Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mart9
    Ty máš vůči němu slušnou averzi *1*
  • Lawliet
    "v celý USA" Ach ten češtin. *7*

PS: horší už to být s EA nemůže ne? Takže to je neutrální až pozitivní zpráva.
  • Já bych to upřesnil, EA je druhá nejhorší firma, tou první je náš slavný government *15*
  • Já nejdřív myslel, že ten týpek na fotce je Wladimir Klitschko *1*
  • jasně to chápe každý důležité na tom je to "v Americe"!
  • Ano. A není mi úplně jasné, proč by to nemělo být k pochopení.
  • EA je dobrý možná tak jako distributor..
  • No tak těch chyb je tam ale víc. Stydět se a vrátit se do školy.
  • Jestli chtějí, aby si je lidé pamatovali v dobrém kvůli hrám, první logická věc by asi byla dělat dobré hry.

P.S. Šestý pád množného čísla "v celý USA". Doufám, že jde o chybu. Pokud ne, je to na facku.
  • ucho
    nejhůře hodnocenou společnosti -> společností
    v celý USA -> celých
    že bychom byli nejhorší společnosti -> společností
    na něco tak jednoduché -> jednoduchého
    respekt zákazníku -> zákazníků
    Právě naopak, chce být zvolení -> chceme a řekl bych, že zvoleni
    Je prý normální -> tahle věta jsou taky jeho slova, není v uvozovkách jako citace
    stavíme na serialovém vydávání -> seriálovém, i když i tak je to nevhodné slovo (zase ten translátorový překlad)
    musíme zajistit neustále inovace -> neustálé? nebo divně formulovaná věta
    Söderlundovi by někdo ještě mohl doporučit lepší zacházejí s vývojáři -> zacházení (a víc řádků už napsat nemůžu, ale při čtení vět typu "Musíme zajistit, že budeme pamatování a respektováni právě kvůli těm hrám." trpím jak pes... to nepsal člověk, který by měl cit pro český jazyk, zní to jak od stroje (a ještě každý slovo jinak - pamatování a respektováni).
  • Já mám rád herní firmu Rockstar Games.
    Vždycky se těším od nich na novou hru.
  • tak ať si na to pořídí DLC *1*
  • Moander
    A ja zase chci aby EA zkrachovala, ale clovek nemuze mit vsechno.
  • ucho
    Loukota, zase sis to po sobě nepřečetl. Chyb je tam celkem dost, i špatná citace...

je to trochu ostuda, těch chyb je tam snad nejmíň 10. tak pro příště prosím uvádět jako zdroj přesný odkaz na anglický článek, bude lepší přečíst ten, tuhle změť chyb nerozdýchám a Loukotu v budoucnu odmítám číst... a pak že ten restart Levelu nebude mít vliv na kvalitu games.cz. pokud dostává víc prostoru Loukota, tak to kvalitu ovlivnilo...
  • Tushan
    trolling jak cip od nich *1*
  • K hracovu stesti by uplne stacil opravdu funkcni Origin a nebo jeste lepe jeho zruseni *2*
  • Nejhůře hodnocená společnost v Americe, ale její produkty se stejně prodávají po milionech. Chápete to někdo? *7*
  • to bych si ten Battlefield asi i koupil
  • Zrušte Origin a budu vás milovat jako svoji starou.
  • Srdečně děkuju za pěkné prodloužení života *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit