-
No sakra konečně něco o GW2!
Událost bilénia a vy byste mlčeli. To by se teda na to sankuri podíval! -
-
..Událost bilénia"
Oh you *1*
-
-
Velmi zajímavé, MMORPG jsou pro mě z velké části o ekonomice, u Ragnaroku jsem vydržel dlouho hlavně kvůli craftění a prodávání. U WoWka byla ekonomika strašně zajímavá i proto, že byla na každém serveru jiná kvůli různým faktorům. Ale, myslím, že by neškodilo udělat nějakou menší revoluci co se tradu týče a trochu to zkomplexnit.
-
-
Jo mě taky Eve vydrželo dva roky jenom díky ekonomice ... pro mě je to jedna z nejzajímavějších interakcí s hráči co MMO nabízí. Ale dneska se u hodně MMO na ekonomiku zapomíná a i craft je dělaný tak, že crafter musí bojovat ... v eve se mě několikrás stalo, že sem si pár týdnů ani nevystřelil a v dnešních mmo musím chtě nechtě zabíjet moby abych měl materiál ... proto se v GW2 asi craftu a ekonomiky moc účastnit nebudu.
-
-
Viděl jsem gameplay a nějak mě ta hra přijde strašně divná, jako by to byla freeplay hra z internetu. Doufám, že vydají trial verzi.
-
-
jj, hodně her v prohlížeči má takový produkční hodnoty
-
-
O prohlížeči tu nepadla ani zmíňka...
-
-
-
28.8. kupuju. Sice to není můj "mokrý sen", ale do těch nechutně zatuchlých vod MMO to určitě přináší trochu toho svěžího větru.
-
jenom pro koupene verze jinak az v pondeli pro preorder a v utery pro normalni verze
-
Co tahle treba jeste zminit tu naprosto nepodstatnou vec ze headstart GW2 zacina ani ne za 12 hodin?..
-
-
Možná proto, že pokud někdo bude hrát už dneska, má předplaceno z gw2 stránek apod. a ví o tom.
Normální lidi budou hrát až od toho 27. a 28., takže až pak má cenu psát o nějakém startu. -
-
no na sect*re už písali predvčerom o startu že kedy startuje a teraz už majú pokoj :D:D:D
-
-
O dote 2 tu taky nejsou clanky, jen o sporu blizz x valve :D.. zvykej si :)
-
To je přeci jen detail. *15*
Na GW2 se tu opravdu docela zapomíná. A přitom těch informací je tolik. Už jen zveřejnit jména serverů a nějaké ty novinky a informace, co se šušká, kdo kde bude asi hrát atd. Ale zase na druhou stranu: Zdejší recenzenti nemohou stíhat všechno a pokud se nikdo z nich moc o GW2 nezajímá, pak se nedá nic dělat.
Řešení je více: Zajít si za informacemi jinam, doplňovat informace do diskuze či dokonce kontaktovat zdejší redakci s nabídkou spolupráce. Mám pocit, že to tu někde nabízeli. *3* -
-
Zapomíná? Já bych to spíš nazval naprostým nezájmem. Ale před vydáním "Pandího" datadisku zde budou zcela jistě podávat hodinové zpravodajství. (Nic proti wowku)
Jinak souhlasím se Sankurim. GW2 se spustí za pár hodin a zde se informuje o ekonomické stránce hry. To je opravdu směšné.
Chápu, že recenzenti nemohou stíhat vše, ale... já osobně jsem Games.cz vždy považoval za ty lepší stránky o hrách,ale v poslední době se to tu začíná víc hemžit "bulvárními" články podobně jako v na stránkách Bonuswebu. Já osobně bych uvítal méně "povrchnosti" a raději víc věcných informací o hrách. -
-
Ehm, Wowfan.cz spolupracuje s games.cz, zatímco nějaká spolupráce od nějakého guild wars 2 fan webu nabídnuta nebyla. Nebude to tímhle?
-
-
byla a nekolikrat
-
Určitě ne, je to mezinárodní konspirace.
-
-
-
myslím, že tady toho o gw2 až vyjde bude ještě dost, nějaký ten podcast, Karel Drda o tom napíše, chce to jen čas po vydání
-
Petr několikrát říkal, že pokud by někdo chtěl psát články o titulu, kterému se nikdo z redakce nevěnuje, má mu napsat... Je to tudíž asi na vás hoši.
-
-
Takže se redakce musí o hru vážně zajímat aby napsali článek ? To jsem nevěděl.
-
Osobne jsem psal asi pred tremi mesici a nikdo se dodnes neozval
-
-
Takže si napsal jednou před čtvrt rokem a od té doby si proto nehnul prstem pokud to chápu správně?
To se pak nemůžeš moc divit, když ti nikdo neodpověděl. Zpravidla v každé redakci, ať už papírového nebo internetového magazínu zabývajícího se tématy jako hry, fantasy, scifi atd. se odehrává chaos nezměrných rozměrů, což vede k tomu, že nejedna věc prostě zapadne do ztracena. -
-
a to je ma jako omluvit? ale tak hlavne ze na wowko se nezapomene :)
-
-
-
-
-