Přejít na výpis diskuzí
Eidos Montreal: „O vývoji hry se hlasovat nedá“
11.8.2011 | Aleš Smutný
76 příspěvků
-
dobre uz bolo *4*
-
No jo vlastně, tak to sorráč.
-
Časy jsou zlé Kamile!
-
vždyť to myslel ironicky. :-) Ale taky mě to napadlo jako alternativa. :-D Každopádně má pravdu - mnoho mladších lidí odsuzuje lidi s odlišným názorem jako děcka a vždy berou jako bernou minci ten svůj věk, když už přece mají konečně rozum a ostatní-mladší ho přece ještě mít nemohou. :-)
-
ja skvost som zakaznik, a nesuhlasim s nazorom, ze vyvojari vedia veci lepsie ako ludia v komunite
a vysvetli mi ty mudrlant, keby to boli take skvele veci, preco sa moduju?
ps: pokoru som maval v casoch, ked hry neboli robene striktne za ucelom dojnych krav -
co cech to vyvojar ;]
-
27, popravdě řečeno, ale to je celkem nepodstatný *4*
Spíš jsem chtěl popíchnout ty teenage mudrce, co jim je 17 a maj patent na rozum (a ostatní označujou za "děcka") -
no ty si tiez "skvost". Co tak sadnut na zadok a spravit nieco lepsie? Trochu pokory by nezaskodilo. Cim to asi je, ze vsetky vyvojarske studia zamestnavaju samych neschopnych ludi... Aby si mal co upravovat, tak treba nieco vytvorit.
-
Vávra a kdo ještě? Chceš mi snad tvrdit, že těch zbývajících tisíc rozumbradů, co je tu schopno plodit akorát kritiku, jsou nějací uznávaní vývojáři?
-
No co, zpátky k Playboyi *1*
-
Tobě je 22, co? *1*
-
nech si robia vyvojari tie skvele hry(podla nich), nastastie existuje obrovska modderska komunita(fallout,elderscroll..), ktora tie ich"skvosty" dokaze upravit do normalnej podoby *12*
-
Áhh ale v každým chlapovi je pořád malej kluk co si rád hraje , tak co sakra tahle pulka populace bude dělat ? *1*
-
Tak to je pochopitelné, nadruhou stranu pokud dělám pokračování hry nemužu si jít uplně svou vlastní cestou že ? *2*
Dalé, tvůrci mají tu smůlu že žiji v době kde se za poměrně velkým počtem náramně vychvalovaných her skrýva nějaký paskvil.
A na konec předchozí díl již dost naboural duvěru k Deus Ex serii ...
Takže nemohli čkat nic jiného, když se k tomu přidá i poněkud otevřenější komunikace na forech, než že lidi budou skeptičtí *5* -
Já to nijak nehodnotím, jen jsem poukazoval na to, že se, soudě dle těchto dvou zpráv, pracovní řád v obou týmech docela liší.
-
Nevim jak ty, ale javidim velky rozdil mezi prichazeni s napady a demokratickym rizenim projektu. Predstav si to jako obycejnou firmu, je zadouci aby zamestnanci byli iniciativni a prichazeli s napady, ale to neznamena, ze ti zamestnanci firmu demokraticky ridi. To by dopadlo stejne blbe, jako demokraticke vedeni statu :-).
-
Přesně tak. Co je pod...hmm, řekněmě 22 let, z internetu ven.
Idiote. -
Informace o postupu na překladu češtiny do Deus Ex Human Revolution najdete zde: https://www.facebook.com/pages/Deus-Ex-CZ/251161864902602
-
Ne, narážím na to, že zatímco jedni tvrdí, že v rámci týmu může každý jednotlivě přicházet s nápady a na základě toho se mění celá hra, tak druzí (Eidos Montreal) tvrdí, že záleží na vizi "vůdce" a hlasovat o hře je zakázáno.
-
Ve chvíli, kdy je to vše dohromady se již s vývojáři nepohne vůbec. Ty reakce byly co vím zaměřeny na konkrétní věci, které vývojáři oznámili.