Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak ještě Origin.
    • 1+ *1*
  • Jo jenže oni si to nahradí mikrotransakcema nebo always-on-drm
  • smejki
    No neke!
  • *1* *1*
  • God-of-War
    Ster *1* *2* *15*
    • Daniell605
      zatahal ses za lalůček? *8*
  • Tohle je jedna z dalsich zhovadilosti teto radoby firmy, ktera se pouze snazi maximalizovat svuj zisk a to skoro na vsem ... inu jak se do lesa vola ....
    • Maximalizovat zisk je cilem vsech firem v trznim hospodarstvi. Na tom neni nic spatneho. A EA ten zisk nema ani nijak zvlast vysoky. Online servery se zdarma provozovat nedaji. A osobne budu radsi za online pass, nez za to, ze se po dvou letech zavrou online servery, protoze hra uz nevydelava na jejich provoz.
      • calwin
        s tými servermi je to aj tak jedno... cloud servery sa dávajú obyčajne na kontrakt aby sa znížili náklady... tie "peniaze" čo dáš hre neostávajú v HRE ako takej ale preserú sa inde v štúdiu na iný titul a ty z toho nemusíš vidieť ani cent keď štúdio krachne... je naivné myslieť si že tie peniaze poputujú k úhrade serverov...

ak sa herné servery "neprenajímajú" cez outsourcing tak som sa potom zmýlil ale podstata príspevku ostáva :)...
      • Kéž by EA dopadlo jako chudák THQ. Respektive škoda že to nebylo naopak...
      • mdkGT
        Ale EA ty servery zavre treba za 4 roky stejne.
    • Zasrany kapitalisti! :D
  • ja se obavam toho ze to stejne dopadne tak.. ze to nebudou prave ty zbytecne DLC, ktere boudou misto online passu.. ale ze tam bude polovina DLC, ktere budou bud mit pomerne velky vliv na dej, nebo se bez tech zbrani /ktere nahodou obsahuje placene DLC/ bude hra jen velice tezko dohravat...

kazdopadne i tak +1 od EA za to ze takovou blbost jako OP zrusila :) *8*
    • +1 z -10 bodu ktere ma za to, ze to vubec kdy zavedla
  • fizola
    Myslíte že prídu patche, ktoré zrušia online pass na hrách ktoré už zakúpené máme, alebo sa táto informácia bude týkať iba hier ktoré výjdu odteraz? Nie je že by som chcel predávať svoje hry, ale napr. keď chcem dať bratovi hru čo som dohral ja sam, musim mu dať aj svoj prístup do originu atď.
  • *1* *1* hahahaha *1* *1* *1*
  • No na PC bazarový prodej vzhledem ke Steamu a Originu pokud vím nefunguje vůbec, takže se PC hráčů takhle věc netýkala.
    • Na PC prave funguje bez omezeni neni problem si pro kazdou hru vytvorit jiny steam/origin ucet (kdyz mate v planu ji po dohrani prodat) takze nejake online passy byly na PC pase

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit