Přejít na výpis diskuzí
Efektní záběry z Battlefield 3 DLC Back to Karkand
5.11.2011 | Petr Poláček
127 příspěvků
-
Jenže za to Dice nemůže...to bude práce EA.
-
Proč? Každej rozumnej človek to vědel do předu :D, a i když je to BC3 a ne BF3 stále je to skvělá hra.
-
No nevím, dát Karkand a drobné jako DLC je sice dobrý tah z hlediska jistého a tučného výdělku, ale jako vývojář s věrnou komunitou bych je já osobně dal zadarmo v základní hře.
To je jako do CSka dát aztec nebo dust2 jako DLC O_o. -
Určite je BF lepsi ako tvoja cestina *3*
-
Vývojári z Activision asi preťahujú tých z DICE, inak si neviem vysvetliť, prečo je z kedysi skvelého Battlefieldu taký pubertálny bordel *12* *9*
-
No hate...hra vypadá skvěle...jen je škoda, že je to BC 3 a né BF 3...a klidně mě umínusujte
-
Mistni fanousci konzoloveho bc a bf3 te tady za to uminuskuji.
BF3 ma opravdu blize k BC a cod,nez k BF2 a BF1942.
Navic nedavno to i sami DICE prohlasili,ze u BF3 hraly prim konzole a podle toho to tak vypada. -
2 možnosti. Buď si lama, a nebo si to hrál 10minut *7* , a navíc nechápu co je za problém dát si TDM, rychlá akce na malém úseku mapy, čili mód, kdy se hra chová jako CoD *3*
-
Na famásek se těšim :-)
-
Presne tak a inak aj mne to dosť vadí, špeciálne BF3 je v tomto smere extrém *9*
-
Ty sa tu vzrušuješ, ako keby to v dnešnej dobe nebolo bežné *7*
-
pozdě! to už mělo dávno být! prodali vám nedodělanou hru s nevyužitým potenciálem a vy to ani nevidíte... LOL
díky takovým se budou produkovat už jen podobné hry... hype a jinak průměr -
Když se podívám na videa ohl. MW3 nevidím tam nic nového ... je tu nuda ... u BF3 je vidět že se zatím stále snaží i po vydání hry ...
-
za to by se mělo banovat minimálně na měsíc *3*
a nebo jednou jihad a pak už by sis do konce kola nezahrál... -
spíše jsou obě hry stejně špatné... hrál jsem daleko lepší hry s daleko menší reklamou. BF3 je minimálně zpoloviny produkt hype.
-
osobně velmi nechápu, jak se ti jako "veteránovi BF2" může BF3 líbit. U nás z klanu zkusilo BF3 už dost lidí a všichni shodně říkají, že je to mnohem horší, než čekali, že je to víceméně nástupce špatného BC2 a nikoli nástupce BF2.
Mimochodem, jaktože tu nikomu nevadí ta svítilna na zbrani, která umí oslepit protihráče i spoluhráče? Jaktože tu nikomu nevadí, že jsou vozidla osekaná téměř o všechny zbraně, když s nima začínám? Proč nikomu nevadí nepřehledný a divný systém jednotek? Žádný commander (takže ať žijou campeři!!!)! Žádná rozkazová růžice pro SL! atd.
Podle toho, co jsem slyšel, BF3 tak 7/10 za snahu. Rozhodně to nemůže být GOTY a rozhodně BF3 neporazí stejně špatné COD. -
do titulů pro masy ? Ani ne :D
-
Zkrátím to: Tohle DLC nabízí 4 mapy a nic více. Zbytek už je prakticky k ničemu.
OMG, žádná nová vozidla! Ty jsou snad součástí těch map, ne? To je snad jako říci, že nové auto, které si pořizuji obsahuje mimo motoru také volant, kola, kapotu atd. Prostě stejná blbost.
Ale žádná novinka. Už v BF2 se prodávalo pár map za 500 Kč... -
Porad to stoji jak nejaka budgetova hra,coz je podle meho nazoru na i tatko velky DLC trochu moc.
Je sice fajn,ze vetsina lidi,co si hru predobjednala to maji zadarmo,ale to nic nemeni na tom,ze ta cena je prece jen trochu vysoka. -
Casem to prijde,ale to bude nejspis az v dobe,kdy vizualni stranka dosahne temer fotorealisticke urovne a tvurci se uz nebudou muset snazit ukazat ,jak moc hezky ta jejich hra vypada tim,ze prepali veskere mozne efekty-nejcasteji prave bloom apod.