Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nekromant33
    Opravte mě někdo pokud se mýlím, ale nebylo to vždycky tak, že i přes kultovní postavení mezi hráči se nikdy série zas nikdy neprodávala po milionech? Ale co už, hlavně když další vznikne. Já teď znovu projíždím HR a je to pořád stejně super i když mám vyspoilovanej příběh. Hlavně vidím kolik jsem toho při prvním dohrání přeskočil nebo nenašel.
  • 3 mil. kopií a neúspěch? A vychází z toho, že zisk>náklady, nebo mají hlavu ve hvězdách? Jinak jsem human revolution dohrál nedavno a ted znovu projíždím 1. díl (hlavně ten 1. díl je u mne vrcholem herního průmyslu).
  • Česká poznávací značka!!! *1*
    Už se těším na další DE hru, jen doufám, že ono Universe nebude sloužit k vydojení DE značky, jako to dělá Ubisoft s AC.
    A taky bych byl nerad, kdyby kdejaká DE hra na smartphone byla brána jako regulérní díl série, stěžejní pro pokračování a pro lore.
  • sleepless
    "proč už dávno nedělají pokračování" - ale o pokračování je v článku hned několik odstavců textu :)
  • jakubtomsa
    Na jednu stranu mě taky mrzí, že se nedělá další pořádná DE hra, ale na tu druhou se mi moc líbí, že se tý hře studio pořád věnuje.
  • TEn gamepad to je hrozná kravina :) Human Revolution byla perfektní hra, proč už dávno nedělají pokračování .. nějaký DC, kde budou 2 mise navíc, to je plýtvání časem ..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit