-
Co tahle treba jeste zminit tu naprosto nepodstatnou vec ze headstart GW2 zacina ani ne za 12 hodin?..
-
-
Možná proto, že pokud někdo bude hrát už dneska, má předplaceno z gw2 stránek apod. a ví o tom.
Normální lidi budou hrát až od toho 27. a 28., takže až pak má cenu psát o nějakém startu. -
-
no na sect*re už písali predvčerom o startu že kedy startuje a teraz už majú pokoj :D:D:D
-
-
O dote 2 tu taky nejsou clanky, jen o sporu blizz x valve :D.. zvykej si :)
-
To je přeci jen detail. *15*
Na GW2 se tu opravdu docela zapomíná. A přitom těch informací je tolik. Už jen zveřejnit jména serverů a nějaké ty novinky a informace, co se šušká, kdo kde bude asi hrát atd. Ale zase na druhou stranu: Zdejší recenzenti nemohou stíhat všechno a pokud se nikdo z nich moc o GW2 nezajímá, pak se nedá nic dělat.
Řešení je více: Zajít si za informacemi jinam, doplňovat informace do diskuze či dokonce kontaktovat zdejší redakci s nabídkou spolupráce. Mám pocit, že to tu někde nabízeli. *3* -
-
Zapomíná? Já bych to spíš nazval naprostým nezájmem. Ale před vydáním "Pandího" datadisku zde budou zcela jistě podávat hodinové zpravodajství. (Nic proti wowku)
Jinak souhlasím se Sankurim. GW2 se spustí za pár hodin a zde se informuje o ekonomické stránce hry. To je opravdu směšné.
Chápu, že recenzenti nemohou stíhat vše, ale... já osobně jsem Games.cz vždy považoval za ty lepší stránky o hrách,ale v poslední době se to tu začíná víc hemžit "bulvárními" články podobně jako v na stránkách Bonuswebu. Já osobně bych uvítal méně "povrchnosti" a raději víc věcných informací o hrách. -
-
Ehm, Wowfan.cz spolupracuje s games.cz, zatímco nějaká spolupráce od nějakého guild wars 2 fan webu nabídnuta nebyla. Nebude to tímhle?
-
-
byla a nekolikrat
-
Určitě ne, je to mezinárodní konspirace.
-
-
-
myslím, že tady toho o gw2 až vyjde bude ještě dost, nějaký ten podcast, Karel Drda o tom napíše, chce to jen čas po vydání
-
Petr několikrát říkal, že pokud by někdo chtěl psát články o titulu, kterému se nikdo z redakce nevěnuje, má mu napsat... Je to tudíž asi na vás hoši.
-
-
Takže se redakce musí o hru vážně zajímat aby napsali článek ? To jsem nevěděl.
-
Osobne jsem psal asi pred tremi mesici a nikdo se dodnes neozval
-
-
Takže si napsal jednou před čtvrt rokem a od té doby si proto nehnul prstem pokud to chápu správně?
To se pak nemůžeš moc divit, když ti nikdo neodpověděl. Zpravidla v každé redakci, ať už papírového nebo internetového magazínu zabývajícího se tématy jako hry, fantasy, scifi atd. se odehrává chaos nezměrných rozměrů, což vede k tomu, že nejedna věc prostě zapadne do ztracena. -
-
a to je ma jako omluvit? ale tak hlavne ze na wowko se nezapomene :)
-
-
-
-
-
-
Presne jak tu nekteri rikaji GW uz se v podstate spusti zitra a tady o tom neni ani bla a je to podle me nemalo dulezita hra. Ale kdyz si uprdne nejaka panda nekde za horama v Pandarii tak to by tu bylo clanku az...
-
-
Za pár měsíců o téhle hře neštěkne ani pes, nemá cenu se o ní více zmiňovat…
-
-
No to nemas pravdu..Vsak uvidis sam :)
-
-
-
Zitra prakticky od spusteni (pokud nebudou technicke problemy) planuju stream, takze pokud se budete chtit podivat jak grupa lam hraje GW2..:-P
http://en.twitch.tv/rozbuska -
-
Aspoň bude od tebe a GW2 konečně pokoj. *7*
-
Ja au v utery achich ouvej :D
-
Koukl bych, ale sám budu pařit jak blázen. *2*
-
-
Časem možná pořídím, ale nějak jsem si za ty léta asi užil už dost MMO:)Přeji štěstí tvůrcům a málo dětí na servrech a možná někdy ve hře:)
-
-
to je jasny nejdriv musis dohrat diablo 3 na normal *3*
-
Počky na Mass Effect MMO. *3*
-
-
28.8. kupuju. Sice to není můj "mokrý sen", ale do těch nechutně zatuchlých vod MMO to určitě přináší trochu toho svěžího větru.
-
No sakra konečně něco o GW2!
Událost bilénia a vy byste mlčeli. To by se teda na to sankuri podíval! -
-
..Událost bilénia"
Oh you *1*
-
-
Pro Lukase proc se vubec o tuhle hru zajimas kdyz je tak odpudiva?To wow je odpudivy.
-
-
no vidíš, a me zas 6 let drží a nepustí a naopak podle hry co nevypadaj tak "pekne" mě odrazjí, ja když jde o fantazi mám naopak rad barevnou malbu a ne co nejvetší reališčnost, líbí se mi WOW, LOL, W3 a nejkrasnejší grafikckou stylizaci co sem kdy vyděl je Diablo 3, a naopak někomu se tady ty stylizace hnusí, a davají přednost te realne, nemužeš to rict všeobecne nekdo ma rad to a nekdo zas ono...
-
-
tak zrovna GW2 je hodně stylizovaná a od realističnosti má dost daleko...
-
100 ľudí 100 chutí, ale 6 rokov WoW? ani neviem prečo čítáš iné informácie o iných mmo :D
-
-
-
Ringwraith: No zrovna CoD 1 bylo vynikající hrou u které jsem strávil roky. Co s tou sérií udělali poté už je další věc...
Jinak ani mě by nepotěšilo kdyby všichni začali GW kopírovat. Jinak z toho co zmiňuješ. Kampaň můžeš hrát a nemusíš, nikdo ti jí nenutí. Tím sociálním aspektem nevím co myslíš a PVP? No mě systém GW vyhovuje, ale chápu že někomu nemusí. Nedá se říct který systém je lepší. -
-
Jaj, to mělo jít jinam, omlouvám se.
-
-
Neva, aspoň můžu doře reagovat.
Hmm, sociání aspekt.
No, mohl bych to okecat, ale nemá to moc cenu, pokud se ti líbí jak jsou v GW2 všichni se všemi automaticky "kámoši".
Mě právě moc ne... -
-
Pfff tak tohle už jsou takové dost subjektivní věci. S tímhle mám bohatou zkušenost. v AoC to bylo trochu podobné jak v GW. V Aionu proti sobě stály 3 rasy (jedna nehratelná). V EVE to byl totální extrém, tam kdo nebyl člen tvé korporace/aliance byl potencionální nepřitel a v bezpečí člověk nebyl nikde.
Míra v jaké se tento aspekt hry projeví závisí na tom jak je udělané PvP.
Na každém záleži co mu sedí víc. GW2 patří k těm mírumilovnějším hrám což mi sedí víc.
Jak už jsem psal dole, ani já bych nebyl rád kdyby všichni začali GW2 kopírovat.
Jinak já ani nikde nepsal že je GW 2 nejlepší, jiné online hry které mají odlišný přistup například k PVP mohou některým hráčům sedět více.
Na druhé straně musíš pochopit nadšení lidí které tato hra nadchnula. Míra inovací a potencionální zábavnost je u GW2 opravdu vysoká oproti ostatním mmo které vyšli v poslední době. je na každém jestli mu to sedne a bude ho to bavit nebo ne. -
-
Jasně, že jsou to subjektivní věci.
A to nadšení těch lidí, které hra nadchnula není taky subjektivní?
Prostě se mi nelíbí, jak neosobní hra dokáže být. Všichni jsou s tebou "v partě" pořád, ale je to asi jako "kamarádi" na Facebooku. Prostě jen pro pocit... nakonec stejně skončíš jen s pár lidmi, co budou tvý kámoši bez uvozovek.
A tam bohužel GW2 pokulhává, protože v jiných MMO co jsem hrál tě hra nutila se seznámit, diskutovat o hře atd. GW2 je jaksi tak jednoduchý na pochopení a všechno tak "odsejpá", že nemáš proč se s někým bavit.
Hehehe, z jistého úhlu pohledu je to tím pádem nesmírně moderně pokroková hra. -
-
Ringwraith: ohledně toho dolního příspěvku: neříkám, že holy trinity je špatná systém, vlastně nic takového ani nepíšu, jen pro mě je trochu ohraný už a chtělo by to něco jiného
-fanboye už ze mě žádná hra neudělá po tolika zklamání
-
-
-
-
-
-
asi taky prejdu na gw2, sice me hodne chytlo TSW ale muj pohar trpelivosti se zasadnimy bugy prave pretekl, a to hlavne s komunitou ktera ty bugy zneužíva (pokud to nekdo hraje tak vi: donedavny cartwheel spam, bug Kleina v Ankhu, bug tretiho bosse v Hell fallen - da se kompletne obejit, Reap and sew, safe spoty v dungeonech).
-
vzhledem k tomu že ta hra ma asi ne celkem bezny koncept a nekteri tvrdi že tam pve je, jine že ne, nekteri ze se gear farmi, jini ze vsichni maji stejny gear (jsem z toho docela zmaten), by nebylo od veci kdyby tiscali zverejnilo nejakej clanek, neco jako prvni dojmy po par hodinach hrani, kde by tu hru laespon trochu priblizilo.
pokud si dobre pamatuju tak prio swotr to tak bylo. -
-
swtor je mrtva hra diky ignoraci BW a nenazranosti EA a vydanim nedodelaneho paskvilu.
-