Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ted se zamerujeme na origin. Lide rikaji, ze ho nechteji. Tak zvazime vsechny pro a proti a budeme ho cpat vsude jeste vic, nez doted.
    Ze by jim dochazely bakovky na podpal? Nebo ze by otevreli okno a vyvetrali ten doutnikovy kour, takze vidi i na reakce lidi?
  • Moander
    Krasna hedvabna kosilka a ta muzna chlupata hrud.... prave ziskali 4% hracske komunity na svoji stranu.
  • michaliuz18
    a docela sa im dari tymi sra*kami co kazdy rok robia, sice nehvoorim ze maju najhorsie hry, activision ich ma sto krat horsie, ale pomaly su EA rovnaky zmrdi
  • To se asi rozhodli teď v posledních dnech, až po tom, co uspěchali vydání BF4 před COD jen aby minimalizovali konkurenci a maximalizovali profit. Přestože hra není hratelná a optimalizovaná ani na jedné platformě a fóra jsou plná nadávek lidí, kteří si nepřejí nic jiného, než aby EA získala titul nejposranější firmy po třetí.
  • Není to tak dávno co EA nadávalo do nerdů co hlasují za nejhorší firmu v Americe si vykoledovalo akurát hetrick. To co tam autor článku dodával o prznění starých značek atd. jedině souhlasím. Také mi vadí časová exkluzivita popřípadě bonusy pro jednotlivé platformy a o Origin se snad ani nemá cenu zmiňovat. *10*
  • Nemohu si pomoci, ale když čtu už jen nadpis: Electronic Arts se chce stát nejmilovanější firmou Ameriky,tak si musím vzpomenout na urývek z jedné knihy od Milana Kohouta a jeho zkušenosti s pobytem v USA. Cituji: Nenáviděl jsem jazyk na obalech zboží, používající jen nejintimnější, nejšílenější, nejemotivnější slova popisující výjimečnost a jedinečnost výrobků. Někdy jsem měl dojem, že tržní angličtina vyprázdnila významy slov a zapomněla na celé spektrum a zabarvení významů, které dovolovaly přecházet z mírných citů až po ty nejintimnější. Nic už nebylo obyčejné, průměrné, normální. Protože kdyby bylo na nějakém šíleně barevně přeplácaném obalu napsáno, že je výrobek docela běžný a normální, tak by se od něj s hnusem odvrátily celé davy nakupujících. V USA je slovo „láska“ používáno na kdejakém knedlíku odpočívajícím na regále: „Budeš mě milovat, když mě sežereš, miluj své kafe, když sežereš naše špagety, poznáš tu pravou lásku, miluj svoji limonádu jako sebe sama…“
    Jednou mě praštilo přes uši, když jakýsi mlaďoch vyznával na ulici lásku své milé: „Já tě miluji! Ale pozor – opravdu miluji!“
    Už neměl jiné silnější slovo, protože slovo láska bylo vyprázdněné, normální a otřepané.
    • Zajímavá úvaha.
      U nás jsem si také všiml těchto frází a nejčastěji co v reklamě uslyšíš jsou slova TROUFNI SI a JSI P5IPRAVEN. Do (Y) na co?
  • smejki
    Já bych toho chtěl...
    Riccitiello zas povídal, že hry měly zlevnit. A kde jsme teď?
    Činy, miláčkové, jen na těch záleží.
  • Hráči videoher jsou už k pláči na co se zabývat firmami které týrají zvířata nebo ničí zivotní prostředí ? kdepak když někdo hold pokazí blbou videohru tak se nedá svítit *13*
    • EA také ničí životní prostředí produkcí naprosto zbytečného a nekvalitního softwaru. A také týrá zvířata, konkrétně jedince druhu Homo Sapiens. Takže se uklidni.
    • jak dnes prohlasil klasik, co me nezajima, to neresim *5*
  • Pilgrim66
    Tak dejme jim sanci. Uvidime a horsi uz to snad bejt nemuze.
  • Lawliet
    "v celý USA" Ach ten češtin. *7*

PS: horší už to být s EA nemůže ne? Takže to je neutrální až pozitivní zpráva.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit