-
FM Lomoz, walltar:
http://i48.tinypic.com/mhrh9v.jpg
True story. *3* -
Je nebo bude nějaká free trial verze GW2? Nebo bude třeba si počkat na emulovaný server? -.- (nebo nejaké info o demu, třeba po 3 mesicich?, je fakt ze tady o tom moc infa neni)
-
-
Jako k čemu? Dáš tisícovku a máš naprosto originální MMORPG bez nutnosti dále platit. Co dál si přát?
-
-
Naprosto originální?
Ale zase nepřeháněj, nejsme na GuildWars2.cz. -
-
A.:
Tak doufám, že se ti naděje splní... *3*
-
-
Presne to jsem si rekl. Rikam si sakra tak arenanet dela takove nove svezi RPG a jeste za to ani nechce mesicni polatky tak vic uz bych snad ani nemohl chtit a lepsi nabidka uz asi ani nikdy nebude k mani. A litr za herni dobu ktera vydrzi prinejmensim par mesicu nebo i let tak proc sakra ne. :-)
-
-
Co je na něm nové a svěží?
-
-
Ja sice znim jako fanboy ale proste me to prekvapilo a musis uznat ze napriklad oproti toho WoW(Secret world jsem nehral srovnavam si to jen ss WoW) je to opravdu krok ku predu ve vsech tech principech atd.
-
-
Mas objektivni pohled to se ceni. Timhle svym ocekavanim spise ublizuju jen sam sobe kdyby to ve full hre bylo nejak zmrsene tak bych mel asi depku ale ja tomu verim :-D
-
No jo, naděje jsou velké všude kolem a to nakonec hře jen ublíží... *3*
Radši tak moc nehypovat. -
Tak me prsoim omluv hodne se na to tesim a tak mam takove reci :) Nikomu svuj nazor ani nenutim a pokud nekdo rekne ze je hra blbost ani mu nebudu nadavat ani dotycneho minusovat proste to budu respektovat. 100 lidi 100 chuti :)
-
Já to říkal, že jsem WoW nehrál. Hmm, ale pokud je pravda, co jsem slyšel o současném stavu WoWu, tak jistě, GW2 je lepší.
A ano, s tým tvým prvním příspěvkem na který jsme reagoval bys sedl přímo do GW2 sekty.
A od té se osobně budu snažit při hraní držet dál... -
Já zase nehrál WoW. Za to jsem hrál Aion a AoC. A tyto dvě hry GW 2 překonává úplně ve všem. Také jsem hrál EVE, ale to je trochu něco jiného.
-
-
Ta hra má úplně odlišné herní mechanismy než většina ostatních mmo. Jejich popis by by byl na celkem rozsáhlý článek. Doporučuji hledat na googlu nebo na youtube.
-
-
eStar:
Ano, posunuli žánr dál.
Asi tak jako CoD posunul FPS.
Jedno takové MMo nevadí, dokonce je velmi žádané, ale pevně doufám, že se toho ostatní nechytnou a všechny MMO neskončí s singleplayer příběhovou linkou, sociálním aspektem, kterej se hraje sám, PvP, které je přísně omezené atd. -
Ringwraith: Já se ale k nikomu nemodlím, já se jen těším na hru která mě zaujala a která mě baví. Arenanet uznávám za to že dokázali splnit co slíbili a to rozhodně není v dnešní době samozřejmostí, navíc dokázali žánr mmo posunout o notný kus dál. GW 2 není revoluce, ale je opravdu značnou evolucí.
-
Ale já moc dobře vím jak GW2 funguje... dávno jsem si ho koupil, hrál jsem ho a spoustu aspektů jsem chválil v diskuzích dávno minulých.
Bohužel se ale v realitě nemodlím k ArenaNetu jak někteří z vás a snažím se vidět věci trochu v širším měřítku, než že GW2 je 100% nejlepší. -
http://guildwars2.cz/devet-duvodu-proc-hrat-guild-wars-2/ tady je to lehce shrnuté
-
-
Tak napriklad system eventu misto tupych WoW questu. Ve hre se muzes kdykoliv rozhodnout jestli budes tank dmg dealer healer proste podle potreby opet ne jak ve wow ze ses proste jeden druh a nazdar. v boji muzes uskakovat kdyz na tebe nekdo utoci ne jak ve WoW ze tupe stojis a vzdy dostanes dmg. Dal me hodne fascinovalo ze se ti meni spelly podle toho jake mas zbrane kdyz sii das mec do jedne ruky a do druhe pistol mas jine skilly das si pistol a pistol a mas zase uplne jine skilly. Pak napriklad hra pod vodou ktera je super ponoris se a hrajes uplne jiny styl nez na sousi a je to proste vic...A to vse mi prijde svezi oproti WoW.
-
-
Jo mas pravdu hral jsem jen WoW proto vse prirovnavam k WoW :)
-
Kedaro:
A The Secret Wold má zase změnitelné skill buildy na tanka, DPS a healera dle potřeby.
A jak víš, že je holy trinity špatná? Protože ti to řeklo MMO Manifest video od ArenaNetu? Z tama to ví většina GW2 fanboyů... tak doufám, že nejsi jedním z nich. -
Ted fakt uplne presne nevim hral jsem par stress testu a zadnou betu ale co jsem z videi pochytil tak proste kdyz hrajes treba za engineera tak si muzes prepnout balicky treba s lekarnama a pak treba s nejakyma bombama a tak takze vlastne muzes healovat a nemusis byt primo healer tak nejak jsem to pochopil ale jako zas nechci kecat....
-
Hmm, WoW jsem nehrál, ale pokud jsi hrál z MMO jen WoW (a zníš tak), tak plně chápu, že jsi z GW2 tak unešený.
Je to v podstatě evoluce WoWu (=themepark MMO) k instantní zábavě, kterým tyto themeparky mají být. -
jak jsem nedávno zjistil, tak třidy postav rozdělené na tank, healer, damager, atd. se nazývá holy trinity, což jak píšeš, v podstatě gw2 nemá
-
omlouvam se ze to nedokazu podat ve slangu jako super uber MMORPG fan ale uz me bere spani a mam tam par preklepu jako skill a spell no ale tak snad chapes co jseme chtel rict
-
-
-
-
Vyzkoušet si hru, než se koupí, nečekaně. *7*
-
-
Já se rozhodoval podle gameplayů na youtube. Už podle toho se dá zjistit jak hra vypadá a jestli vývojáři své sliby splnili. Hru jsem si předobjednal, měl jsem možnost si jí již několikrát vyzkoušet a jsem velice spokojený.
-
-
To je fajn :) Taky jim věřím, jen škoda že jsem se nedostal do bety no. :/
-
-
http://www.youtube.com/results?search_query=guild+wars+2+sophycz&oq=guild+wars+2+&gs_l=youtube.3.0.35i39j0i3l2j0l7.375.2795.0.3505.13.13.0.0.0.0.129.1018.12j1.13.0...0.0...1ac.WCmDf3_yZyA
Tady se můžeš podívat na videa z bety s (pro mě) velmi příjmeným komentářem od Sterakdaryho
Je to prvních 5 videí od sophycz
Vím, že hrát trial je něco jinýho, než se na to dívat na videu, ale já se třeba dozvěděl nějaký nový věci a viděl jak to celé vlastně funguje ve hře atd :)
-
-
-
No, ok. špatně jsem tě pochopil. Já myslel, že chceš mít jeden "free server" a tam běhat s pár lidma.
Taky doufám, že bude nějaké "demo". Já ale na demo čekat nebudu. Hru beru okamžitě, jak bude v obchodě. Už jsem vyhodil prachy za Battlefield 3, tak snad podruhé ty prachy vyhozené nebudou. Když jo, tak už fakt nevím. Ale já prostě GW2 věřím.
-
-
On se vzdycky nejaky zoufalec najde:-)
-
-
když jsi tak, btw, chytrý, a určitě toho o GW2 hodně víš, můžeš mi alespoň odpovědět? Nebo si tu jen vymýšlíš a děláš zbytečnej hype, přitom skoro nic nevíš? *16*
-
Víš co jde všechno pořídit za 50€? Když ho ta hra nebude bavit nebo mu dokonce nepude vůbec tak vyhodil 10 Portálů 2...
-
-
Proč si hru kupovat za 50 EURO, když stojí 999 Kč v kdejakém obchodě? *7*
-
-
Takže kdokoliv, kdo není předem přesvědčenej o úžasnosti GW2 je zoufalec?
Ale no tak, je to dobrá hra, ale takhle pobláznit ses jí nemusel nechat.
-
-
-
Ja byt tebou, tak si pockam na emulovany server.
-
-
na emulovaný server radšej nečakaj možno po polroku bude dajaký zabugovaná beta server :D
-
Díky za tip. No já doufám, že o tom bude zmínka v článku, který se tu snaaad objeví *4*
-
-
-
Měl bych jeden (možná blbej) dotaz. Je v GW2 něco jako holič, kterej ti za určitej obnos předělá ksicht podle libosti? Něco takovýho je třeba v dragons dogma.
-
-
Nic takového sem nepotkal a ani sem o tom neslyšel ... takže byh řekl že asi ne .... hlavně pokud by to tam bylo bude to za gemy.
-
-
To by mi nevadilo. Snad to pozdějc přidaj. Je poměrně běžný, že se člověku po čase postava zhnusí a nejradši by jí předělal.
-
-
určitě to tam časem přidají
-
-
-
-
no som zvedavý koľko krát budú pridávať a pridávať aj tie najnepodstatnejšie informácie o wow pandaria predtím ako to vyjde. nehovorím že to bude zlé ale teraz by mohlo byť viac k guild wars 2
-
me by zajímalo jestli tam je nejaký pve end game obsah, raidy nebo dungeony a jestli maji ti bosove propracovanou taktiku jako v jinych mmo. včera mi nekdo rikal že tam nic takoveho neni...
-
-
Dungeony v GW2 jsou - zatím celkem 8, což je mimochodem více, než bývá obvyklé při vydání nového MMORPG.
Bossové svou taktiku mají. Někteří např. nemohou být stunovaní a když jim hráč zkusí dát stun, okamžitě přivolávají addy. Nějaká strategie v boji proti bosům tedy být musí. Těch záludností je tam daleko více.
Po odběhnutí dungu hráč získá tokeny a za ně si může koupit u příslušného vendora různou výbavu (tedy klasika).
-
-
Podle tech kecu tady, bych to tipoval, ze GW2 bude dalsi vyzyvatel WoW v boji o pocty hracu, ale pod lupou je videt, ze tuhle hru bude opet hrat jen miziva komunita GW1 + pvp hraci jelikoz pve ma GW2 naprosto o nicem, coz je obrovske minus pro dnesni MMO.
-
-
No zase tak mizivou komunitu GW1 nemá ... prodalo se ho kolem 7M kusů. Ale s tím že se říká, že nějaké MMO se vyrovná předplatiteli wowku už bych dneska ani neregistroval .... spíš pokud se to o MMO neříká tak bych se začal bát.
-