Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Malleth
    Měl bych jeden (možná blbej) dotaz. Je v GW2 něco jako holič, kterej ti za určitej obnos předělá ksicht podle libosti? Něco takovýho je třeba v dragons dogma.
    • walltar
      Nic takového sem nepotkal a ani sem o tom neslyšel ... takže byh řekl že asi ne .... hlavně pokud by to tam bylo bude to za gemy.
      • Malleth
        To by mi nevadilo. Snad to pozdějc přidaj. Je poměrně běžný, že se člověku po čase postava zhnusí a nejradši by jí předělal.
        • Mr.Tomus
          určitě to tam časem přidají
  • Veskoslav
    Časem možná pořídím, ale nějak jsem si za ty léta asi užil už dost MMO:)Přeji štěstí tvůrcům a málo dětí na servrech a možná někdy ve hře:)
    • to je jasny nejdriv musis dohrat diablo 3 na normal *3*
    • Počky na Mass Effect MMO. *3*
  • Ringwraith: No zrovna CoD 1 bylo vynikající hrou u které jsem strávil roky. Co s tou sérií udělali poté už je další věc...

Jinak ani mě by nepotěšilo kdyby všichni začali GW kopírovat. Jinak z toho co zmiňuješ. Kampaň můžeš hrát a nemusíš, nikdo ti jí nenutí. Tím sociálním aspektem nevím co myslíš a PVP? No mě systém GW vyhovuje, ale chápu že někomu nemusí. Nedá se říct který systém je lepší.
    • Jaj, to mělo jít jinam, omlouvám se.
      • Neva, aspoň můžu doře reagovat.

Hmm, sociání aspekt.

No, mohl bych to okecat, ale nemá to moc cenu, pokud se ti líbí jak jsou v GW2 všichni se všemi automaticky "kámoši".

Mě právě moc ne...
        • Pfff tak tohle už jsou takové dost subjektivní věci. S tímhle mám bohatou zkušenost. v AoC to bylo trochu podobné jak v GW. V Aionu proti sobě stály 3 rasy (jedna nehratelná). V EVE to byl totální extrém, tam kdo nebyl člen tvé korporace/aliance byl potencionální nepřitel a v bezpečí člověk nebyl nikde.

Míra v jaké se tento aspekt hry projeví závisí na tom jak je udělané PvP.
          Na každém záleži co mu sedí víc. GW2 patří k těm mírumilovnějším hrám což mi sedí víc.
          Jak už jsem psal dole, ani já bych nebyl rád kdyby všichni začali GW2 kopírovat.

Jinak já ani nikde nepsal že je GW 2 nejlepší, jiné online hry které mají odlišný přistup například k PVP mohou některým hráčům sedět více.

Na druhé straně musíš pochopit nadšení lidí které tato hra nadchnula. Míra inovací a potencionální zábavnost je u GW2 opravdu vysoká oproti ostatním mmo které vyšli v poslední době. je na každém jestli mu to sedne a bude ho to bavit nebo ne.
          • Jasně, že jsou to subjektivní věci.

A to nadšení těch lidí, které hra nadchnula není taky subjektivní?

Prostě se mi nelíbí, jak neosobní hra dokáže být. Všichni jsou s tebou "v partě" pořád, ale je to asi jako "kamarádi" na Facebooku. Prostě jen pro pocit... nakonec stejně skončíš jen s pár lidmi, co budou tvý kámoši bez uvozovek.

A tam bohužel GW2 pokulhává, protože v jiných MMO co jsem hrál tě hra nutila se seznámit, diskutovat o hře atd. GW2 je jaksi tak jednoduchý na pochopení a všechno tak "odsejpá", že nemáš proč se s někým bavit.

Hehehe, z jistého úhlu pohledu je to tím pádem nesmírně moderně pokroková hra.
            • Ringwraith: ohledně toho dolního příspěvku: neříkám, že holy trinity je špatná systém, vlastně nic takového ani nepíšu, jen pro mě je trochu ohraný už a chtělo by to něco jiného

-fanboye už ze mě žádná hra neudělá po tolika zklamání
  • Je nebo bude nějaká free trial verze GW2? Nebo bude třeba si počkat na emulovaný server? -.- (nebo nejaké info o demu, třeba po 3 mesicich?, je fakt ze tady o tom moc infa neni)
    • Jako k čemu? Dáš tisícovku a máš naprosto originální MMORPG bez nutnosti dále platit. Co dál si přát?
      • Naprosto originální?

Ale zase nepřeháněj, nejsme na GuildWars2.cz.
        • A.:

Tak doufám, že se ti naděje splní... *3*
      • Presne to jsem si rekl. Rikam si sakra tak arenanet dela takove nove svezi RPG a jeste za to ani nechce mesicni polatky tak vic uz bych snad ani nemohl chtit a lepsi nabidka uz asi ani nikdy nebude k mani. A litr za herni dobu ktera vydrzi prinejmensim par mesicu nebo i let tak proc sakra ne. :-)
        • Co je na něm nové a svěží?
          • Ja sice znim jako fanboy ale proste me to prekvapilo a musis uznat ze napriklad oproti toho WoW(Secret world jsem nehral srovnavam si to jen ss WoW) je to opravdu krok ku predu ve vsech tech principech atd.
            • Mas objektivni pohled to se ceni. Timhle svym ocekavanim spise ublizuju jen sam sobe kdyby to ve full hre bylo nejak zmrsene tak bych mel asi depku ale ja tomu verim :-D
            • No jo, naděje jsou velké všude kolem a to nakonec hře jen ublíží... *3*
              Radši tak moc nehypovat.
            • Tak me prsoim omluv hodne se na to tesim a tak mam takove reci :) Nikomu svuj nazor ani nenutim a pokud nekdo rekne ze je hra blbost ani mu nebudu nadavat ani dotycneho minusovat proste to budu respektovat. 100 lidi 100 chuti :)
            • Já to říkal, že jsem WoW nehrál. Hmm, ale pokud je pravda, co jsem slyšel o současném stavu WoWu, tak jistě, GW2 je lepší.

A ano, s tým tvým prvním příspěvkem na který jsme reagoval bys sedl přímo do GW2 sekty.

A od té se osobně budu snažit při hraní držet dál...
            • Já zase nehrál WoW. Za to jsem hrál Aion a AoC. A tyto dvě hry GW 2 překonává úplně ve všem. Také jsem hrál EVE, ale to je trochu něco jiného.
          • Ta hra má úplně odlišné herní mechanismy než většina ostatních mmo. Jejich popis by by byl na celkem rozsáhlý článek. Doporučuji hledat na googlu nebo na youtube.
            • eStar:

Ano, posunuli žánr dál.

Asi tak jako CoD posunul FPS.

Jedno takové MMo nevadí, dokonce je velmi žádané, ale pevně doufám, že se toho ostatní nechytnou a všechny MMO neskončí s singleplayer příběhovou linkou, sociálním aspektem, kterej se hraje sám, PvP, které je přísně omezené atd.
            • Ringwraith: Já se ale k nikomu nemodlím, já se jen těším na hru která mě zaujala a která mě baví. Arenanet uznávám za to že dokázali splnit co slíbili a to rozhodně není v dnešní době samozřejmostí, navíc dokázali žánr mmo posunout o notný kus dál. GW 2 není revoluce, ale je opravdu značnou evolucí.
            • Ale já moc dobře vím jak GW2 funguje... dávno jsem si ho koupil, hrál jsem ho a spoustu aspektů jsem chválil v diskuzích dávno minulých.

Bohužel se ale v realitě nemodlím k ArenaNetu jak někteří z vás a snažím se vidět věci trochu v širším měřítku, než že GW2 je 100% nejlepší.
            • http://guildwars2.cz/devet-duvodu-proc-hrat-guild-wars-2/ tady je to lehce shrnuté
          • Tak napriklad system eventu misto tupych WoW questu. Ve hre se muzes kdykoliv rozhodnout jestli budes tank dmg dealer healer proste podle potreby opet ne jak ve wow ze ses proste jeden druh a nazdar. v boji muzes uskakovat kdyz na tebe nekdo utoci ne jak ve WoW ze tupe stojis a vzdy dostanes dmg. Dal me hodne fascinovalo ze se ti meni spelly podle toho jake mas zbrane kdyz sii das mec do jedne ruky a do druhe pistol mas jine skilly das si pistol a pistol a mas zase uplne jine skilly. Pak napriklad hra pod vodou ktera je super ponoris se a hrajes uplne jiny styl nez na sousi a je to proste vic...A to vse mi prijde svezi oproti WoW.
            • Jo mas pravdu hral jsem jen WoW proto vse prirovnavam k WoW :)
            • Kedaro:

A The Secret Wold má zase změnitelné skill buildy na tanka, DPS a healera dle potřeby.

A jak víš, že je holy trinity špatná? Protože ti to řeklo MMO Manifest video od ArenaNetu? Z tama to ví většina GW2 fanboyů... tak doufám, že nejsi jedním z nich.
            • Ted fakt uplne presne nevim hral jsem par stress testu a zadnou betu ale co jsem z videi pochytil tak proste kdyz hrajes treba za engineera tak si muzes prepnout balicky treba s lekarnama a pak treba s nejakyma bombama a tak takze vlastne muzes healovat a nemusis byt primo healer tak nejak jsem to pochopil ale jako zas nechci kecat....
            • Hmm, WoW jsem nehrál, ale pokud jsi hrál z MMO jen WoW (a zníš tak), tak plně chápu, že jsi z GW2 tak unešený.

Je to v podstatě evoluce WoWu (=themepark MMO) k instantní zábavě, kterým tyto themeparky mají být.
            • jak jsem nedávno zjistil, tak třidy postav rozdělené na tank, healer, damager, atd. se nazývá holy trinity, což jak píšeš, v podstatě gw2 nemá
            • omlouvam se ze to nedokazu podat ve slangu jako super uber MMORPG fan ale uz me bere spani a mam tam par preklepu jako skill a spell no ale tak snad chapes co jseme chtel rict
      • Vyzkoušet si hru, než se koupí, nečekaně. *7*
        • Já se rozhodoval podle gameplayů na youtube. Už podle toho se dá zjistit jak hra vypadá a jestli vývojáři své sliby splnili. Hru jsem si předobjednal, měl jsem možnost si jí již několikrát vyzkoušet a jsem velice spokojený.
          • To je fajn :) Taky jim věřím, jen škoda že jsem se nedostal do bety no. :/
            • http://www.youtube.com/results?search_query=guild+wars+2+sophycz&oq=guild+wars+2+&gs_l=youtube.3.0.35i39j0i3l2j0l7.375.2795.0.3505.13.13.0.0.0.0.129.1018.12j1.13.0...0.0...1ac.WCmDf3_yZyA
              Tady se můžeš podívat na videa z bety s (pro mě) velmi příjmeným komentářem od Sterakdaryho
              Je to prvních 5 videí od sophycz
              Vím, že hrát trial je něco jinýho, než se na to dívat na videu, ale já se třeba dozvěděl nějaký nový věci a viděl jak to celé vlastně funguje ve hře atd :)
        • No, ok. špatně jsem tě pochopil. Já myslel, že chceš mít jeden "free server" a tam běhat s pár lidma.

Taky doufám, že bude nějaké "demo". Já ale na demo čekat nebudu. Hru beru okamžitě, jak bude v obchodě. Už jsem vyhodil prachy za Battlefield 3, tak snad podruhé ty prachy vyhozené nebudou. Když jo, tak už fakt nevím. Ale já prostě GW2 věřím.
      • sankuri
        On se vzdycky nejaky zoufalec najde:-)
        • když jsi tak, btw, chytrý, a určitě toho o GW2 hodně víš, můžeš mi alespoň odpovědět? Nebo si tu jen vymýšlíš a děláš zbytečnej hype, přitom skoro nic nevíš? *16*
        • Víš co jde všechno pořídit za 50€? Když ho ta hra nebude bavit nebo mu dokonce nepude vůbec tak vyhodil 10 Portálů 2...
          • Proč si hru kupovat za 50 EURO, když stojí 999 Kč v kdejakém obchodě? *7*
        • Takže kdokoliv, kdo není předem přesvědčenej o úžasnosti GW2 je zoufalec?

Ale no tak, je to dobrá hra, ale takhle pobláznit ses jí nemusel nechat.
    • Ja byt tebou, tak si pockam na emulovany server.
      • na emulovaný server radšej nečakaj možno po polroku bude dajaký zabugovaná beta server :D
      • Díky za tip. No já doufám, že o tom bude zmínka v článku, který se tu snaaad objeví *4*
  • Presne jak tu nekteri rikaji GW uz se v podstate spusti zitra a tady o tom neni ani bla a je to podle me nemalo dulezita hra. Ale kdyz si uprdne nejaka panda nekde za horama v Pandarii tak to by tu bylo clanku az...
    • Za pár měsíců o téhle hře neštěkne ani pes, nemá cenu se o ní více zmiňovat…
      • No to nemas pravdu..Vsak uvidis sam :)
  • asi taky prejdu na gw2, sice me hodne chytlo TSW ale muj pohar trpelivosti se zasadnimy bugy prave pretekl, a to hlavne s komunitou ktera ty bugy zneužíva (pokud to nekdo hraje tak vi: donedavny cartwheel spam, bug Kleina v Ankhu, bug tretiho bosse v Hell fallen - da se kompletne obejit, Reap and sew, safe spoty v dungeonech).
  • sankuri
    Zitra prakticky od spusteni (pokud nebudou technicke problemy) planuju stream, takze pokud se budete chtit podivat jak grupa lam hraje GW2..:-P
    http://en.twitch.tv/rozbuska
    • Mahcake
      Aspoň bude od tebe a GW2 konečně pokoj. *7*
    • Ja au v utery achich ouvej :D
    • Koukl bych, ale sám budu pařit jak blázen. *2*
  • Jo, spouštěj to už za pár hodin, ale osobně budu hrát až od 1.9.

GW2 stejně nikam neuteče.
  • Malleth
    Už někdo víte na jakým serveru budete hrát?
    • Aurora Glade hodně CZ/SK guild a známí tam jdou taky. *3*
      btw nevíte v kolik přesně začíná headstart ?
      • aha už to vidím 6-9h pardon.
    • walltar
      Asi Desolation ...
      Jinak pro ty co neví tak je tu celkem dobrá stránka kde se dá zjistit kde jsou jaké guildy (orientačně) http://www.gw2guilds.org/
      • Malleth
        Já to zatim vidim na Ruins of surmia. Je to International english a není tam moc lidí (zatim).
        • My budeme na Far Shiverpeaks. celkem dobré národnostní složení, ale je to jeden z těch lidnatějších serverů.
    • Gossen
      tady je seznam serverů https://www.guildwars2.com/en/news/introducing-the-worlds-of-guild-wars-2/

ve stress testech jsem hrál hlavně na Vabbi, podle subjektivního pozorování tam nejvíc lidí hrálo za Norny, což mi vyhovuje, na každém eventu cca 20 lidí
    • Nejspíše na server Gandara - prej z něj bude "neoficiální" anglický server.
    • Jj, na Drak'thulu.
  • walltar
    Tak zítra kolem deváté to všechno začne a tady taková malá zpráva o ingografice? No že se nestydíte!
    • resshi
      Servery zapnou už v 6, o 3 hodiny dříve, aby vše klapalo, jak má do předstartu.
      • walltar
        Tak to sem nevěděl ... musím si teda natočit budíka ... díky za info.
        • resshi
          Jenom pro upřesnění, může to být hned v 6 nebo někdy v té době mezi 6-9, viz twitter:
          https://twitter.com/GuildWars2/status/239038693506170880
          • Tim, ze zverejnili verzi " mozna uz v 6 rano" docilili akorat toho, ze bude od 6 napor jak SV*NE. Proto to nakonec pusti uz v 5.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit