Přejít na výpis diskuzí
Efektní záběry z Battlefield 3 DLC Back to Karkand
5.11.2011 | Petr Poláček
127 příspěvků
-
Ty jsi asi trochu mimo, co? :DDD BtK bude obsahovat následovné: 4 předělané mapy z Battlefieldu 2
Gulf of Oman, Sharqi Peninsula, Strike at Karkand, Wake Island
10 zbraní z Battlefieldu 2
8 nových kamufláží pro Vašeho vojáka
3 nová vozidla
malá buginka DPV, lehké obrněné vozidlo BTR-90, stíhací letoun F-35B STOVL
5 nových achievementů/trofejí
10 nových psích známek
12 nových úkolů (neví se o co se přesně jedná)
Velikostně je balíček větší než BC2: Vietnam a tebe sere cena?? Dyť i BC2: Vietnam dneska maj někde za vyšší cenu než BtK!! -
Hrál jsem i Caspina Border na betě tak vím své.
-
To co popisujes se delo mozna v BF2, tady rozhodne ne...spawnujes se primo do akce (pokud chces)
-
Opět paráda. Moc se těším. DICE mi dělají fakt radost :)
-
Tak přemýšlím, jestli zase někdy příjdou do módy hry které vypadají reálně a ne jaksi "hyper-reálně", teď narážím na tu pseudo HDR stylizaci, přepálené barvy, modrý nebo žlutooranžový odstín světla atp.
-
Hmm, tak nevím já mám PC na BF3 betu jsem hrál na high, ale stejně si koupím CoD, protože chci rychlou akci na oddech a ne běhat po obrovské mapě 2min aby mě nakonec zabil tank.
-
To bude asi tým že video je z konzole *1* *1* *1*
-
CoD ma porad odlisnou hratelnost, ikdyz na tech mapach kde chybi vozidla se mu snazi BF priblizovat. A ta evidentne oslovuje vic zakazniku...
-
No upřímně, tenhle rok může COD vyhrát jen u hráčů, co nemají PC na BF3 :) Na DLC se moc tesim, jako veteran z BF2 jsem u tehle mapek stravil spusty hodin. Ale byl bych moc rad, kdyby se do noveho enginu predelala i Dragon Valley, to byla moje nejoblibenejsi mapa z BF2. Sice chapu, ze tam by tady by ten engine moc nevynikl (malo budov na niceni), ale podobna mapa proste v BF3 chybi. Spousta kopcu, prevyseni a obri rozloha :)
-
to hujere: Hliník se odstěhoval do Humpolce!
-
Vsak pracuji, Dice je vleke studio a kazdy pracuje na necem jinem.
-
BLBOST !! COD JHE LEPČEJŠÍ !! *11* *11* *11*
-
Záleží, kde to budeš kupovat a od jakého distributora.
-
Tak jaká cena tedy platí? 370kč nebo 15 dolarů? Docela rozdíl...
-
Díky moc
-
fajn, ale uvital bych zpravu, ze makaji na zaplate krom graf. a dalsich bugu jako je i povoloneni premapovani kolecka mysi
-
Ty voe oni zmensili Karkand, bude se hrat na mape pro 32hracu. Kdybych chtel hrat CoD, tak si ho koupim.
-
jop, buď máš limitovanou edici ve který to máš automaticky aktivovaný a jen se to stáhne až dlc vyjde, nebo si DLC koupíš, aktivuješ a stáhneš ;)
-
Už se těším!!!
-
ber to tak ze hentie 4 mapy su tak prepracovane ze ti zaberie stovky hodin kym ta naozaj prestanu bavit...