Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • myslím, že ztráta takových zákazníků jako jsi ty, jim může být docela uradená. v pohodě se to totiž vyváží těmi, co si (třeba i na základě hraní leaku) uvědomí, že je to opravdu velmi dobrá hra. I bez vyklánění.
  • Dopředu bych to vůbec nezatracoval, náklady na vývoj byly určitě řádný, takže je jasný že musej prodat XXX set tisíc kopii aby se to vubec zaplatilo a z toho plyne, že to musí oslovit širší spektrum hráčů než fans DX1 (jako sem já) a HC hráčů.

Ja ale dost dobře možný, že pod tou slupkou pro casual hráče (která snad nebude moc tlustá) bude opravdu kvalitní hra, kor dyž to nastavíš na Hardcore obtížnost. Krytí mi tu hru fakt nemuže zošklivit, chce to vidět a hrát jako celek, a taky ne jako betu, ale produkční verzi příp. po pár patchích :D
  • Tak oni potom maju moznost predat alebo nepredat. Moje peniaze ale nedostanu. Co je zlozite na moznosti vyklanania, ktora sa pouziva uz x rokov a nie je to nic svetoborne na naprogramovanie?

Mne ziadne argumenty nedosli. Je to trapne. Ked sem nieco napisem, tak je zle. Naco budem znova a znova vysvetlovat o co mi ide? Aj tak dostanem minusky. Mimochodom, uz iba pre nemoznost vyklanania je nastvanych dost ludi ako citam na internete a ked ich vyvojari ignoruju, tak proste smola, nezarobia na nich. To nie je o volbe kupit, ci nekupit. Je to o tom, co su oni schopni ponuknut. Oni na tom zarabaju. A ked je im jedno, ze stracaju zakaznikov, tak prosim...
  • Ale v tuhle situaci to je

Lacker: 0
    Eidos Montreal: 0

takze si jsou rovny :)
  • Dyt ho pouzivat nemusis, proste si klekni vedle prekazky a mas to jako ve starym Deusovi, nikdo te nenuti se na tu zed prilepit :)
  • Dosly argumenty? Nerozumis tomu, ze mas volbu koupit nebo nekoupit? Nebo tomu, ze v takovehle hre proste neni mozne udelat system kryti a pak kompletne prekopat kod, aby tam kryti nebylo. Tak ho nepouzivej, nikdo te nenuti. On te nikdo nenuti ani kupovat...

Ale to by neslo "zasvecene" si stezovat na forech, vid?
  • Sorry, ale to je fakt BS.
  • Mas moznost volby - kupovat, nekupovat.
    Chtit volbu v necem tak elementarnim pro programovani celku jako je system kryti skutecne neodpovida inteligenci 29 let. Jdi si priste stezovat, ze je system kryti v Gears of War chces vic moznosti... a mozna ti nekdo vysvětli, ze je to technicky nemozne.
  • Ja som to napisal preto, lebo som vedel ze dostanem minuska. Ruku na srdce, DE3 sa snazi vyzerat tak "cool" na vsetkych traileroch, ze je jasne pre ktoru cielovu skupinu bude urcena. A ak je im tak ukradnuty DE1 a jej fanusikovia, preco nespravili hru s inym nazvom? Preco sa prizivuju na tej znacke? Nech si vytvoria novu s nejakym cool nazvom. $$$
  • Si sa riadne prekonal. Ja som vyssie napisal, ze chcem moznost volby. Tym viac, ked je to ako si napisal, jedna z najocakavanejsich hier. Mne by bolo fuk, ze je tam nacpany napriklad aj ten kryci system. Nie som zaslepeny fanusik DX1, ale som nerad ked mi niekto nasilu nieco vnucuje pretoze si mysli ze je to cool.
  • Preed
    Nerozumiem ludom ako ty(na zaklade typu komentaru),herna scena sa dnes dost meni(k horsiemu),vychadza kopec hier ktore za nic nestoja,chcu zarabat prachy,zjednodusuju to a bla bla bla..pozname to,a tiez som clovek ktory si rad zanadava na dnesnu situaciu ale vonkoncom nerozumiem takymto komenatarom,podla infomacii aj ohlasov ludi co hrali "betu'' to vyzera ze Deus EX:HR bude dobra hra,jedna z nie az tak vela dobrych hier co dnes vychadza a ty zrejme ako zaslepeny fanusik povodnej hry,si ju schopny zavrhnut koli nejakemu kryciemu systemu a neviem kolkym veciam co tam pred 10 rokmi neboli,aj ked je vsetkym jasne,ze to(pravdepodobne) dobra hra bude a vobec nie koli tomu,ze tam dali strasne ''cool'' prvky ako kryci system,na ten sa mozem z vysoka vysrat,nevadi mi ale ani ho nejak nezboznujem je to sucast dnesnych hier,dost by ma zaujmalo co ty mozes hrat,ked na jednu z najocakavanjsich hier napises takyto koment,ked polovica hernej scney su s*acky ktore tomuto nesiahaju ani po paty.
  • kostejnesmrtelny
    Jsi tak dospělý.... *8*

A je ti to tak jedno, že o tom ještě musíš napsat, aby to všichni věděli, že je ti to jedno. Jasně, cokoliv... *1*
  • Ja mam krycieho systemu a pohladu z tretej osoby uz plne zuby. Ja chcem moznost volby. Nech si ho tam maju, ale preco ho musim pouzivat?
  • Mimochodom, mam skoro 29 rokov, takze minusky od zakladkarov mi zily netrhaju. Kopa deciek ktorym sa to bude pacit, pretoze to spravia "cool" to aj tak upiratia. *2*
  • Tak ono to, že zaměstnanci přichází s nápady, ještě neznamená, že se jimi "vůdce" řídí, že? Možná že hlavní rozdíl mezi těmi dvěma týmy je v tom, že v Eidos Montreal fungují pohromadě déle, takže tam už to lidi vzdali. :-)
  • No to si stěžuje teda ten pravej ..
  • Masa-san
    Ja jsem např. dost ocenil takovou a pro mě samozřejmou věc jako je doplňování prázdné láhve pitnou vodou. Jak toto mohli tvůrci přehlédnou ve hře, kde je implementován survival mode, vaření a dehydratace ? (FNV) Takže mody jsou mnohdy obrovská pomoc a co se týče těch co vypadají z žánru nebo z prostředí , asi je to věc názoru, ale dle mě nepřevažují a ty co jsou trochu mimo jsou pro zábavu, když už je hra dohrana po několikáte a na extra ultra super realistický režim a bůhví co jěště, proč sakra né ? *2*
  • btw... misto komentaru se podivej na simpsny 17x11 Bart to the future ( Nebart se budoucnosti ) okolo 12:45.
  • Ses nejak moc nakazenej demokracii. Muj argument nemel vazny podtext, protoze tohle je fakt, ktery nema cenu vazne resit. Demokracie ve hrach kazi hru. Jak uvnitr teamu, tak vne. A pokud misto her stavis domy, tak si pred komentarema precti libovolnou brozuru o gamedesignu.
  • S jednou věcí souhlasím - ty šikmý palety jsou hodně trapný. Člověk má pocit, že chvíli před ním už tam někdo podobný byl a tu cestu mu pohodlně připravil. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit