Přejít na výpis diskuzí
Electronic Arts se chce stát nejmilovanější firmou Ameriky
28.11.2013 | Ladislav Loukota
100 příspěvků
-
Já bych to upřesnil, EA je druhá nejhorší firma, tou první je náš slavný government *15*
-
Já nejdřív myslel, že ten týpek na fotce je Wladimir Klitschko *1*
-
-
Můžu se zeptat, jaké opodstatnění má použití anglické transkripce ukrajinského jména v české větě?
-
-
Protože proč ne? Stejně jako bych já nejspíše napsal Ovechkin, protože když už to jméno někde vidím, tak je většinou napsáno takhle.
-
-
Protože můžu použít českou transkripci. A může ji použít každý, protože je fonetická. Logicky je první možnost česká transkripce, druhá ukrajinský originál, až třetí jakákoliv jiná transkripce v latince (a anglická patří k těm horším), čtvrtá zbytek.
-
-
-
fakt že jo *1*
-
-
EA je dobrý možná tak jako distributor..
-
Jestli chtějí, aby si je lidé pamatovali v dobrém kvůli hrám, první logická věc by asi byla dělat dobré hry.
P.S. Šestý pád množného čísla "v celý USA". Doufám, že jde o chybu. Pokud ne, je to na facku. -
-
No tak těch chyb je tam ale víc. Stydět se a vrátit se do školy.
-
-
Já mám rád herní firmu Rockstar Games.
Vždycky se těším od nich na novou hru. -
tak ať si na to pořídí DLC *1*
-
A ja zase chci aby EA zkrachovala, ale clovek nemuze mit vsechno.
-
Loukota, zase sis to po sobě nepřečetl. Chyb je tam celkem dost, i špatná citace...
je to trochu ostuda, těch chyb je tam snad nejmíň 10. tak pro příště prosím uvádět jako zdroj přesný odkaz na anglický článek, bude lepší přečíst ten, tuhle změť chyb nerozdýchám a Loukotu v budoucnu odmítám číst... a pak že ten restart Levelu nebude mít vliv na kvalitu games.cz. pokud dostává víc prostoru Loukota, tak to kvalitu ovlivnilo... -
-
Ty máš vůči němu slušnou averzi *1*
-
-
a tobě ty chyby přijdou normální? samozřejmě mi vadí, když někdo, kdo píše články, není schopný odvést alespoň průměrnou práci. sem tam překlep se stane, ale tohle je diletantismus. když k tomu přidáš kostrbatě přelouskané citace z angličtiny, tak si člověk musí říkat, jak se k tomu takový člověk dostal a kdo tohle schválil. neříkám, že jsem od něj neviděl rozumně napsané články bez věcí, co bych mu vytknul, ale člověk by čekal, že tohle je obor, ve kterém se má člověk postupem času zlepšovat. to bohužel u autora tohoto článku vidět není... osobně proti němu nemám vůbec nic, má kritika se týká článků... a neříkejte mi, že si nikdo ostatní nevšiml těch chyb a podivných formulací... ale chápu, že když je řeč o EA, tak většina čtenářů vidí rudě a chyby článku se neřeší...
-
-
Já jsem schopen nad chybami přimhouřit oko, mnohem víc mě štve, když autor mrví článek prosazováním svého vlastního názoru, to je něco příšernýho. Jsem tu od toho, abych se díky článku informoval a ne abych se musel dozvědět, jaký na to má autor názor. Ten si udělám sám. A nemluvím o Loukotovi, ale hlavně o Alešovi, který tohle bohužel často dělá.
-
-
Aha, takze ted jich je vice a zmanipulovani ostatnimi nespokojenymi ctenari se rozjizdi novy... moderni pocin "Rypame do Redaktoru ve Velkym". (Samozrejmne by nemeli psat moc sve nazory nebo poddavat se emocim, i tak s tim nesouhlasim rypat se nema pokud jo , tak to i necim trochu podeprit).
-
-
Není to rýpání, ale snad konstruktivní kritika.
-
-
-
Na začiatku vety sa píše veľké písmeno.
-
-
v diskuzi to není nutné, stejně jako tam není nutné používat diakritiku a rovněž tím neporušíš žádné pravidlo písemného projevu. každopádně nelze srovnávat diskuzi s článkem. doufám, že si uvědomuješ ten rozdíl. ale asi ne :)
-
-
xxx: však pracuju :D a čím častěji jsem tady, tím víc práce mám ;)
-
Ty si hlavně najdi něco na práci kámo.
-
-
-
-
Taky se mi tak zda a zacina zdat cim dal tim vice. *7*
No, on kdyby jen k Panu Loukotovy, u bleskare si rad vzdy prisadi... vsadim se (i kdyz nic nemam) ze nebejt Mutanta (nic proti nemu) tak by nikdo ani nepip, on byl zarodek celeho toho "Rypani" (opet no offense to noone). *4*
-
-
nejhůře hodnocenou společnosti -> společností
v celý USA -> celých
že bychom byli nejhorší společnosti -> společností
na něco tak jednoduché -> jednoduchého
respekt zákazníku -> zákazníků
Právě naopak, chce být zvolení -> chceme a řekl bych, že zvoleni
Je prý normální -> tahle věta jsou taky jeho slova, není v uvozovkách jako citace
stavíme na serialovém vydávání -> seriálovém, i když i tak je to nevhodné slovo (zase ten translátorový překlad)
musíme zajistit neustále inovace -> neustálé? nebo divně formulovaná věta
Söderlundovi by někdo ještě mohl doporučit lepší zacházejí s vývojáři -> zacházení (a víc řádků už napsat nemůžu, ale při čtení vět typu "Musíme zajistit, že budeme pamatování a respektováni právě kvůli těm hrám." trpím jak pes... to nepsal člověk, který by měl cit pro český jazyk, zní to jak od stroje (a ještě každý slovo jinak - pamatování a respektováni).
-
-
trolling jak cip od nich *1*
-
K hracovu stesti by uplne stacil opravdu funkcni Origin a nebo jeste lepe jeho zruseni *2*