Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • skor asi skusenosti level 1968
  • Predstav si ze to ze 70 procent lidi hru co si ji koupi nedohraje se tyka i velkych AAA her....
  • dost pravdivá recenze. mě se na tom snad líbí jen grafika a hudba (ta moc). někdy to vykreslí parádní obrazy, třeba když vylezete na hory a začnete pomalu umírat na chlad a hlad :D a začnou se vám zavírat oči, sněží na vás a obraz se pořád zužuje a tvoří parádní panorama z okolních vrcholů, hraje super hudba a nakonec umřete. paráda :D ale jako hra to fakt nestojí za nic. to mi ale nevadí :)
  • Vogon
    Copak chlapečku? Pláčeš že jsi hlupáček a kupuješ si hry za hodně peněz a někdo utratí dvacetkrát méně a má z toho dvacetkrát víc zábavy? Závidíš indie vývojářům, že si splnili sen a vydali hru? Ničíš ostatním dětem bábovičky, protože AAA hry stojí poslední dobou za hromádku hnusu z podpaží a indie hry jsou naopak inovativní, zajímavé a zábavné? Nepapáš, protože někdo má rád něco jiného než ty?
  • mě se to třeba zase líbí moc, hudba je tam pěkná grafika mi kapla do noty a objevování krajiny s dokumenty co se vlastně stalo mě bavilo, takže pro mě zásadní nesouhlas s recenzí :-)
    očividně totiž nesnášel grafiku a tahle opravdu není pro každého
  • No tak, kdopak z redakce to je, přiznejte se dobrovolně *1* ne fakt jestli se hodláš vyjadřovat nekultivovaně tak nepoužívej nick games. Když třeba Lukáš píše do diskuse, nemusím s ním vždycky souhlasit, ale vždycky píše slušně, takže jim tu laskavě nekaz image *16*
  • maros.goc
    kde si nabral, že recenziu nečítal?
  • maros.goc
    úplne s tebou súhlasím :))
  • Jack1947
    Pořád stále nemůžu uvěřit ani nechci že by takovýhle hulvát byl max...vždyt má jinou skladbu vět/slov a píše jinak... hmm neskutečné jak můžou mít někteří tak rozdílné názory ale i více osobností. *7*
  • niceguyfromrussia.ru
    wau 3:00 keby nie som na nočnej tak spím... zaujimavé že tu toľko "ľudí" buntoší ešte zaujimavejšie že v rozmedzí 1 minúty 10 od napísania mi pribudli "zrazu" 3 mínusky a tebe tri plusky ? typujem že takýto psychopati používajú IP changer... okupantskýho dobytka ? propaganda level 9000+ ?
  • Co to meleš? Další blb, co používá slovo hipster, aniž by věděl, co to znamená. Ale co bych chtěl po človíčku, co si dá jako obrázek ruskýho okupantskýho dobytka..... *7* A 1-2 recenze týdně se ti zdá moc? Víž, že týdně vychází tak 150-500 "indie" her? *7* Mě zase štve, že jakmile jakákoliv rezence na indie, je 98% šance, že je tam N7 a buď zvrací, že se mu nelíbí hodnocení nebo případně přiotakává. fakt není normální, že řekl, že ho indie scéna nezajímá, ale jeho potřeba se vyjádřit k indie scéně je tak silná, že to prostě musí udělat. A je to každej týden to samé. N7 a jeho klasický "hate". Jo a jinak je N7N7 max, ale to už tady všichni ví po tom, co si zapoměl zatrhnout nepřepsat svůj nick anonymem.
  • niceguyfromrussia.ru
    toľko anonymov... wau normálne začínam veriť že celý tento hate je od jedného človeka, s tým čo povedal N7N7 sa nedá nesúhlasiť, s games.cz sa stáva hipster-indie.cz... ako vážne tie osmičky hrám ktoré predaje sa počítajú na stovky a tisíce aj to väčšina to kúpi a hra len vdaka indiegala.com mi trocha lezie na nervy, pritom vačšinu s tých retro-like 2D hopsačiek by som nedokázal ani 5 minút zahrať a to asi ani ľudia čo si to kupujú za 70 centov len pre zaplnenú Steam knižnicu... tých nerdovsky tváriacich sa recenzií tu bolo v poslednom čase až až...
  • Zdar maxi. Vidím, že podkuřovač haha už tě poplácal po zádech, jak jsi úžasnej. A ty a indie, ten den, kdy se nevyjádříš, tak skončí svět, fakt jo. A kdyby tam bylo jiný číslo, tak to by bylo teprve divadlo z tvý strany.
  • Protože když nemá hra next gen grafiku, tak přece nemůže mít dobrý hodnocení...
  • Dvorní Asswiper - N7N7 - se zase opět vyznamenal. Jděte se plácat kokoty někam jinam po zádech jací jste trotly a nech te nás tu bejt.
  • Jack1947
    Tahle hra už od začátku (bez urážky) nevypadalo moc nato že to bude nějaká pecka a hle zdá se že to tak i dopadlo. Já bych se nezlobil klidně za indie, v jiné grafice ale téma je rozhodně zajímavý a dalo by se pěkně zpracovat. Škoda. Snad jindy a lépe. *3*
  • Máš pravdu jako vždy, záleží jestli si tahle hra vůbec zaslouží recenzi. Podotýkám, že tu není např. recenze na velmi povedené dlc k Dark Souls 2
  • Jasný a jde jenom o to podělané čísilko, recenze nečtu -ztráta času ale blo ohodnoceno 3/10 a tak to ,má být, tak je to správné, bože ty si fakt deebil že to není už možný. *7*
  • N7N7
    Pěkná recenze. Jsem rád, že se tu objevil aspoň jeden recenzent, který si nehraje na intelektuála tím, že bude obdivovat nějaké pseudo-umění a nebojí se udělit indie hře odpovídající známku. A že hodnotí hru čistě z hlediska hratelnosti a zábavnosti. Palec nahoru, tak to má být. *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit