretahnout CODu jeho fanousky.A to jde nejsnaz tim,ze se udela hra ,ktera stavi na podobnych principech a hernich mechanismech a prihodi se k tomu neco navic,co konkurence nema.
    V tomto pripade lepsi technicke zpracovani,vozidla,letadla a udelat nektere mapy vice podobne stylu cod a zbytek vice otevrene ala bf.A v neposledni rade prihodit kratkou SP kampan jako vystrizenou z cod.
    No a vysledek je takovej mix BF2,BC2 a CoD.
    Kdysi si kazda serie sla vlastni cestou a obe byly velmi kvalitni serie,ktere staveli na jinych zakladech,zatimco ted se ty hry sobe podobaji vice nez je zdravo.
  • s tím počítám... já jsem v battlefieldem skončil

za takový battlefield bych dal max dvě stovky
  • tak proč by jí vypínali, když tim mohou v pohodě oslepit nepřítele a pak ho vyownit jak nic??? *1*
  • Baterka je fajn věc... ale spousta blbounů ještě nepřišla na to, že se dá vypínat a zapínat :)
  • DLC vypada dobre, tyhle mapy z BF2 uz jsou legendarni, ale zase rozdeli komunitu na 2 casti :(
  • dice a ea to je stejna spolecnost.
    http://cs.wikipedia.org/wiki/EA_Digital_Illusions_CE
  • vymazte

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit