Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jasne a k tem mapam jsi dostal kvantum zbrani, nove hracske modely, grappling hook & zip line a nove stroje...proste nic,co by hrace zaujalo co? :-D.

Je mi jasne,ze chces jen hazet spinu, ale radeji se trosku zamysli.
  • A procpak to? Vzdyt hrac ktery ten jeep ridil casto sam zemrel a to se mu na skore projevilo.
    Na niceni tanku a transporteru celkem vhodna taktika zvlast pokud jsi hral zrovna za MEC.
  • Jihad car jde prece delat v BF3 uz i ted :-).
    Skoda ze uz ve hre nejsou MECove, s tema se jihadilo.
  • hele nic si z toho nedělej.. mě to taky nejde.. jsem v BF víceméně nováčkem..
  • Samotny DICE priznalo,ze pc u BF3 hralo druhe housle.A na hre se to podepsalo.
    Jinak konkretni veci tu byly v mnoha diskuzich nekolikrat opakovane zmineny,nevim,proc to porad nekdo potrebuje znova vypisovat.
    A pokud jsi aktivneji hraval BF2 nebo 1942,tak docela nechapu,jak ti to muze prijit stejne.
  • jestli chces tak suchac500, moc mi to nejde.. jako ostatne vsechny hry.. ale aspon budes mit kamarada! *2* *1* *1*
  • I ja mam baterku rad, neni nad to kdyz vam jejim svetlem nepritel uz dopredu hlasi ze se blizi. A to ze vam s ni nablizko posviti do ksichtu nezabrani tomu aby jste tak jako tak stiskli spoust. Jen si musi clovek dat pozor na retardy s rad spoluhracu kteri casto nemaji nic lepsiho na praci nez vam sajnovat do ksichtu nebo jit za vami a osvetlovat vasi siuletu v miste kde by jste radi zustali neodhaleni pokud mozno co nejdele.
  • Tak CoD4 byla dobrá hra, originální. Až další díly byly reciklace.
  • viz. CS:S nebo Diablo 2. *3*
  • ze zvědavosti jsem si nainstaloval a zahrál cod4 MP. Hra je zcela jiná, rychlejší, zbraně nestřílejí po balistické křivce a celý movement je daleko trhanější. Quake 3 styl v "reálném" prostředí. Na druhou stranu jsem rád, že to své hráče najde, páč pak nestraší v BF *6*
  • Pokud tě bavil BC2, bude tě bavit i toto (v MP)... hype dělají weby a samotní hráči.. hra taková za to nemůže. A pokud chceš předejít hypu, nečti diskuze, a vytvářej si názor sám.
  • už se těším.. jako majitel limited edition to budu mít zadáčo.. jinak chlapi, hoďte sem vaše nicky na battlelog.. ať můžem případně hrát spolu nebo aspoň aby bylo nějaký srovnání.. :) já totiž moc kamarádů co maj BF3 nemám, resp. co to hrajou na compu.. :) můj je kdyžtak voogac
  • Vlastne BF 2 som stravil na jednom polskom servery, nepamatam meno ale dokola sa hralo Strike at Kharkand...... pre mna legendarna mapa a pamatam kazdy kusok mapy :)
  • Mne sa zdá, že sa opakuješ až moc *7*
  • Nikde jsem neřekl, že to neni skvělá hra...co se týše MP FPS je to jasný král...
  • SirArag
    A jak ty můžeš při předobjednávce vědět, že ta hra vyjde nedodělaná?
    Kdyby hru odložili, nadával bys stejně.

Navíc já si koupil například nedodělaný Minecraft a nemůžu říct, že by mi to někdy nějak vadilo :)
  • dobry zabery,tesim se na buginu a Strike at Karkand.multiplayer je fakt paradni a sednul me,presne tohle jsem cekal a myslim ze me to nejaky ten mesic vydrzi
  • JohnyTheZik
    A je to tady zase :D
    Jsem rad, ze kdyz dojde na argumenty, cim se tak BF3 lisi od BF2, ze uz to neni BF2, ale BC3 a cim se tak vyrazne blizi k BC3 (krome HUDu ofc), tak mlcite..
    Tohle je smesny. Kazdej rozumnej clovek, co hral vsechny hry, rekne, ze se, pomerne logicky, ty hry podobaj, ale BF3 vic k BF2..
    Jsem zfanatizovanej? Tak urcite..
  • Ultra LOL *9*
  • Třeba proto aby nesvítili do ksichtu parťákům, když se rozhlížej? :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit